Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś dla os które lubią stare wersje minecraft'a

NocnaSowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie... Serwer off z powodu że na cr*******e są problemy technicznee, coś takiego. Gdy mape przestaniemy budować to przenosimy się na 1.3 i zaczynamy zabawę ;3

Uczeń
Opublikowano

Imię: Piotr

Nick w grze: NMF1

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] : 1.3_01 (dla tego zainteresował mnie ten temat)

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: nie zawsze aczkolwiek jak będę mógł to owszem

Ile będziesz na serwerze dziennie: od jutra mam ferie :) więc często, lecz nie wiem jak za 2 tygodnie - to się zobaczy :)

Ogar: owszem

YT: jak będzie fajnie to może się coś nagra :)

Tak, potrafię stawiać cuboidy xD

Posiadam nawet serwer (tymczasowo OFF) którego nie chcę tu reklamować >.<

Opublikowano

Imię: Piotr

Nick w grze: NMF1

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] : 1.3_01 (dla tego zainteresował mnie ten temat)

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: nie zawsze aczkolwiek jak będę mógł to owszem

Ile będziesz na serwerze dziennie: od jutra mam ferie :) więc często, lecz nie wiem jak za 2 tygodnie - to się zobaczy :)

Ogar: owszem

YT: jak będzie fajnie to może się coś nagra :)

Tak, potrafię stawiać cuboidy xD

Posiadam nawet serwer (tymczasowo OFF) którego nie chcę tu reklamować >.<

Tak jak mówiłem narazie nie potrzebujemy więcej moderatorów ale gdy przeniosę go na lepszą maszynkę to dam ci znać ale jako gracz jesteś przyjęty

Mam pytanie odnośnie trybu gry... to survival tak? PvP i te sprawy? Czy może FB bez zasranych działek, tylko budujemy np. miasto? Ten drugi typ przypadłby mi bardziej do gustu ale to chyba jednak nie ta wersja mc co? :D Byłoby fajnie pograć na serwerze gdzie istnieje tak coś jak współpraca. Jeden konkretny cel (w mojej propozycji zrobienie miasta) i wszyscy gracze do niego dążą, a czemu nie chce podziału na działki? Właśnie dla zjednoczenia graczy, skupienia ich na jednym... To byłoby coś :)

Więc na serwer mam pomysła będziemy mieli własne działki będziemy robić farmy sprzedawać plony wszyscy razem wyruszać na jaskinie i bedzie to fajne że w beta renderowanie przedmiotów jest małe więc będzie jeszcze zabawniej nwm może bedziemy jakąś skrytkę budowac na mapie survival tak jak ty mówiłeś taka wspołpraca miedzy graczami i adminami modami :D

Opublikowano

Podanie na moderatora

Imię:Mateusz

Nick w grze:Vareide

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] : Alpha 1.0.2.4 | jakieś 3 lata temu

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: Nie

Ile bedziesz na serwerze dziennie: 3-4 h

Opublikowano

Tak jak mówiłem narazie nie potrzebujemy więcej moderatorów ale gdy przeniosę go na lepszą maszynkę to dam ci znać ale jako gracz jesteś przyjęty

Więc na serwer mam pomysła będziemy mieli własne działki będziemy robić farmy sprzedawać plony wszyscy razem wyruszać na jaskinie i bedzie to fajne że w beta renderowanie przedmiotów jest małe więc będzie jeszcze zabawniej nwm może bedziemy jakąś skrytkę budowac na mapie survival tak jak ty mówiłeś taka wspołpraca miedzy graczami i adminami modami :D

Tak tylko że to trzeba będzie się umówić np skype, teamspeak 3 :]

Opublikowano

Podanie na moderatora

Imię:Mateusz

Nick w grze:Vareide

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] : Alpha 1.0.2.4 | jakieś 3 lata temu

Ile bedziesz na serwerze dziennie: 3-4 h

Na 1 edycji możesz być max graczem bo mam już zgraną paczkę administracji i na 10 sl to narazie nam starczy :D

Opublikowano

Hmm wiadomo kiedy start serwera? I czy mogę pomóc np. w budowie mapy (jako technik się nie sprawdzę, a finansowo nie wspomogę) Jeśli tak to odpiszcie ;)

polaku3.png

Opublikowano

Hmm wiadomo kiedy start serwera? I czy mogę pomóc np. w budowie mapy (jako technik się nie sprawdzę, a finansowo nie wspomogę) Jeśli tak to odpiszcie ;)

Jeszcze start serwera nie jest wiadomy ale gdy wszystko dopniemy na ostatni guzik to będzie start ^^

Przyjęty ^^

Nick w grze: danio1029

Ile grasz w mc: 2lata

Czy jesteś ogarnięty: Tak

Opublikowano

czy jestem przyjenty ja i muj kolega chost

?

Ty tak ale mam wątpliwości co do twojego kolegi bo on gra w mc od 1.7.3 ale zastanowię sie :D fifty fifty ^^

Opublikowano

Kurde jak chce się połączyć z serwerem to wyskakuje: Internal exciption: java.net.SocketException: Connection reset.

O co chodzi? Co zrobić

polaku3.png

Opublikowano

Nick w grze:Sniperz

Ile grasz w mc: Od dodania łóżek do minecrafta czyli długo ;p

Czy jesteś ogarnięty: Owszem jestem ogarnięty.

+ Na Moda.

Imię:Błażej

Nick w grze:Sniperz

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] :Od dodania łóżek czyli chyba 1.2_0.1

Ile bedziesz na serwerze dziennie: Powiem tak zależnie od sytuacji będę raczej długo.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Ty tak ale mam wątpliwości co do twojego kolegi bo on gra w mc od 1.7.3 ale zastanowię sie :D fifty fifty ^^

Serwer OTWARTY ZAPRASZAM TY CH GRACZY KTOZY NAPISALI PODANIE :D IP s145.csrv.pl:24429

Opublikowano

Nick w grze:PeRel3KPL

Ile grasz w mc:Od wersji 1.8.1. Z chęcią zagrał bym na starszej bo gra jest zapewne epicka. Nie wspomnę o generatorze mapy.

Czy jesteś ogarnięty: Tak. Łatwy kontakt itd. Posiadam Konto premium. Nie grifuje.

Opublikowano

Otwarcie serwera przeniesione data niewiadomo powiadomię was kiedy serwer bedzie

Kurde jak chce się połączyć z serwerem to wyskakuje: Internal exciption: java.net.SocketException: Connection reset.

O co chodzi? Co zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...