Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś dla os które lubią stare wersje minecraft'a

NocnaSowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam osoby które grały w minecrafta od alphy, lub wcześniej wpadłem na pomysł żeby zrobić serwer na silniku bukkita 1.3_01 beta zakupiłem serwer 10sl wooden i buduję mapę wzorem starego mojego ulubionego serwera gdzie H@ był hex i Tolox jak ktoś zna proszę pisać. I na tym serwerze grało by się na starej dobrej wersji minecrafta, miła atmosfera zero dzieci 9letnich ciskających na x-ray'u czy na nodusie Aż się łezka w oku kręci. jeśli jest jakaś osoba zainteresowana tym pomysłem proszę pisać pod tym postem os które chcą być moderatorami na serwerze proszę pisać podanie wzór poniżej

Podanie na moderatora [OFF]

Imię:

Nick w grze:

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] :

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: Tak/Nie

Ile bedziesz na serwerze dziennie:

A to jest podanie dla graczy:

Nick w grze:

Ile grasz w mc:

Czy jesteś ogarnięty:

Pozdrawiam graczy minecrafta tych starszych co grają długo :D

Opublikowano

Imię: Patryk

Nick w grze: Spix

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] : Nie mam pewności ale chyba 1.3

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: Raczej tak

Ile bedziesz na serwerze dziennie: Długo :)

Czekam na serwer! :D

Opublikowano

Imię: Patryk

Nick w grze: Spix

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] : Nie mam pewności ale chyba 1.3

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: Raczej tak

Ile bedziesz na serwerze dziennie: Długo :)

Czekam na serwer! :D

Bez zastrzerzeń serwer jest. Jak masz czas możesz wbić podam ci ip i inne szczegóły na PW

Opublikowano

Nick w grze: MrCz0p3Q

Ile grasz w mc:Dziennie? Czy wgl.? Dziennie to nawet nawet, a wgl. to dosyć mało, ale jestem bardziej ogarnięty niż nie jeden alphowicz

Czy jesteś ogarnięty:Tak, jak pisałem wyżej.

KHA`ZIX!

Opublikowano

Nick w grze: MrCz0p3Q

Ile grasz w mc:Dziennie? Czy wgl.? Dziennie to nawet nawet, a wgl. to dosyć mało, ale jestem bardziej ogarnięty niż nie jeden alphowicz

Czy jesteś ogarnięty:Tak, jak pisałem wyżej.

Mam nadzieję że twoje słowa zrownają się z twoimi czynami gdy serwer bedzie gotowy podam ip :D

Opublikowano

Nick w grze: polaku

Ile grasz w mc: Powiem szczerze że około rok temu zacząłem grę, była to wersja 1.2 coś wersji full ale mam chęć zobaczyć jak minecraft kiedyś wyglądał :)

Czy jesteś ogarnięty: Tak

polaku3.png

Opublikowano

Imię: Mateusz

Nick w grze: Mandziarynek

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] : Alpha 1.2 :]

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: Tak/Nie : Nie wiem. :(

Ile bedziesz na serwerze dziennie: Zawsze mogę jakoś 5 godzin powiedzmy w godzinach od popołudniowych do wieczornych..

A to jest podanie dla graczy: ?? (nie rozumiem pytania)

Ile grasz w mc: Od alphy 1.2 (pisałem wyżej)

Czy jesteś ogarnięty: Tak... nie griefuję, nie wyzywam, nie obrażam. Znam ortografię itd, lubię stare wersje minecrafta :]

Opublikowano

Nick w grze: polaku

Ile grasz w mc: Powiem szczerze że około rok temu zacząłem grę, była to wersja 1.2 coś wersji full ale mam chęć zobaczyć jak minecraft kiedyś wyglądał :)

Tak jak wspomniałem gdy serwer będzie gotowy to podam ip sam chętnie nawet teraz bym zagrał :D

Imię: Mateusz

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] : Alpha 1.2 :]

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: Tak/Nie : Nie wiem. :(

Ile bedziesz na serwerze dziennie: Zawsze mogę jakoś 5 godzin powiedzmy w godzinach od popołudniowych do wieczornych..

A to jest podanie dla graczy: ?? (nie rozumiem pytania)

Ile grasz w mc: Od alphy 1.2 (pisałem wyżej)

Czy jesteś ogarnięty: Tak... nie griefuję, nie wyzywam, nie obrażam. Znam ortografię itd, lubię stare wersje minecrafta :]

Podoba mi się ty napisałeś podanie na moderatora a niżej było dla graczy podobasz mi się lecz sam nie mogę serwera hostować bo narazie u mnie lipa z kasą wydatki na części do kompa :D Ale gdy bedziesz mógł coś kopsnąć na serwer to oczywiście ale moderatorem jestes :D

Opublikowano

@up a no dobra... nie przeczytałem dokładnie z tym modkiem ;p Dobra, poczeka się... Coś w stylu JJayJoker & GnomekPL ;3

Opublikowano

Imię: Janusz

Nick w grze: MrSniegu

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] : 1.1_01 Beta :)

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: Nie.

Ile bedziesz na serwerze dziennie: Zależy. Możliwe że po Godzinie lub dwie.

A to jest podanie dla graczy: ? ( Nie rozumiem pytania.

Czy jesteś ogarnięty: Tak.

Opublikowano

Ty napisałeś podanie na moderatora ale jako gracz jesteś przyjęty :D

Imię: Janusz

Nick w grze: MrSniegu

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] : 1.1_01 Beta :)

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: Nie.

Ile bedziesz na serwerze dziennie: Zależy. Możliwe że po Godzinie lub dwie.

A to jest podanie dla graczy: ? ( Nie rozumiem pytania.

Czy jesteś ogarnięty: Tak.

Opublikowano
Dlaczego chciałbym zagrać na tym serwerze?

Uwielbiam starsze wersje mc, a od jakiegoś czasu coraz bardziej tęsknię za atmosferą jak kiedyś panowała na serwerach i ogólnie w grze, oraz oczywiście za niegdysiejszymi mapami(szczególnie za zieloniutkimi, zalesionymi, epickimi górami). Jakiś czas temu stawiałem nawet podobny serwer(padł z powodu jednego z graczy). Tak więc z wielką chęcią i ochotą zagrzeję na dłużej miejsce na tym serwerze.

### Na gracza ###

Nick w grze: Vahot

Ile grasz w mc: od wersji Beta 1.2_01

### Na moderatora ###

Imię: Adam

Od kiedy grasz w mc: od wersji Beta 1.2_01

Czy będziesz wspomagał serwer pieniężnie: Nie

Ile będziesz na serwerze dziennie: w tygodniu od 0.5h do 2h, w dni wolne(weekendy itp.) jakoś tak od 1h do 6/7h. Ogólnie, jak widać, dość różnie.

Opublikowano

Dlaczego chciałbym zagrać na tym serwerze?

Uwielbiam starsze wersje mc, a od jakiegoś czasu coraz bardziej tęsknię za atmosferą jak kiedyś panowała na serwerach i ogólnie w grze, oraz oczywiście za niegdysiejszymi mapami(szczególnie za zieloniutkimi, zalesionymi, epickimi górami). Jakiś czas temu stawiałem nawet podobny serwer(padł z powodu jednego z graczy). Tak więc z wielką chęcią i ochotą zagrzeję na dłużej miejsce na tym serwerze.

### Na gracza ###

Ile grasz w mc: od wersji Beta 1.2_01

### Na moderatora ###

Imię: Adam

Od kiedy grasz w mc: od wersji Beta 1.2_01

Czy będziesz wspomagał serwer pieniężnie: Nie

Ile będziesz na serwerze dziennie: w tygodniu od 0.5h do 2h, w dni wolne(weekendy itp.) jakoś tak od 1h do 6/7h. Ogólnie, jak widać, dość różnie.

Nie musiałeś pisać podania na gracza i moderatora wystarczy na to kim chcesz być na serwerze Ilość moderatorów ograniczona chyba do 4 albo 5 gdy zmienię maszynę na większą tak gdzieś 40 50sl to bedzie więcej moderatorów :D
Opublikowano

Imię:Michał

Nick w grze:wuk403

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] :1.7.2

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: Tak

Ile bedziesz na serwerze dziennie:Napewno w dniach roboczych wczesniej niz o 16 nie będę wiec mniej wiecej od 16 do 20 .

Podanie na gracza :

Ile grasz w mc: nie wiem , od wersji 1.7.2

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa... gdy będą fundusze, serwer powstanie jak najszybciej ? :3 Nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Imię:Michał

Od kiedy grasz w mc [wersja mc] :1.7.2

Czy bedziesz wspomagał serwer pieniężnie: Tak

Ile bedziesz na serwerze dziennie:Dluuugooo

Podanie na gracza :

Ile grasz w mc: nie wiem , od wersji 1.7.2

Wszystko jest na 6 gdybo nie to że grasz chyba od 1.7.2 nie jest to taka nowa wersja. Jak się nie mylę po tym jak JJay i gnomek z 1.5 grali to to jest ta wersja więc moderator get :D

Opublikowano

Nie musiałeś pisać podania na gracza i moderatora wystarczy na to kim chcesz być na serwerze Ilość moderatorów ograniczona chyba do 4 albo 5 gdy zmienię maszynę na większą tak gdzieś 40 50sl to bedzie więcej moderatorów :D

Napisałem dwa podania gdyż uznałem, że aby zostać moderatorem najpierw trzeba być graczem.

Jeśli jednak wymagane jest jedno podanie to prosiłbym Cię o wzięcie pod uwagę podania na moderatora.

Mam jeszcze pytanie, czy moje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie?

Opublikowano

Ale mi ochotę robisz na zagranie sobie pokopanie diaxów z procetem na znalezienie 0,05% xD Serwer jest tylko trwają przygotowania a do twojego wcześniejszego postu to coś w tym stylu tylko wiesz male miasteczo z działkami za miastem normalny teren survivle itp :D

Jeszcze jedna sprawa... gdy będą fundusze, serwer powstanie jak najszybciej ? :3 Nie mogę się doczekać.

Napisałem dwa podania gdyż uznałem, że aby zostać moderatorem najpierw trzeba być graczem.

Jeśli jednak wymagane jest jedno podanie to prosiłbym Cię o wzięcie pod uwagę podania na moderatora.

Mam jeszcze pytanie, czy moje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie?

Żeby zaspokoić głoda na moderatora to musisz mi powiedzieć czy umiesz dawać cuboidy bo bez cuba to wiesz jak moze być :D

Opublikowano

Żeby zaspokoić głoda na moderatora to musisz mi powiedzieć czy umiesz dawać cuboidy bo bez cuba to wiesz jak moze być :D

Cuboidy dawać potrafię. Kilka razy próbowałem postawić swój serwer lecz przy już całkowicie skonfigurowanych plikach(oczywiście przeze mnie) nie starczało mi cierpliwości aby dokończyć mapkę. Tak więc z pluginami(i to tak różnymi) miałem styczność, że postawić zwykłego cuba to dla mnie pestka.

Opublikowano

Cuboidy dawać potrafię. Kilka razy próbowałem postawić swój serwer lecz przy już całkowicie skonfigurowanych plikach(oczywiście przeze mnie) nie starczało mi cierpliwości aby dokończyć mapkę. Tak więc z pluginami(i to tak różnymi) miałem styczność, że postawić zwykłego cuba to dla mnie pestka.

Ip dla wszystkich moderatorów s145.csrv.pl:24429

Opublikowano

Nick w grze:Chost_PL

Ile grasz w mc: Od wersji 1.7.3

Czy jesteś ogarnięty:Tak :3

mca.png
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie trybu gry... to survival tak? PvP i te sprawy? Czy może FB bez zasranych działek, tylko budujemy np. miasto? Ten drugi typ przypadłby mi bardziej do gustu ale to chyba jednak nie ta wersja mc co? :D Byłoby fajnie pograć na serwerze gdzie istnieje tak coś jak współpraca. Jeden konkretny cel (w mojej propozycji zrobienie miasta) i wszyscy gracze do niego dążą, a czemu nie chce podziału na działki? Właśnie dla zjednoczenia graczy, skupienia ich na jednym... To byłoby coś :)

polaku3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...