Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Laser

ahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz wyjalem srubki ale z tylu nie chce wyjsc

tam co jest network itp z tylu napisane z tamtad nie moga wyjsc.....

tripipi co mam zrobic?

Opublikowano

Po pierwsze nie pisz trzech postów pod rząd, używaj opcji edytuj post!

Po drugie, czy zabezpieczenie zostało ściągnięte?

Skorzystaj z tego filmiku jak wyciągnąć przedni panel.

Jeśli jakieś śrubki nie chcą się odkręcić to ja Ci w tej sprawie nic nie pomogę...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

a te zabezpieczenie to co to ? ja jak otwieram to nie wychodzi chce zdjac przedni panel i nic.ale jak prawy bok biore w gore to tam srubka jest chyba przyczepiona do napedu.I jeszcze mam pytanie jak otwieralem to jakis chip wyszedl i tam jest takie metalwe cos i na tym jest takie koleczko to chyba dioda gdzie to ma swoje miejsce?

Opublikowano

Zrób jakieś zdjęcia czy coś, skoro tego nie widzę to jakim cudem ma Ci w tej sprawie cokolwiek napisać...

Zabezpieczenie masz pokazane na filmie, Ty w ogóle przeglądasz te linki które Ci podaje? Chyba nie...

Opublikowano

Na pierwszym zdjęciu o ile dobrze widzę to wypadł moduł odpowiadający za reset i włączanie/wyłączenie konsoli

Obudowa powinna wyjść bez problemu, to takie blaszane z drugiej foty to wejście ethernet pod które podłączasz kabel sieciowy w celu pogrania online

W mojej konsoli był on z plastiku i po wykręceniu śrubek, bez problemu ściągałem obudowę, poszukaj w instrukcji być może trzeba będzie podważyć tą blaszaną część i wyciągnąć

Ja się tym profesjonalnie nie zajmuję ale obstawiam, że to właśnie to blokuje możliwość zdjęcia obudowy skoro tylko w tym miejscu obudowa nie chce puścić

Opublikowano

ja Ci na to nic nie poradzę, że nawet dostając zdjęcie i wiedząc gdzie znajduje się guzik power nie potrafisz tego znaleźć, z mojej strony to już wszystko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...