Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Yi ap carry

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

W tym ss'ie udowodnie wam że yi ap nie jest taki zły jak zapewne wielu z was myśli ;)

loluev.png

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Sporo hejtów, chociaż wydaje mi się, że wielu z was tak naprawde za ch*ja nim grać nie umie.

Tego ss'a wstawiłem tylko dlatego, że gdy często go pickuje, odrazu lecą na mnie hejty ,, Yi ap suck '' ,, Oł maj god. Yi ap ? Fuck you ''

Dodatkowo po ostatnim nerfie jeszcze więcej osób tak myśli.

Więc chce właśnie wam pokazać, że mimo nerfa nadal jest dobry.

-----------------------

Opublikowano

o jej udało Ci się wygrać 4 gry i myślisz, że jest dobry? jak ja wygram 4 rankedy Nunu na mida to też już będzie to dobry pick na mida?

Są lepsze picki i zawsze będą bo nie ma najlepszego picka na daną linie a temat jak 90% innych tych w tym dziale jest bez sensu... powinni zabronić zakładania tematów z SS'ami bo są bezsensowne i ludzie wrzucają byle gówno

Znawca
Opublikowano

Subforum ''Media'' jest właśnie po to aby wkładać ss'y.

Skąd wiesz, że nie umiem grać?

o jej udało Ci się wygrać 4 gry i myślisz, że jest dobry?

Wygrywam więcej niż 4 rankedy, ale pokazalem akurat to, ponieważ chcialem pokazać że yi pod ap nie jest do dupy. A co do lepszy pickow..

Grałem nim vs diana, ryze, fizz, kassadin czy talon. I powiem ci że żaden z nich mnie nie kontrował. Trzymałem go na odległość + dobrze farmiłem z Q przy tym jeszcze zadając dmg. Powiem ci ze jeszcze chyba nie miałem przegranego mida nim.

-----------------------

Opublikowano

Już? Pofapałeś sobie? To możesz iść spać bo już po dobranocce, jarasz się jakimiś 4 winami jakby kogoś tutaj to obchodziło, i nie licz na to że ktoś cię pochwali, obrażasz się o to jak mały dzieciak jak ktoś ci napisze, że Yi to noobska postać.

wydaje mi się, że wielu z was tak naprawde za ch*ja nim grać nie umie.

To źle ci się wydaje, ogarnąłeś jedną z najłatwiejszych postaci w grze i się ciesysz... żałosne.

Poza tym, jakbyś wygrał tylko Yi to byś to wyciął, tu ewidentnie chcesz się pochwalić 6 winami pod rząd, jakbyś 6 razy pod rząd przegrał to byś to wstawił i powiedział że miałeś noob teamy.

Opublikowano

Yi jest dobrym pickiem ale trzeba nim roamingować ,bo bedzie dupa . Na bronzie/srebrze sie sprawdzi ale bardziej ogarnięci gracze spokojnie w tfie go 'wykopią'.

Opublikowano

Subforum ''Media'' jest właśnie po to aby wkładać ss'y.

Skąd wiesz, że nie umiem grać?

Wygrywam więcej niż 4 rankedy, ale pokazalem akurat to, ponieważ chcialem pokazać że yi pod ap nie jest do dupy. A co do lepszy pickow..

Grałem nim vs diana, ryze, fizz, kassadin czy talon. I powiem ci że żaden z nich mnie nie kontrował. Trzymałem go na odległość + dobrze farmiłem z Q przy tym jeszcze zadając dmg. Powiem ci ze jeszcze chyba nie miałem przegranego mida nim.

1. Wiem, że po to jest ale zleciała się banda idiotów chwalić się byle czym/narzekać na co popadnie w tym ty.

2.Czy napisałam, że nie umiesz grać? Przeczytaj zacytowany przez ciebie fragment i pomyśl czy tam zwracam się do Ciebie czy mastera pod AP

3. Wymienione championy przez ciebie powinny go bez problemu zjeść tylko jeszcze zależy kto takowymi championemi steruje

4. W jakiej jesteś dywizji? (ale to żałośnie brzmi) ile w przybliżeniu masz Elo?

Opublikowano

Nie przejmuj się gimbami z tego forum, sami nigdy nie mieli win-streaka i potrafią tylko hejtować, ale przecież oni zasługują na Challengera tylko że troll teamy blokują ich na bronze V :)

A co do troll timuf i elo hell, dziś kolega poprosił żebym zagrał kilka gierek bo też "blokują go trolle z 5 dywizji".

98589280773804113370.png

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Master AP mid to wielkie utrudnienie farmienia dla przeciwnika. Q i masz całą farmę, a przeciwnik nawet nie pierdnie. Sam miałem winstreake Yi i wcale nie jest taki zły.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

"Yi ap carry", lol to YI wali z dystansu? Ciekawe. Aczkolwiek wiadomo, że YI pod ap jest dobrą postacią i ciężką do zabicia dzięki leczeniu. Mimo, że ostatnio dostał nerfa na leczenie to i tak carruje gry.

2ufgk6u.png

Opublikowano

"Yi ap carry", lol to YI wali z dystansu? Ciekawe. Aczkolwiek wiadomo, że YI pod ap jest dobrą postacią i ciężką do zabicia dzięki leczeniu. Mimo, że ostatnio dostał nerfa na leczenie to i tak carruje gry.

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

9 asyst mowi za siebie.Ap Master Yi to banalne gowno dla zjebow, wystarczy tylko wyczuc moment zeby kogos dobic z alphy i w taki oto sposob zabierasz wszystkie kille teamowi a ty jestes uselles bo solo nikogo nie zabijesz tylko walniesz strike'a za 50%hp i musisz uciekac. Czyli krotko mowiac ap master jest bezuzyteczny . Jedynie moze meditatem turrety tankowac

Opublikowano

ap yi nigdy nie zabje solo ,jedynie to moze czekac na junglera i tyle ,jedynie jeszcze pofarmi i tyle

sa lepsze picki od niego

1349029054-U739101.png

Opublikowano

9 asyst mowi za siebie.Ap Master Yi to banalne gowno dla zjebow, wystarczy tylko wyczuc moment zeby kogos dobic z alphy i w taki oto sposob zabierasz wszystkie kille teamowi a ty jestes uselles bo solo nikogo nie zabijesz tylko walniesz strike'a za 50%hp i musisz uciekac. Czyli krotko mowiac ap master jest bezuzyteczny . Jedynie moze meditatem turrety tankowac

1. Wcale taki latwy nie jest to jest jeden z trudniejszych miderow, trzeba nim pograc zeby go na prawde ogarnac, ale co ty o tym wiesz w tym elohell.

2. Na lane easy mozna kogos zabic solo, wystarczy kilka q i jakas nagla akcja typu flash r q

3. Bezuzyteczny a carruje tf nawet jak ma staty po 0/10

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

1. Wcale taki latwy nie jest to jest jeden z trudniejszych miderow, trzeba nim pograc zeby go na prawde ogarnac, ale co ty o tym wiesz w tym elohell.

2. Na lane easy mozna kogos zabic solo, wystarczy kilka q i jakas nagla akcja typu flash r q

3. Bezuzyteczny a carruje tf nawet jak ma staty po 0/10

1. Zagrasz 1 mecz i ogarniasz (chyba, że mózg Ci wypaliło) (filozofia kliknąć q na kogoś z low hp)

2. Jeśli ktoś ma mózg to nie stoi, aż tak blisko minionów, żeby właśnie ktoś taki jak ty nie dosięgnął go z Q

3. Carruje... wbija się ostatni i KSuje

Opublikowano

R+Q R+Q R+Q R+Q R+Q = PENTAKILL

naprawde trudny do grania, postac pokroju nidalee,katarina dla pierdolonych unskilledow. Pozdrawiam

Jebany unskilledzie gnij w elo hell, ja ostatnio zacząłem grać yikiem pod ap i jestem bardzo zadowolony. Przed wprowadzeniem tych całych dywizji ~~100 elo do przodu + 2 penty ładne :) polecam go wystarczy że team znukuje jeden target w timfajcie a potem idzie z górki tylko spam Q :) polecam łezkę składać bo łatwo się z many posypać w takim teamfighcie.

btw. dla dupy spinatorów - ta gra polega na wygrywaniu meczy nie ważne w jaki sposób, możesz ksuć i inne rzeczy robić, liczy się tylko jedna rzecz - wygrana :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

nie wiem gdzie ty grasz ze ludzie uwazaja ze master yi ap to gowno naprawde, nerf dostal na w a tak naprawde w to male piwo w stosunku do q, oczywiscie w daje nam doladowanko zycia ale q walimy z naszego fmsa na 9 ostre kryty z pasywna aura miecza na skillu e, z ulta jeszcze mamy funkcje zwinki na p taka hybryda healera z bodym ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...