Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angelbot By Xwaffeleisen V2.2

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetny fish bot!!! wszystko działa i jest pięknie.Najlepsze jest to że jeżeli złapie drobne ryby umieszcza je na haczyk.

Opublikowano

Odkryłem nową funkcję! Jak złowisz drobną rybę to ją automatycznie dodaje do wędki. ;]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Odkryłem nową funkcję! Jak złowisz drobną rybę to ją automatycznie dodaje do wędki. ;]

up niestesty nie jesteś pierwszy...

Świetny fish bot!!! wszystko działa i jest pięknie.Najlepsze jest to że jeżeli złapie drobne ryby umieszcza je na haczyk.

Opublikowano

@up

sorry nie widziałem... nie czytałem wszystkich postów ;p

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Juz sie poddaje probowalem wszystkiego aby odpalic tego fb ale poprostu sa jakies bledy mam nadzieje ze w najblizszym czasie poprawia ta usterke

Opublikowano

Ma ktoś jakieś swoje ustawienia? Bo na tych standardowych kiepsko łowi już lepiej ten Babelfish łowił oczywiście nie dało się go minimalizować

Więc ma ktoś jakieś swoje ustawienia?

setfishdelay?

setbotdeley?

podawajcie te 2 konfiguracje!

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Wędka +4 ustawiłem tak jak ty masz i w ciągu 15min miałem małże. Ale bardzo mało ryb chyta :/

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Ja tam nie wiem jak to jest z tym uruchamianiem wielu rzeczy podczas włączonego fishbota. Raz jak gram w CS:S-a chodzi ale za którymś razem wiesza się i trzeba całego metka od nowa włączać myślę że jest jeszcze nie do końca stabilny a więc wcale nie jest aż tak dobry... chyba że innym wszystko działa to zwracam honor ;p

P.S mam wędkę +5 na ile ustawić mam wyciąganie bo ja mam na 2500ms żadko kiedy wyciąga :/

Na 4 godziny łowienia zdarzała mi się 1-2 małże a mam do tego rybie wnętrzności...

Opublikowano

robie to samo co na filmiku sciagnolem Microsoft .NET Framework 3.5 ! z tej str podanej na wstawce i za chu.. nie moge wlaczyc fb pokazuja mi sie 2 okna i koniec jak by ktos znalazl sposob na to prosze o kontakt dam 5;]]]]^^

Opublikowano

Według użytkowników ePvP.de częstotliwość wędki na każdym z + ma wyglądać następująco:

+2 2500

+3 2600

+4 2700

+5 2450

+7 1700

Jeżeli macie sprawdzone inną częstotliwość piszcie tutaj a zmienię.

@Do UP.

Nie wiem dlaczego Ci nie działa. Moj kolega z przykładu ma Viste 64-stabilna komp mucha nie siada i ma ten sam problem co ty. Teraz instaluje Microsoft Visual C++ Express 2008 (Freeware) ( dodałem do głównego postu). Zobaczymy może pomoże jeżeli nie nic ja ze swojej strony więcej nie poradzę.

Dodam że mam SP3.

Co do tych wymaganych programów, są one podane jako wymagane lecz nie zgodzę się z tym na początku już ta informacje ująłem.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

@Andrzej13

dobrze wiedzieć xD + leci

Opublikowano

@up

mnie też...

offtopic

Od tego momentu gram na normalnych serverach metina ;]

Opublikowano

mam taki problem ze gdy wszystkie komendy ustawie etc... i pisze start >> enter to mi crashuje metina i wyskakuje okienko z znaczkami "?????????" nie wiem o co caman ... próbuje grac na us'ie help..

Opublikowano

Mogę Cie zapewnić jeżeli na forum ePvP nie wybuchła panika to nie jest to wina bota, bo już dawno by go nie było, a każdy musi się liczyć że może dostać bana za każdego rodzaju Hacki.

Każdy dba o czystość ePvP.de jeżeli admin ma używać bota z keyem, to jaki ma w tym interes by zostawić go na forum.

To takie małe wytłumaczenie tej sytuacji.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Ja w ciągu 3h łowienia mam 3 małże , a wędkę mam +4.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...