Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angelbot By Xwaffeleisen V2.2

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa Era FishBotow

Angelbot by xWaffeleisen V2.2

1. Download

http://www.filefront.com/15058139/Metin2%20DE%20Angelbot%20by%20xWaffeleisen%20v2.2.rar

2. Skan - Virustotal

https://www.virustotal.com/pl/analisis/c4e79b07a36b9884620dc2898a45a66a91d1f35fcac7dd1b49da830672da36cd-1259477827

3. Wymagania

* Microsoft .NET Framework 3.5

http://www.chip.de/downloads/Microsoft-.NET-Framework_20894571.html

* Microsoft Visual C++ Express 2008 (Freeware)

http://www.microsoft.com/Express/VC/

Jeżeli chodzi o wymagania na moim przykładzie nie miałem żadnego z tych programów a bot działał jednak zainstalowałem je i nic się nie zmieniło.

Może być to rozwiązanie dla osób, które nie mogą uruchomić bota bo nie pokazuje się im konsola.

Instrukcja :

1. Rozpakowujemy Bota do foldera z Metinem. ( Zaznaczę że bota próbowałem używać tylko na PL ) HASŁO : xWaffeleisen

2. Ustawiamy okno gry na 800x600 Window Mode. (Można jednak wybrać rozdzielczość którą się pragnie lecz mniejsza jest lepsza, ja osobiście używam 1024x

768 )

3. Logujemy się do gry.

4. Przybliżanie kamery jest tutaj zbędne i nie potrzebne.

5. Włączamy plik "Injector". (Po zalogowaniu)

6. Pokazuje się nam konsola, więc co do samej konsoli:

a ) Komendy :

start - rozpoczęcie

stop - zakończenie

setup - ustawiania zabijanie ryb / wyrzucanie farb,

setfishdelay - czas reakcji po pojawianiu się chmurki,

setbotdelay - do tej komendy nie jestem w pełni pewien, domyślnie jest ustawiona na 5000ms nie zmieniałem tego i bot działa. Jednak proszę by ktoś się dowiedział do czego służy ta komenda.

b ) Rozpoczęcie wędkowania. Za każdym razem gdy włączamy bota należy ponownie wpisać dane odnośnie "setup":

1. Gdy opalimy bota wpisujemy "setup" następnie do każdego z pytań należy wpisać jedną literę "y" i nacisnąć "Enter" . Ustawiamy tym zabijanie ryb i wyrzucanie farb.

2. Do do reakcji łowienia każdy ustawia jak mu się podoba. Nie trzeba ustawiać jej za każdym razem, mówię tutaj o "ms".

3. Wpisujemy komendę "start"

4.Gdy chcemy przestać wędkować wpisujemy komendę "stop"

Bot w pełni działa na ZMINIMALIZOWANYM oknie, więc jest bardzo użyteczny.

W pełni nie opanowałem jego możliwości. Tłumacz nie za bardzo mi pomógł.

Ten TuT nie jest skończony bo jak widzicie mam trochę wątpliwości. Jednocześnie proszę aby w tym temacie zwracano uwagi / rady / spostrzeżenia które pomogą opanować ten AngelBot.

Według użytkowników ePvP.de częstotliwość wędki na każdym z + ma wyglądać następująco:

+2 2500

+3 2600

+4 2700

+5 2450

+7 1700

Video TuT :

SS:

7byts7sllfyuofw9g24.jpg

Podsumowanie:

● AngelBot działa na zminimalizowanym oknie gry Metin2.

● Możliwość uruchomienia bota w wielu oknach gry.

● Bot używa wszystkie przynęty znajdujące się w ekwipunku min. drobne ryby, robaki, papke.

● Wyrzuca farby.

● Zabija wszystkie ryby znajdujące się w ekwipunku, tym samym zostawia małże w nie naruszonym stanie.

● Swobodne korzystanie z komputera w czasie działania bota.

● Możliwość ustawienia czasu reakcji.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

lipny

jak narazie najlepszy jest angelbot by Allesvergeben

ten też jest spoko

minecraftus.png18706.png

„Spójrz Młody Anarchisto Rozpierdala Się Wszystko”

Opublikowano

Najlepszy bot jaki moze byc, nic nie musisz robic,nawet eq nie musi byc wlaczone, a i tak zabija ryby wywala farby i zaklada przynete. Wystarczy ze wlaczysz i mozesz robic co chcesz

Opublikowano

@kukisp

też mam Winde 7 i mi działa...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Ogladajcie w HD i na pelnym ekranie.

I co tam zle robie?

nadal jest przetwarzany ale za niedlugo powinno sie zakonczyc i bedzie widac dobrze

20330958.jpg

Opublikowano

Hehe, FishBot zaje$%^$^$Superowyy!

Lowilem i juz krwawa perelka .

OT:

Zapraszam na S3 Shinsoo

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

ściągnełem Microsoft .NET Framework 3.5,instaluje i wyskakuje mi błąd aplikacji...

co robić?????

Znawca
Opublikowano

jakie dac najlepisze ustawienia na wetke +3 ??

puzniej moze zrobie VT ( Video Tutroial )

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

a na viste czemu nei moge tego network zainstalowac caly czas blad mi wyskakuje ;// help

a jeszcze mam problem z odpalaniem tego fb pokazują mi sie te 2 okienka po niemiecku i koniec wth???? napotkal ktos ten problem

?? pliss o odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...