Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Terraria na Xboxa i kilka nowości

Tanaronii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W filmiku tym pokazany jest gameplay z terrarii na xboxa. Po oglądnięciu można zauważyć kilka nowości. Pod spodem wypiszcie co zauważyliście :D

Opublikowano

Tamten temat dotyczy raczej samego faktu że terraria wychodzi na xboxa, tu zachęcam do przestudiowania pierwszego gameplay'a z gry i podzielenia się spostrzeżeniami.

Gość kalka762
Opublikowano

Nie podoba mi się tylko 'myszka' i sterowanie nią , ale reszta bardzo fajna, szczególnie hp potworów, menu craftingu i NPCtów (ich domków) oraz obrysy obiektów. Ciekawe jak na PS3 :P

Opublikowano

Ja zauważyłem nowy mieczyk, gatki i mózg używany do przywoływania zwierzaka - zombie. Teraz tylko czekać aż wypuszczą wersję na PC :3

Opublikowano

To ma być update 1.1.3 na ps3/xboxa... Na PC'ta wyjdzie dopiero po jakimś czasie, żeby wyostrzyć apetyt na kupno na obie konsole..

Premiera ma być bodajże w lutym/marcu.. Nadal nie ma. Nadal czekamy..

Jak myślicie, jakie przedmioty/moby/boosy zamierzają dodać? Ja liczę na AL-kaide zamiast goblinów i wielkiego żyda na czele.

Ahój. ^^

Opublikowano

Podobno w Terrari na modach jest Cthulhu..

Jakoś nie wyobrażam sobie tego samego bossa co na różnych modyfikacjach, chyba, że go czymś wyróżnią.

Ahój. ^^

Opublikowano

Mnie nawet destroyer dedal.. xD

Boss musi być wyjebany w kosmos, bo inaczej gra znów będzie monotonna..

Ahój. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...