Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Terraria powraca ale ...

MeM aka KaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... ale nie na PC. :(

Jak podają dane z 11 września Terraria odradza się i powraca z nowym Update'em,

ale niestety nie na nasze PC tylko - XBL* i PSN** ?

o.O

Tak, na XBL i PSN. 8S

1348054199-U351709.jpg

505 Games powiadomiło twórców gry o tym,

że chcą pomóc twórcom przy rozwoju gry

i wziąść ją w swoje lejce i wprowadzić je właśnie

na XBL i PSN.

Cytat. Propozycja 505 Games :

“The block-building genre has taken the world by storm and Terraria has garnered a massive following through its increased focus on adventure and discovery.” said Tim Woodley, Head of Global Brand for 505 Games. “We’re looking forward to bringing an already hugely successful experience to a brand new console audience and we can’t wait for the existing Terraria fan base to experience all-new content”.

Jaka była odpowiedź ?

Jak można się domyśleć oczywiście Andrew "Redigit" Spinks bardzo się ucieszył o takiej propozycji partnerstwa i zgodził się.

Cytat. Odpowiedź Redigit'a na propozycje :

"I can’t say how excited I am to finally have Terraria come to Xbox 360 and PlayStation 3! To see it come so far is a complete shock, especially after such humble beginnings. It’s always been my dream to have as many people as possible know and enjoy Terraria as much as I have, and this is another big step in that direction! It’s been awesome working with 505 Games, and I can’t wait for everyone to see the additional features that they’ve been able to bring to this new edition of the game."

Premiera wprowadzenia Terrarii na XBL i PSN jest ustalona na początek 2013r.

Źródło i więcej informacji można znaleźć :

Steam :

http://steamcommunity.com/app/105600/news

TerrariaOnline :

http://www.terrariaonline.com/threads/505-games-to-take-lead-on-terraria-console-port.91794/

Kotaku :

http://kotaku.com/5942231/beloved-pc-indie-terraria-reborn-on-xbox-360-and-playstation-3

Facebook TerrariaOfficial :

https://www.facebook.com/TerrariaOfficial

Kilka słów ode mnie.

Szczerze jestem zaskoczony takim obrotem spraw dotyczących Terrarii i nigdy bym się tego nie spodziewał.

Nie ukrywam, że ta informacja mnie trochę zdenerwowała i zasmuciła z tego względu,

że Terraria na PC ma tylu fanów, a zrezygnowali z dalszych update'ów,

do tego teraz mają dalej kontynuować jej prowadzenie na XBL i PSN. :(

Z drugiej strony to nowe doświadczenia dla twórców gry i 505 Games aby Terraria ukazała się na konsole

oraz możliwość zdobycia większej ilości fanów.

Zawsze coś nowego.

Do tego nie wyobrażam sobie jak na konsoli da radę w to grać. ^^

Dużo fanów oburzyło się na wieść na ten temat, zresztą to widać po postach na oficjalnym Facebook'u Terrarii ja i na oficjalnym forum. :P

Mam nadzieję, że nie zostawią swoich "PeCetowych" fanów bez niczego i przyszykują z tej okazji nam jakąś niespodziankę. ;)

Byłoby miło. :)

Musimy poczekać, a czas pokaże co z tego wyniknie. Miejmy nadzieję, że same dobre rzeczy. :)

A Wy co o tym myślicie ? Wypowiadajcie się na ten temat. :)

----------------------------------------------

Dla tych co nie wiedzą :

*- XBox Live

**- Play Station Network

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

No faktycznie, też się trochę zdziwiłem.

Niestety... Ale konsolkę mam, więc najwyżej się

na nią przerzucę.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Jeśli nie będzie więcej rzeczy to nic do nich nie mam ale jak dodadzą nowe rzeczy i będzie lepiej niż na pc to będę zły.

To jest wiadomo, że dodadzą nowe rzeczy. Jest nawet o tym napisane. Ale czy będzie lepiej niż na PC ? Nie wiem. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Zależy co dodadzą. I tak na pc zawsze będzie lepsze :P

Z tego co wiem, ma być dodane bardzo dużo nowych rzeczy. Ma być to duży update do gry.

No wiadomo, że lepsze na PC, ale mogliby też coś nam "PeCetowcom" dać. :(

xKaMaSx

exMod

Memory

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja szczerze wam powiem, że terraria była by lepsza na konsolę niż na pc. Bardziej sobie wyobrażam siedzenie przed telewizorem grając w Terraria niż na pc, pomimo, że mam ją na steam.

Opublikowano

nawet jak by kosztowała tyle co bf3 na ps3 to bym ją kupił na ps3 :) ponieważ mam konsolkę a terrarie uwielbiam :) ale sie ciesze.ogólnie super sprawa dla posiadaczy konsol ale dla pecetowców :P już nie tak super ale powinni dalej również prowadzić na pc pewnie na premierze powiedzą że terraria na pc też będzie prowadzona :P (oby) :)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Mnie się wydaje, że oni się po prostu zdenerwowali, że dużo graczy Terrari ma ją piracką, dlatego na PC nie chcą robić, no bo po co się męczyć żeby ktoś sobie po prostu pograł i nie mieć z tego żadnego zysku. Nie wiem jak jest z konsolami bo nie mam, ale to trzeba chyba ją przerabiać i się jeszcze z tym bawić, więc piratów na pewno mniej ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Terraria na Xboxa pewnie nie będzie w pudełkowej, wiec ciekaw jestem ile będzie kosztować MP. Mam nadzieje, ze nie więcej niż 1000. Z pewnością kupię.

Będzie co robić w ferie ;]

pewdiepie fan :3

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie rozumiem jak można olać graczy dzięki którym ta gra w ogóle istnieje, mają u mnie wielkiego minusa...

Spokojnie, prawdopodobnie szykuje się update na wersję PC.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Witam , Wiadomo kiedy pojawi się na ps3/xbox ??? ponieważ posiadam ps3 i chciałbym kupić jak najszybciej

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Witam , Wiadomo kiedy pojawi się na ps3/xbox ??? ponieważ posiadam ps3 i chciałbym kupić jak najszybciej

Niestety nie ma jeszcze znanej daty. Musimy cierpliwie poczekać. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Stawiam, że "Final Boss" będzie Cthulhu lub Yog-Sothoth

Obydwaj wyglądają sympatycznie. xD

Z tego co mi wiadomo to powinien sie pojawić pomiędzy lutym a marcem ;)

Wcześniej było mówione, że w styczniu i do tej pory nie dali znać kiedy. ;) Może i tak, zobaczymy. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

W lutym będzie premiera.

"Final Boss" byłe, żeby dali coś oryginalnego, a nie znowu jakiegoś mechanicznego king slima..

Ahój. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...