Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PalladiumBot by Requi

Oskarm10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ,bo niewiem jak uruchomić tego Palladium bota. Pisze że mam nacisnąć klawisz F8 ,a jak naciskam ten klawisz to się nic nie dzieje musze wcześniej jeszcze wpisać :

X-Koordina-..........

Y-Koordina-.........

Chyba chodzi o rodzielczość tu ss:

post-436912-0-94478000-1359987401_thumb.jpg

Za pomoc daje Like :). Zapomniałem link do pobrania bota: http://pl.rghost.net/43261128 .

Bot nie zawiera Wirusów. A nie mam strony na której robi się skana więc go nie zrobie.

Opublikowano

https://www.virustotal.com/file/52aa939932d01fd6778dc4e08506781dffbffd68411cd955ce7c27d9c8c793f3/analysis/

Masz zrobiłem za ciebie. Wg mnie plik czysty skanowałem moim antywirem (panda) i też nic nie wykryło. Bot robiony w AI z tego co widze. Tak Prawdopodobnie chodzi o rozdzielczość.

Pytanko, To jest pixel bot tak?

Opublikowano

Musisz wpierw odpalić DO następnie pixel bota (palladium bot w tym wypadku), wpisać rozdzielczość monitora i kliknąć F8, następnie on klika w przypadkowe miejsca na pulpicie, więc w tym momencie nie możecie ruszać, ani myszką ani zmieniać kart. Mam nadzieję, że pomogłem.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Na pulpit PPM i Rozdzielczość ekranu jeśli masz Win7 a jeśli XP to chyba PPM na pulpit i właściwości i tam zakładka pulpit :)

Opublikowano

I tak ten bot jest strasznie słaby wyciąga mi max 150 palladium / h gdzie przy OSie zarobki są 10 razy większe! Totalna masakra! Już lepiej zbierać ręcznie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...