Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Nie mogę włączyć Combat Arms Error Code

nickal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zresetowaniu modemu/routera zazwyczaj trzeba wprowadzić od nowa dane .

Chyba że masz z Neti Routera to akurat on automatycznie się konfiguruje.

Opublikowano

Ja mam z neostrady. Dziękuje bardzo Ci PiecuPL. Teraz muszę wzywać kolesia od netu, żeby mi to naprawił, oczywiście za darmo nie zrobi.

Opublikowano

Po co go wzywać,jak masz neo to musisz mieć dane które wpisujesz w konfiguracji routera/modemu..

Ciężko wziąć płytkę włążyć i postępować zgodnie z instalacją. ?

Wpisujesz tylko dane i tyle..

Opublikowano

Macie jakieś stare, chore modemy. Wszystko powinno się skonfigurować od razu...

Nie zależnie czy stary router czy nie i tak trzeba go konfigurować.

Opublikowano

Ja wiem już jak to naprawić Po prostu skasuj to co zainstalowałeś i instalkę. Bo może masz Zje****

Pobierz sobie to:

xxx
Jak będzie potrzebny skan dodam. Ja przez to pobrałem grę i normalnie się zainstalowało i działa nie wyskakuje błąd. Mam nadzieję że ci pomogłem Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja wiem już jak to naprawić Po prostu skasuj to co zainstalowałeś i instalkę. Bo może masz Zje****

Pobierz sobie to:

xxx

Jak będzie potrzebny skan dodam. Ja przez to pobrałem grę i normalnie się zainstalowało i działa nie wyskakuje błąd. Mam nadzieję że ci pomogłem Pozdrawiam.

Każdy plik, który wrzucasz powinien mieć skan. Nikt nie ma zamiaru pobierać w ciemno.

Opublikowano

Każdy plik, który wrzucasz powinien mieć skan. Nikt nie ma zamiaru pobierać w ciemno.

Napisałem chyba "Jak będzie potrzebny skan dodam."

Opublikowano

Nie ma jak będzie potrzebny, za każdym razem jak daje ktoś plik na forum jest wymagany skan, nie zależnie od osoby, czy to members czy moderator lub admin...

Opublikowano

Nie ma jak będzie potrzebny, za każdym razem jak daje ktoś plik na forum jest wymagany skan, nie zależnie od osoby, czy to members czy moderator lub admin...

Tak no chciałem dać skana ale nie pamiętam tej str do skanów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...