Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Nie mogę włączyć Combat Arms Error Code

nickal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Pobrałem wczoraj Combat Arms i zainstalowałem. Gdy chcę włączyć to piszę coś takiego w okienku :

" Can not connect to the server. Please try again or visit www.combatarms.nexoneu.com
Error Code = -2, 10060 "

Co mam zrobić, żeby dało się pograć ?

Opublikowano

Sorka, że tak długo nie odpisywałem ale nie miałem opcji dodaj odpowiedź. Zrobiłem te trzy błędy nic nie pomogło. Zaporę mam odblokowaną i mam Windows XP.

Opublikowano

koles chce ci pomoc a ty piszesz; HAHA -.-"

zaloguj sie na stronie ca przez internet explorer , jak nie dziala to wbij do folderu z combatem kliknij autoru, hsupdate. jak to nie pomoze wejdz w folder nexon ( kolo combata) i kliknij na wszystkie ikonki. jak dalej to masz to zrob re-install. jak to nie pomoze to na modemie/ruterze kliknij guzik reset

Opublikowano

Haha. Chyba czy mój komputer spełnia wymagania gry.

Tak spełnia.

Przepraszam pomyliłem się. Chciałem napisać czy twój komputer spełnia wymogi gry.

Opublikowano

koles chce ci pomoc a ty piszesz; HAHA -.-"

zaloguj sie na stronie ca przez internet explorer , jak nie dziala to wbij do folderu z combatem kliknij autoru, hsupdate. jak to nie pomoze wejdz w folder nexon ( kolo combata) i kliknij na wszystkie ikonki. jak dalej to masz to zrob re-install. jak to nie pomoze to na modemie/ruterze kliknij guzik reset

Nie ma żadnego pliku zaczynającego się na a w folderze combata. Klikałem wszystkie ikonki w folderze nexona ale to nic nie dało, reinstall był.Net był resetowany.

Opublikowano

Zresetuj modem do ustawień fabrycznych, taka mała dziurka w modemie, wpychasz tam spinacz i gotowe.

Opublikowano

w połączeniach sieciowych mam włączony komputerek i jest tam żółty trójkąt. pisze przez telefon więc proszę żebyś mi nie dawał tych upomnień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...