Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kurs Photoshopa i Grafiki Komputerowej

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy jeśli oni zostaną "wywaleni" to jest szansa zapisu na kurs? Btw to w ogóle darmowe jest? Jeśli tak lub cena nie przekracza 2000 zł to byłbym chętny czy coś :)

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Szkoda, może następnym razem się załapię bo bardzo mi zależy na douczeniu się czegoś nowego :)

0RMbv6e.png

Opublikowano

Zmuszony jestem do rezygnacji, przez bugi z Gmailem nie otrzymuję maili (przez thunderbirda też), jeśli można to ktoś mógłby za mnie wskoczyć?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Np ja? :D (To zdanie dopiszę żeby post nie był za krótki i żeby którykolwiek z moderatorów nie przyznał mi za niego warna)

0RMbv6e.png

Opublikowano

Zmuszony jestem do rezygnacji, przez bugi z Gmailem nie otrzymuję maili (przez thunderbirda też), jeśli można to ktoś mógłby za mnie wskoczyć?

To zmień adres, albo pocztę. Nie widzę sensu żeby przez taką głupotę rezygnować.

Np ja? :D (To zdanie dopiszę żeby post nie był za krótki i żeby którykolwiek z moderatorów nie przyznał mi za niego warna)

Nikt już nie wskakuje na kogoś miejsce. Przykro mi, ale jesteśmy za bardzo do przodu z materiałem, bym miała znowu się dla jednej, czy dwóch osób cofać.

Opublikowano

Od paru dni oglądałem czy nie ma jakiegoś maila.. nic kompletnie nic nie dostałem. :C

Ja chyba mam to samo, ale nie chciałbym rezygnować :C

Opublikowano

Wybaczcie, zmuszona byłam dzisiaj wyjechać za miasto i niestety wrócę jutro koło południa. Obiecuje na niebo i piekło, że jutro po 15 dostaniecie 3 lekcję i tym samym zobowiązuje się do zrobienia jak najszybciej kolejnej. Głupio mi, że musicie czekać i mam szczerą nadzieję, że mnie zrozumiecie i dacie mi się zrekompensować.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam takie pytanko. Czy przypadkiem ja nie zostałem usunięty z kursu :C ?

Pracę oddałem 7 lutego, 10 pisałaś coś o wywaleniach i następnej lekcji 11 lutego, a gmail działa jak działa...

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Mam takie pytanko. Czy przypadkiem ja nie zostałem usunięty z kursu :C ?

Pracę oddałem 7 lutego, 10 pisałaś coś o wywaleniach i następnej lekcji 11 lutego, a gmail działa jak działa...

Nie, ja od Ciebie otrzymałam 7 lutego pierwszą prace domową, jak i drugą. Osoby, które od początku olały kurs i nie wysłały do mnie żadnej pracy domowej zostały usunięte.

Opublikowano

W sobotę wysłałam kolejną lekcję. Nie otrzymałam żadnej wiadomości odnośnie tego, czy e-mail doszedł, jak i samej pracy. Jeżeli znów się zdarza, że wiadomości nie dochodzą to trudno, będziemy bawić się poprzez PW na forum.
Proszę o jakąś informację na wiadomość prywatną, kto chce w jaki sposób kontynuować dalej kurs. Czy e-mailowo, czy poprzez pm,.

Opublikowano

Do mnie doszło ale tylko takie coś :

Praca domowa na podstawie tutka do środy.

Więc nie wiem czy wysłałaś też lekcję czy nie ? :)

@Down:

Dziękuję :)

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Do mnie doszło ale tylko takie coś :

Więc nie wiem czy wysłałaś też lekcję czy nie ? :)

U mnie jest pokazane, że niby załączniki wysłane. Cóż, ok, możemy kontynuować poprzez pw. Po 18, jak wrócę z pracy i usiądę przy swoim kompie ponownie wyślę lekcję, tym razem na pw.

Edit: Gz moda :P

Opublikowano

Nie dam rady, sorry. Rozpoczął się nowy semestr i chcę ostro "przykurwić", żeby na koniec gimbazy jakoś wyjść. Dodatkowo musze kombinować cos z serwerem M2. Na pewno nie dzisiaj.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

No właśnie, problem z załącznikami jest... pisałam Ci maila, ale nie wiem czy odczytałaś. Jak chcę przesłać Twoją wiadomość pokazuje informację o załącznikach, ale w wiadomości ich nie ma. ;/

Opublikowano

U mnie sprawa wygląda tak. Dostałem pierwszy i oddałem zadanie domowe, nie dostałem drugiej lekcji, dostałem trzecią, zadanie domowe mam gotowe, zapisane.

Istnieje może możliwość kontynuacji kursu przez PW na forum? Znacząco ułatwiło by to sprawę :) Nie jestem pewien w jaki sposób można rozwiązać problem załączników na forum ale to chyba można rozwiązać, hm?

Prosiłbym o rozpatrzenie, bardzo bym chciał brać dalej w tym udział ale po prostu nie mam możliwości :(

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jeśli możliwe byłoby również prosiłbym o kontynuację na PW.

Niby wiadomości do mnie dochodzą, aczkolwiek łatwiej pobierałoby mi się materiały z jakiegoś hostingu, niż z maila - client mailowy Win 8 jest średni :/

Edit.

Co do jakiegoś hostingu to mogę załatwić jakiś mały hosting na który wrzucałabyś lekcję ;)

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Mam pytanie czy zostalem wyrzucony z kursu? W prace mialem oddac do srody i oddalem w srode o 14.44 czy cos w ten desen a odp nie dostalem

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

A ja w ogóle nie dostałam załącznika. ;< Pisałam do Wredzi, ale bez odzewu. I teraz nie mam zrobionej lekcji i nawet nie wiem co tam było. Jest w stanie ktoś mi podesłać na maila plik .pdf oraz materiały, abym mogła jej odesłać? Jak tak to proszę o wiadomość na PW. :)

Opublikowano

Wybaczcie mi, jest mi bardzo przykro z tego powodu, ale muszę zawiesić kurs. Kilka tygodni luzu były zwodnicze i myślałam, że dam rade bez większych problemów podjąć się takiego przedsięwzięcia. Niestety sprawy służbowe, jak i prywatne po raz kolejny pochłaniają większość mojego czasu. Nie chce by dochodziło do sytuacji, że będziecie czekać nie wiem ile na lekcje, czy też odpowiedź bo doskonale wiem, że takie działanie będą wpływać niekorzystnie na wasza naukę.

Zdaje sobie sprawę, że Was zawiodłam, ale mam nadzieje, że zrozumiecie moją sytuację i mi wybaczycie. W ramach rekompensaty nadal jestem dla was dostępna pod adresem e-mail, gdybyście chcieli zasięgnąć jakieś porady odnośnie grafiki komputerowej, photoshopa, czy illustratora, etc. Jednak proszę tym samym o cierpliwość, jest to mój prywatny e-mail, do którego mam dostęp tylko w domu, po godzinie 18.

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...