Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kurs Photoshopa i Grafiki Komputerowej

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z powodu cofki temat niestety zniknął. Mimo to kurs nie został przełożony, czy też odwołany. Proszę osoby, które się zapisały o wysłanie mi na pw swoje e-maile.
Na chwilę obecną mam tylko i wyłącznie adresy do:
hrabi
Raya
Menestera
Miyoshi
AŚ'ia :P
Mastert'a
st1m
Lorda Hadesa
Jowe.
Equaner'a.

Brakuje mi 8 e-maili ;-)

Zapisy są zakończone, więc proszę nie wpisywać się tutaj w temacie, jak i o to nie pytać. Jeżeli nie dostane od kogoś do dzisiaj, do godziny 16 e-maila, wtedy napisze informacje odnośnie wolnych miejsc.

Pozdrawiam.

Zapisani na wolne miejsca:
@Baksiu
@Valky

@Vanosh

@lukalski

@Ruudi

Zapisy zakończone!

Opublikowano

Dostałam tylko te e-maile od osób wypisanych w głównym poście. Oznacza to, że można jeszcze na szybko znaleźć 8 wolnych miejsc. Zapraszam do zapisywania się do 17. Po tej godzinie proszę do dzisiaj do 19 wysłać mi na pw swojego e-maila. W razie pytań proszę o pw.

Opublikowano

To tak tylko dorzucę od siebie...

Polecam Sandrę, nie ważne, czy dla tych, którzy mają/mieli do czynienia z grafiką, czy nie mają o niej żadnego pojęcia.

Pierwsza 'lekcja' odbyła się wczoraj, otrzymaliśmy dwa miło wyglądające pliki .pdf oraz ciekawą 'pracę domową' :)

Takiej osobie trzeba dziękować na kolanach, że w ogóle podjęła się takiej roboty, a mi pozostaje tylko zachęcić innych do zapisania... xD

Opublikowano

To tak tylko dorzucę od siebie...

Polecam Sandrę, nie ważne, czy dla tych, którzy mają/mieli do czynienia z grafiką, czy nie mają o niej żadnego pojęcia.

Pierwsza 'lekcja' odbyła się wczoraj, otrzymaliśmy dwa miło wyglądające pliki .pdf oraz ciekawą 'pracę domową' :)

Takiej osobie trzeba dziękować na kolanach, że w ogóle podjęła się takiej roboty, a mi pozostaje tylko zachęcić innych do zapisania... xD

Nie wiem o co chodzi o.O Ja nic nie dostałem :(

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi o.O Ja nic nie dostałem :(

Podaj mi szybko do siebie jeszcze raz e-maila i zobacz zaraz czy doszło. To samo tyczy się innych, którzy są na liście w pierwszym poście, ale nie dostali żadnej

wiadomości.

Valky@

Jasne, każdy może.

Opublikowano

Wredna ale mam zepsute wysyłanie na PW więc odbierz mój e-mail na gg.

@Piszę posta bo nwm czy włączasz te gg wgl czasem :P

@@ na gg napisał mi @lukalski i prosi o dodanie go do listy :P ma "zdupione" pisanie postów i nie mógł sam napisać.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Podaj mi szybko do siebie jeszcze raz e-maila i zobacz zaraz czy doszło. To samo tyczy się innych, którzy są na liście w pierwszym poście, ale nie dostali żadnej

wiadomości.

Valky@

Jasne, każdy może.

PW nie działa więc dam tutaj. Mail utworzony tylko w celu kursu więc no problem :)

[email protected] :)

Opublikowano

Powiedz, że jeszcze się zapisałem. :x

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ruudi i Vanosh, dodaje was, ale proszę o szybkie wysłanie mi na pw e-maila, by inni, którzy już rozpoczęli kurs nie byli w tyle.

Jeżeli e-mail nie doszedł z pierwszą lekcją do tych, co już dali mi swoje adresy, niech kontaktują się ze mną poprzez e-mail

[email protected]
Niestety, bug na bugu, bugiem pogania i nie jestem w stanie odpisać na pw.

Zapisy zakończone.

Opublikowano

Zero reakcji, czy odpowiedzi ze strony b4rtez, Ray'a, Rakocego, Lorda Hadesa, st1m oraz Equaner'a. Nie dostałam nadal od niektórych potwierdzenia, jak i od Was pierwszej pracy domowej, której termin oddania mija jutro. Jeżeli jutro nie dostane tych prac te osoby zostają skasowane z udziału w kursie. E-maile z lekcjami na pewno zostały wysłane, 2 różne programy, jak i sam gmail pokazuje, że wiadomości zostały dostarczone prawidłowo, więc nie ma tutaj mowy o jakiejś pomyłce.

Valky, hrabia, lukalski, Vanosh i Ruudi. Na wasze prace domowe czekam do soboty.

Opublikowano

Pracę domową wysłałem już wczoraj, dostaje jednak dziwne raporty błędów od google. Napisałem ci na PW, problem spróbujęnaprawić :)

Opublikowano

Pracę domową wysłałem już wczoraj, dostaje jednak dziwne raporty błędów od google. Napisałem ci na PW, problem spróbujęnaprawić :)

Jeżeli napisałeś na Pw to po co pisałeś posta.?

Proszę nie spamować w temacie....

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Informacja do osób, które mają problem z wysłaniem lub odebraniem e-maila.

Najlepszym rozwiązaniem i według mnie również najwygodniejszym bo nie trzeba cały czas otwierać poczty i się logować, jest ściągnięcie sobie programu- Thunderbird.

Jest on darmowy i działa tak, jak windosowski Outlook. Możemy mieć cały czas dostęp do skrzynki, co więcej, program jest na tyle rozbudowany, że umożliwia nam zobaczenie statusu wiadomości.

Ściągamy go stąd:

http://www.mozilla.org/pl/thunderbird/

Jest to program na przeglądarkę mozilla, ale myślę, że bez problemu działać będzie również na innych. Gdyby były problemy pisać do mnie na pw.

Nie jest trudny w obsłudze, wystarczy, że stworzymy nowe konto i wpiszemy swoje dane do poczty e-mail i już.

Jeżeli ktoś zdecyduje się na używanie tego programu niech zobaczy wszystkie foldery i sprawdzi, czy przypadkiem wiadomości ode mnie

[email protected]

Nie są oznaczone "ognikiem".

tpnk.jpg

Oznacza to, że poczta lub program (mój lub wasz) uznał tą wiadomość za szkodliwą, niechcianą lub ogólnie spam. Wystarczy wtedy nacisnąć na ognik, by zniknął i powinno działać bez problemu.

Przypominam, że dzisiaj mija termin oddania prac, dla osób "zagrożonych", których wypisałam w poprzednim poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...