Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: [Dl]NoPremium Launcher Minecraft v1.4.7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiesz, że Notch dał pozwolenie na granie no premium poza tym jest Play Offline w normalnym MC lanuncherze, więc nie jest to piracenie.

<>

Opublikowano

Piractwo to piractwo... Nie rozumiem jak osoby, które KRADNĄ GRĘ (tak, to jest kradzież) mogą nazywać siebie graczami z oryginalną grą?

Mam pirackiego MC - nie jestem piratem

Mam pirackiego Skyrim - OOOO!!!! pIRATawkHFAWHFaioJNWQak!!!

To jest chore -.-

Skoro MPC nie popiera piractwa to czemu jest możliwość ściągnięcia z niego pirackiego launchera? Oraz informacje jak go pozyskać? Równie dobrze to może być MPCForum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki, i (nie)piraty...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Ja grałem pirackiego przez 24h i nic. Usunołem potem, i nie złamałem prawa polski. A jak wy używacie pirackiego MC ponad 24h to powinniście iść siedzieć za PIRACENIE. Jeśli ten post nic nie wnosi do tematu to przepraszam.

Tera do Launchera,

Jest on połowe piracki a połowe Oryginalny... Dlaczego?

Ponieważ, można zalogwać się na konto Premium i Pirackie konto NoPremium.

Więc jeśli uważacie, że nie jesteście piratami a używacie NoPremium Minecrafta. To jesteście piratami... PIRAT TO PIRAT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...