Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna ;__;

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o kur** gość ma 15 lat, a te gimby mówią mu,aby zajebał samochód starych,zrobił kolacje xDD

Najlepszy sposób to weź ją na jakiś koncert i tyle.. zresztą co ty oczekujesz od 15 latki ;_; z tego co wiem to wyjebanych wymagań nie mają.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
z tego co wiem to wyjebanych wymagań nie mają.

W praktyce to zależy ;)

Im więcej dasz z siebie, ona da Tobie. W zasadzie trzeba umieć to wykorzystać ^^

Btw.Huh..15 latki - pierwsza miłość - pozdrawiam, ciekawy jestem jak ta historia się zakończy ^^

Opublikowano

Pytaj sie o takie porady na tym forum, a dziewczyna cie nigdy nie bedzie chciala zobaczyc. (Chyba za zrobisz to co mowil Lenart). To jest twoja dziewczyna, nie nasza. Wiec polecam zebys sam cos wymyslil.

A moze ona ma konto na mpc i to widzi? (trollface)

;)

Opublikowano

o kur** gość ma 15 lat, a te gimby mówią mu,aby zajebał samochód starych,zrobił kolacje xDD

Najlepszy sposób to weź ją na jakiś koncert i tyle.. zresztą co ty oczekujesz od 15 latki ;_; z tego co wiem to wyjebanych wymagań nie mają.

podpowiadam że w Łodzi będzie Biebera ;)

Opublikowano

xD Widze ciekawie sie zrobiło : DDDDDDDDDDD Ale już wszystko ok :D Koniec :D

No tak 15 ten sam rocznik co ja czyli 16 w tym roku :D Myślę ze to już jest COŚ a nie miłośc w podstawówce ;__:

OndteAw.png
Opublikowano

xD Widze ciekawie sie zrobiło : DDDDDDDDDDD Ale już wszystko ok :D Koniec :D

No tak 15 ten sam rocznik co ja czyli 16 w tym roku :D Myślę ze to już jest COŚ a nie miłośc w podstawówce ;__:

Odchodzisz od niej i zaraz wracasz bo ci sie nie chce byc samemu. Taa, to na prawde jest "COŚ".

No hate.

;)

Opublikowano

romantyczna kolacja w kinie xD -/-

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

daj jej czekolade / kwiotka , pocaluj w policzek, powiedz iz ja kovhasz ale nie umiesz tego okazac, takie bzdety, przepros, pocaluj z zaskoczenia w usta ale jesli nie umiesz no to buziak, ew szyja, ale za mali jestescie xD poogladaj tuty na yt jak uzywac maski uczuc w realu i wgl, pomoga ci hahaha XDD

4ieVbpu.png
Opublikowano

jak juz cos wykonasz to podziel sie nami.

a moze wez ja za granice :p

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...