Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna ;__;

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weźcie swoje zdjecie i zakopcie albo włóżcie do butelki i puścice w morze albo cos podobnego a pożniej ja pocałuj :P

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nie załatwisz tego jednym podarunkiem, chyba że wtedy gdy Ci to powiedziała, miała namyśli wiesz co ...

Ja bym załatwił w ten sposób że codziennie kiedy się z nią spotykasz np. kupował po symbolicznej róży .

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Weźcie swoje zdjecie i zakopcie albo włóżcie do butelki i puścice w morze albo cos podobnego a pożniej ja pocałuj :P

Ta, a potem cygan jakiś znajdzie to zdjęcie i zwali sobie to nie jest romantyczne weź dużo miodu do wiadra na łeb jej i pióra :D
Opublikowano

Kobiety lubią pocałunki w szyję, jak jesteście już na odpowiednim poziomie (dotykanie, przytulanie, całowanie) to całuj ją po całej szyi mówiąc, że bardzo kochasz i zasyp ją komplementami tak, żeby nie mogła nic powiedzieć tylko się uśmiechała xD

Opublikowano

Kobiety lubią pocałunki w szyję, jak jesteście już na odpowiednim poziomie (dotykanie, przytulanie, całowanie) to całuj ją po całej szyi mówiąc, że bardzo kochasz i zasyp ją komplementami tak, żeby nie mogła nic powiedzieć tylko się uśmiechała xD

A potem coraz niżej coraz niżej... nie polecam durexów wiele rodziców kolegów z mojej klasy ich używało i jak widać chodza teraz takie...(bez komentarza)
Opublikowano

A potem coraz niżej coraz niżej... nie polecam durexów wiele rodziców kolegów z mojej klasy ich używało i jak widać chodza teraz takie...(bez komentarza)

hahaha :D

Niech sobie kupię te biedronkowe, lepsze to niż nic :( chyba że dziewczyna już chce na prawdę zostać matką...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Proponuje wysłać jej sms na Smocze Monety, potem iść do m1 złowić jakiegoś karpia, zainwestować w maskę uczuć i całować się z nią namiętnie do białego rana przy ognisku zakupionym u rybaka.Nie ma nic bardziej romantycznego elo

Opublikowano
xD

bekowe te wasze odpowiedzi

:D

Luz coś sie wymyśli

Ja nie żartowałem, serio jak dostrzeże że nią się interesujesz to uwierzy że jej Tb na niej zależy ;) A jak to zrobisz to już nie moja głowa - masz wachlarz sposobów na to :) Ty ją dobrze znasz to bd wiedział jaka jest, co lubi czego nie ;D

//TAKA MACHEWA ^^

@Down daj machewe :(

Opublikowano

Wiesz co musisz po prostu pokazać, że Ci na niej zależy. Prezenty to nie jest dowód miłości. Szczerze z nią porozmawiaj - o tym czego się boisz w związku, czego od niej oczekujesz, a co sam możesz zaoferować. Zabieraj ją na romantyczne spacery, przygotuj jakąś kolację albo weź ją do jakiejś przytulnej knajpki. ;) Niech poczuje, że nie jest Ci obojętna.

Opublikowano

Amatorzy...

Robisz tak.

Umow sie z nia o 22 np. Na takiej i takiej ulicy. Ty w miedzyczasie podprowadz pieniazki rodzicow i "pozycz" samochod. Nie musza o tym wiedziec wiec zrob to po cichu.

Podjedz tam gdzie sie z nia umowiłes. Jak wsiadzie do samochodu rusz z piskiem (z verva) i krzycz („zabijemy sie we dwoje kurwaaaaaa kocham cie” )

załapie taka adrealine ze zapamieta to do konca zycia.

Jak mieszkasz blisko Rosji to jedz d Rosji, jak blisko Niemiec to do Niemiec.

Powiesz jej wtedy ze uciekamy z kraju bo zabilem człowieka i sciga mnie FBI z Rutkowskim na czele (adrealina dalej rosnie. Dziewczy a piszczy ze strachu)

Jak znajdziesz jakis fajny parking wysiadz z samochodu i zapytaj sie jej popijajac z gwinta Sobieskiego "Widzisz jak mi na Tobie zalezy. Mogłem Cie zabic ale nie zrobiłem tego)

Opublikowano

";__________;" - co to kurwa jest? Dziwie się, że pisząc własnie jakieś nie wiadomo co albo "omg" jakaś Cie chce. Ja pierwsze co bym zrobił to skasował ten temat bo jak to zobaczy to beka gwarantowana. Po co takie porady na forum? Nie masz kolegów? przyjaciół? Nie rozumiem tego pokolenia, masz 16lat a Twój rozwój zatrzymał się chyba na podstawówce od tego grania(nie tylko Ciebie sie to tyczy). LOL OMG OMG

@ok więc co powinienem jutro zjeść na śniadanie? !!!! PLIS PLIS POMOC HEL P

Opublikowano

";__________;" - co to kurwa jest? Dziwie się, że pisząc własnie jakieś nie wiadomo co albo "omg" jakaś Cie chce. Ja pierwsze co bym zrobił to skasował ten temat bo jak to zobaczy to beka gwarantowana. Po co takie porady na forum? Nie masz kolegów? przyjaciół? Nie rozumiem tego pokolenia, masz 16lat a Twój rozwój zatrzymał się chyba na podstawówce od tego grania(nie tylko Ciebie sie to tyczy). LOL OMG OMG

Nie wszyscy są samodzielni, trzeba próbować fakt. Ale po to jest dział, żebyśmy gadali o wszystkim.

Opublikowano

Jak znajdziesz jakis fajny parking wysiadz z samochodu i zapytaj sie jej popijajac z gwinta Sobieskiego "Widzisz jak mi na Tobie zalezy. Mogłem Cie zabic ale nie zrobiłem tego)

taa po wypiciu Sobieskiego wejdziesz najebany do samochodu z nią to już się napewno rozjebiecie gdzieś xD Inteligent..

Opublikowano

Weź Pvp w Metin2 i pokaż jej, ze jesteś silny i pobijesz każdego .

Btw@

Kup jej kwaitek jaką czekoladę i przeproś ją + zabierz ją na jakąś imprezę lub wieczorem na piwko ją weź ;)

Opublikowano

Szeptanie po karku dziewczyny jest przyjemniejsze ;)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...