Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7 - programy.

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty masz jakiegoś kompa z kosmosu. Twoja karta graficzna nie obsługuje DirectX'a 11, a mimo to jest on zainstalowany. Ten celeron to nie wiem skąd sie wziął. Najlepiej zrobić format innego wyjścia nie widzę. Ah i proponuję zainwestować w jakiegos AMD 4rdzeniowego za 300 zł. Karta nie najlepsza ale daje rade nie jest najgorsza.

Ten celeron można kupić od 1 zł do 7 zł chyba z tego co pamiętam :) Jak już ma kupić procek AMD to i płytę główną też , bo na pewno tego procesora do niej nie da . A jak już ma wymieniać wszystko to lepiej kupić wszystko nowe niż się bawić w reanimację starucha .

Sterowniki MBOARD - pobierz wszystkie prócz VGA

Opublikowano

może wirus >.<

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

Nie masz co kombinować , sprzętu nie oszukasz . Sprawdziłem wczoraj , na podobnych ustawieniach , miałem przewagę procka , bo Athlon od Celerona jest o wiele wydajniejszy , lecz miałem mniej ramu , wszystko się ścinało . Nie jakoś tragicznie , ale w porównaniu do mojego kompa przepaść .

Opublikowano

Można zamknąć. Widzę że nic oprócz nowego kompa raczej mi nie pomoże. Chciałem podziękować osobom, które poświęciły swój czas, żeby mi pomóc : )

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Znalazłem rozwiązanie problemu! WYSTARCZY USUNĄĆ PAMIĘĆ PODRĘCZNĄ I CIASTECZKA >.< ! PROBLEM ROZWIĄZANY, JAK KTOŚ TEŻ TAK MA TO USUWA CIASTECZKA = PROBLEMU NIE MA.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...