Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Garen

T0rnad0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od około 10 rankedów wiecznie w przeciwnym teamie jest ten pierdolony garen. Normalnie ta postać mnie do szału doprowadza. Jeszcze ta postać w late game jest tak tankowata, że ja pierdole. Próbowałem chyba 5 postaciami to ścierwo skontrować, ale się nie da. Jak przeciwko temu champowi grac? Dalibyście jakieś porady?

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W early mid i troche late game jest to postać cieżka do zajebania krótko mówiąc,trzeba jednak pamiętać że traci on dmg z czasem i w końcu w late będzie po prostu zwykłym tankiem z silencem.Teemo nie polecam wybierać przeciwko niemu,bo żaden teemo nie dał przynajmniej mi rady grając garenem.Według mnie jedną z nielicznych kontr to Yorick :)

Opublikowano

Jeżeli nie dasz garenowi w early farmic, i często go harrasować by jego passywka się nie odpalała, to tak szybko tanky się nei stanie :)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

garen ostatnio jest op nie da sie go zabic za bardzo, nawet top playerzy mowili ze jest bardzo mocny, moim zdaniem musisz po prostu miec farta zeby z nim wygrac, bo go w zaden sposob nie skontrujesz

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Grałem jaycem przeciwko garenowi. Jedna z topowych kontr? Gówno prawda. Garena się nie da skontrować, w early zainwestuje w Tłuczek, potem warmog i inne tanky i jest nie do zabicia. A kille mu same wpadają, bo jego ultem jest łątwiej sksuć niż ultem dariusa.

Opublikowano

Grałem przed chwilką tejże postaci Nunu, sam nie zabił mnie ani razu a skończył się mecz dla mnie 6/2/3. Niby żadna kontra ale ten harass z E i heal z Q xD

Opublikowano

Hej, hej spokojnie :O

Weź teemo lub kayle i chłopak nie ma życia.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Chciałem obalić ten mit, ostatnio miałem serie porażek. Picknąłem tzw."pierdolonego garena" i nagle seria winow. Ta postac jest po prostu świetna, miejmy nadzieje, że nerfa nie będzie.

Opublikowano

Chciałem obalić ten mit, ostatnio miałem serie porażek. Picknąłem tzw."pierdolonego garena" i nagle seria winow. Ta postac jest po prostu świetna, miejmy nadzieje, że nerfa nie będzie.

miejmy nadzieje, że znerfią go bardzo !

nie do skontrowania, nie do zabicia, nie do wygrania !

liczę na rework albo niech go wywalą z gry xD

Oby zrobili z nim to, co zrobili Evelynn !

Opublikowano
Bardziej noobski champ od dariusa.

Q i e z doranem i na 6lvlu instant kill bo 1k dmg z ulta.

Serio musisz mieć skilla..

Opublikowano

Tego gówna nie da się zabić. Jak w enemy jest garen to oni wygrywają, jak u mnie to my. RIOT WHAT U DOIN?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak dla mnie jedno z rozwiązań to ban na Garena i to nie jest głupi pomysł ;]

W Elohell na pewno, bo na wyższym jakoś sobie z nim radzą.

Ja również nienawidze tej postaci. Jest tak irytująca i trudna do zabicia, że mnie szlag trafia jak tylko go widze.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Mhmm , na rankedzie najczesciej radziłem sobie nim Irelia , ale to tez zalezy jaki garen . Mysle ze dobry Rumble mogł by sobie z nim poradzic na rankedzie , byle nie dopuszczac go do farmy :) .

Opublikowano

W Elohell na pewno, bo na wyższym jakoś sobie z nim radzą.

Sugerujesz coś?

Myślę, że Irelia była by na niego dobra

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Garena da się zabić :D

http://scr.hu/0u7s/hm728

Chciałeś sie pochwalic statami czy jak ? 210/3 ? Ale jestes kozak i to jeszcze na normalnej grze idz na rankedy i zobaczymy jak se poradzisz

Nie no szacun jak ty siedzisz w EloHELL z 955 Elo to jestes naprade zajebisty prosze naucz mnie

A tak dla porównania to twoje konto http://www.lolking.net/summoner/eune/29885690

A to moje (normalnego gracza) http://www.lolking.net/summoner/eune/20538178

Nie masz czym sie chwalic na takich noobach ;]

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Próbowałem pickąć garena 2 rankedy przegrałem, jednego przez 2 trollow, drugiego już nawet nie pamiętam przez co ...

6mxfpfyq5ir3.png

Opublikowano

Garen Tank na topa jest prawie nie do zabicia ale Sam Rankeda nie wygrasz taka prawda teraz na nowych zasadach rankedow juz tak nie bedziesz mial :P

AHA to jest na nowych regułach 2/3 Febuary :D

Ja zawsze patrze na to tak o ku&$^ mialem 2 gry z trollami to teraz u nich beda 4 gry z trollami/feederami xD

I tak sie wybilem prawie na 1800 elo xD

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Chciałeś sie pochwalic statami czy jak ? 210/3 ? Ale jestes kozak i to jeszcze na normalnej grze idz na rankedy i zobaczymy jak se poradzisz

Nie no szacun jak ty siedzisz w EloHELL z 955 Elo to jestes naprade zajebisty prosze naucz mnie

A tak dla porównania to twoje konto http://www.lolking.n...r/eune/29885690

A to moje (normalnego gracza) http://www.lolking.n...r/eune/20538178

Nie masz czym sie chwalic na takich noobach ;]

Spadłem tak nisko przez trollów bo często mam dobre staty :) a to nie jest normal tylko ranked

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Tego gówna nie da się po prostu zabić, jak pójdziesz pod tanka to i tak masz cholerny dmg. Jedynym chyba rozwiązaniem jest go banować lub brać samemu, ale potem będzie spam że się dariusa nie zbanowało lub nie pikneło amumu bo przecież (na 1400 elo~) ,,som op i nie da siem ih zabidz'' .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...