Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pryszcze -,-

Selander

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja to bym się zabił

Chciał być fajny ale nie wyszło ;] słaby troll

@TOPIC :

Idź do swojego lekarza on ci coś poleci .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

umyj się???? polecam mydłem

a serio to idz do apteki niech ci przepisze jakieś płyny no chyba ze masz 14/16 lat to to normalne ze masz trondzik młodzieżowy

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Hehe ;D nasi doradcy z mpcforum są wyjątkowi ! oby tak dalej panowie :P

możesz też założyć torbę z bierdonki wyciąć dziury na ryj i oczy i będzie dobrze :]

nie pij dużo coli, nie jedz słodyczy.. Pij dużo Cisowianki/Żywiec Zdrój coś w tym stylu żeby Ci skórę od środka czyściło czy jakoś tak :P jeżeli się golisz to używaj chłopie wody po goleniu ;D popiecze ale nie będziesz miał tego gówna na twarzy :P i nie wyciskaj bo jeszcze gorzej będzie :P

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Opublikowano

Jeśli jesteś rudy to nie wiem, zgól głowę ale to i tak nie zmienia faktu bo łysemu i rudemu nie można ufać :D

A co do pryszczy to sam mam podobny przypadek ale pryszczy nie licze ;o tylko po prostu je wygniatam, brałem mase różnych maści, płynów i tabletek, stosowałem dany produkt przez 2-3 tyg i nie widziałem efektów.

Teraz używam taką maść " Tribiotic " ta maść nie powoduje mniejszego przyrostu pryszczy ale jak wiadomo po wygnieceniu pryszcza , zostaje rana i od razu smaruję tą maścią i rany nie ma, jest to taka monotonia bo za kilka dni znów wyskoczy krocie tych pryszczy ale smaruje i nie mam syfów jak inni którzy np. nie wygniatają pryszczy po podobno nie wolno i chodzą z białymi bąblami na twarzy.

Jest to antybiotyk więc tani nie jest, za jedną maluteńką saszetkę płace 2,20 ;x

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

pomaluj glowe na czarno jak juz cie widzieli zmien tozsamosc albo nie pomaluj sie caly na czarno to wgl cie nie poznają

Opublikowano

Zrób sobie zdjęcie i wrzuć na kwejka. Będziesz sławny tak jak on:

pechowiec-brian-bad-luck-brian-mem-ikona.png

@Topic

Tylko nie wyciskaj ! Możesz dostać uczulenia i morda Ci spuchnie. Najlepiej myj twarz jakimiś tonikami.

simply.4557.gif

Opublikowano

dopóki nie zamoczysz robaka to nie przejdzie, musisz dać ujście swoim nieokiełznanym hormonom

Opublikowano

Najpierw sobie samemu wyciśnij, poproś matkę, lub pójdź do dermatologa na wyciskanie.

Kiedy będziesz miał czystą twarz, kup sobie tonik i jakiś krem oraz waciki- nalewaj sobie tonik na waciki i smaruj tym twarz. Tonik wyciąga ten cały syf, z którego robią się pryszcze. Potem posmaruj sobie twarz kremem. I rób tak co 2 dni, niestety- cały czas, bo w takim wieku jest to rzecz porównywalna do golenia czy mycia zębów. I nie powinny pojawiać się nowe :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Myj codziennie twarz i to porządnie ...

jedyny sposób na trądzik to słonce ^^ wiec nie siedz w domu tylko spier***** na dwór!

Ja pozbyłem się trądziku w 2 lata , ale może dla tego ze mieszkam w Hiszpanii xD

Nic sobie nie wsmarowywałem, chodziłem po prostu codziennie na plaże i porządnie myłem twarz 3x dziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...