Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pryszcze -,-

Selander

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomaluj włosy i chodź w masce..

a tak serio to na rudych nie ma sposobu.

Nie no żartuję oczywiście.

Idź do swojego lekarza, on Ci poleci jakieś kremy na trądzik czy coś.

Opublikowano

Ej dobra z tymi rudymi włosami to żartowałem ahahaahah mam 15 lat

CO ZROBIĆ ZEBY TEN JEBANY TRĄDZIK ZNIKNĄŁ xD

Opublikowano

Idź do dermatologa, niech ci przepisze tetracykline - daje ci dawke, ale np jeśli ważysz 80 kg to bierzesz je przez 8 miesięcy. Skóra strasznie się wysłusza (głównie usta), ale widac efekt już po 2 tyg.

Opublikowano

Stosuje jakieś Pojeb*ne kremy ale nic nie daja...

Idź do dermatologa, niech ci przepisze tetracykline - daje ci dawke, ale np jeśli ważysz 80 kg to bierzesz je przez 8 miesięcy. Skóra strasznie się wysłusza (głównie usta), ale widac efekt już po 2 tyg.

to cuś płatne jest...? Kur*a 8 miesięcy? nie ma czegoos innego? waże 72 ;)

Opublikowano

Ja to bym się zabił

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ja to bym się zabił

Dzięki za Info... Naprawde mi pomogłeś.

Strasznie dużo negatywnych skutków w tym czyms jest ;P

Opublikowano

Kup sobie żel do twarzy ziaja pro do skóry z trądzikiem (kiedyś sobie kupiłam to sama, a potem dermatolog potwierdził, że dobrze zrobiłam). Znajomi, którym poleciłam ten żel, byli zadowoleni. Cena też jest spoko ;p

Jeśli to nie pomoże, to dermatolog. Wtedy pewnie już pójdzie w antybiotyk, ale na początek nie warto, bo może coś bardziej lajtowego pomoże.

Moim zdaniem przeciętne, drogeryjne środki są do dupy.

#don't care

Opublikowano

Są specjalne peelingi, toniki oraz kremy przeciwtrądzikowe.

Wybierz się do jakieś drogerii np. Rossmann, znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz. (W sklepie masz pogrupowane kosmetyki, więc z odnalezieniem nie będziesz mieć problemu.)

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Kiedyś brałem tabletki Visaxinum, czy coś takiego. Po tygodniu było widać efekty. Pryszcze już nie wyskakiwały, a te co już były to po prostu bladły. Cena to około 30 zł za 30 tabletek (1 dziennie) dodatkowo używałem różnych toników i żeli do peelingu.

Pozdrawiam i życzę ładnej cery,

Hexor

@PS

czuję się jak na jakimś zapytaj.pl ;p

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Najlepiej się przejdź do kosmetyczki na odpowiedni zabieg. Powinna usunąć wszystko, oraz doradzić co nieco.

O! bardzo dobry pomysł :D Od siebie polecam peeling kawitacyjny + maska algowa xD Ewentualnie mechaniczne usuwanie.

#don't care

Opublikowano

Polecam ten sposób. Ja ostatnio poszedłem do dermatologa ponieważ na mojej twarzy pojawiły się duże ilości syfów. Przepisał mi maści co prawda wydałem 200 zł ale po 2 dniach widać efekty :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Nie wpierdalaj dużo czekolady, ogólnie słodyczy. Nie chlej coli i innych gówien tylko coś naturalnego- herbata itd. Podobno mleko też szkodzi ale nie wiem czy to prawda bo mi to jakoś nie przeszkadzało. IZOTEK. To są tabletki na trądzik, bierze się je 2 razy dziennie, terapia trwa najczęściej 6 miesięcy. Mi żadne gówniane kremy nie pomagały, żele itd. To był jedyny lek jaki pomógł i to zajebiście, teraz nic nie mam na twarzy. Opakowanie kosztuje 180 zł (na miesiąc) ale opłaca się. Aha, nie można po tym spożywać alkoholu, skutki uboczne to w chuj sucha twarz i usta, mi np tak popękały że 2 głębokie rany miałem, w chuj przeszkadzało ale opłaca się. Poczytaj o tym na necie.

11hbhnt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...