Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Cheat Bootzer[S.K.Y] Samp 0.3e Niszcz serwery (bo mogę)

SebuśPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już okej.Ale ten PRO prosi o jakiś klucz masz go ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

1.Nie policzyłeś serwerów które mają 0.3e r-2 który poprawia zabezpieczenia.

2.Niedawno wyszła wersja oficjalna 0.3x

i 3.Porządne serwery mają zabezpieczenia na takie coś a nie trudno je wprowadzić.

Więc zostaje tylko "niszczenie" tych najgorszych...

Opublikowano

To pojechales Slabego ? Zabawny jestes po pierwsze znajomy informatyk to sprawdzal Ale co tam ja mam slabego neta :=) no no

Dobra po tym co pisałeś mi na PW jesteś tępy i się bierzesz za coś czego nie rozumiesz.

Nie warto na ciebie tracić czasu i nerwów

Zapraszam do pobierania

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Klikam GO otwiera mi sie tak jakby okno cmd i po chwili sie wylacza

@UP od tego jest zmiana ip ;x

Przy dobrym kompie z netem zapewne mozna tylko zlagowac server

Jestem ciekaw jak to dziala ;x

Opublikowano

Klikam GO otwiera mi sie tak jakby okno cmd i po chwili sie wylacza

@UP od tego jest zmiana ip ;x

Przy dobrym kompie z netem zapewne mozna tylko zlagowac server

Jestem ciekaw jak to dziala ;x

Odpisałem ci na PM.

Jeżeli ktoś ma takie problemy jak on niech wyłączy antyvirusa i zaporę systemową.

Opublikowano

Odpisałem ci na PM.

Jeżeli ktoś ma takie problemy jak on niech wyłączy antyvirusa i zaporę systemową.

Zapora jak i antyvir sa off i dalej to samo

@EDIT Ludzie nie sciagajcie wersji PRO bo to jest syf, syf i jeszcze raz syf !!

Sciagnalem pobawilem sie tym, popoludniu, wylaczylem laptopa, przychodze wieczorem do domu odpalam laptopa i co ?

A no calusienki komputer zawirusowany

Oczywiscie wirus Win32:Sality

Zaczelo mi usuwac pliki .exe, po polowie godzny mialem okolo 30 plikow exe usunietych jak i .dll

Jakas godzine temu avast kazal mi zrestartowac kompa aby go przeskanowac, zrobilem to

To wlaczylo mi sie skanowanie laptopa, skanowanie trwa juz okolo godziny a nawet nie zeskanowalo 1% danych ( mam 150 GB na dysku wiec nie jest to duzo ) Co chwile pokazuje mi komunikaty ze plik .dll lub .exe ma w sobie wirusa win32 sality i przenosi go do kwarantanny

Zobaczymy czy odzyska mi te pliki

Jesli nie to format bedzie nieunikniony

Wiec ludzie Pomyslcie zanim sciagniecie

Jutro dam edita czy obylo sie bez stawiania nowego systemu

Tyle z mojej strony

Pare ss zeby nie bylo ze klamie

http://imageshack.us/photo/my-images/541/zdjcie0020ac.jpg/

glowny ss z folderami Bootzer

Opublikowano

@SmokeEveryDay

Wyskoczyłeś z avastem... Ja od pierwszego uruchomienia do dziś bez formatu używam laptopa i działa.

@ Raitmi

Może dlatego że wcześniej wersja PRO to była tylko dla teamu sky-cheat i jak bym ją dał publicznie to by mnie wyjebali ?

Opublikowano

Ten DDoS nie moze działać na innej zasadzie niż proste wysyłanie pakietów do rcona przez Query, gotowy kod z query jest na wiki sampa (C#)

Czyli wystarczy dodać rcon 0 do configu, wtedy zapytania Query są ignorowane, nie sądze żeby to na innej zasadzie działało, może też coś z botami ma ale to jeszcze łatwiej zabezpieczyć.SAMPFP nie został stworzony przez żadnego SKY team tylko o ile się nie myle przez aluigiego lub unknowna (choć unknown to cipka)

Nie sądze żeby to coś było napisane w innym języku niż VB.NET, chyba że ktoś by się bawił z formami w C++ lub w Delphi, ale sam ddos czy tam boty nie wył by o wirusie :) sądze że ten kolega wyżej słusznie napisał.Dużo powstaje takich programików które mają w sobie ukryte funkcje :) tak jak kiedyś ktoś wrzucił jakiegoś mta sync do sampa który miał god mode itd (nie ma takiego czegoś jak mta sync do sampa, ale god mode akurat jest łatwe do zrobienia, choć to zmienny adres w pamieci)

były tam dwa pliki, engine.exe i loader.exe, loader.exe działał, ale engine.exe już miał coś w sobie :) był to prosty skrypt w powłoce DOS (windows nie ma DOSa, tylko jego imitację, "command shell") choć był "skompilowany" do .exe (batch nie da się kompilować, ale można go w pewnym stylu zaszyfrować i wstawić do PE)

Odpaliłem go, i niby nic się nie stało choć od razu wiedziałem że usuwał pliki :) i w dodatku randomowo (del *.exe, del *.dll itd), i nie myślcie że taki wirus w dosie to jakiś pseudo wirusik, bo właśnie ten wirus jest najmądrzejszy :) Potem ten programik rozpakowałem UPXem i sprawdziłem kod.Po następnym włączeniu kompa XPek się nie załadował, bo zrobieniu instalacji nakładkowej chodził, ale wszystkei stery były uszkodzone.W sumie to wtedy mi to na dobre wyszło, bo zainstalowałem zasyfionego XP na nowo i w dodatku sobie ubuntu 12.10 zainstalowałem obok niego.

//EDIT

Mi eset nod32 6.0 też wyje, więc nie ściągam tego szajsu

Gdy Ci smutno gdy Ci źle,j*bnij format dysku C

Opublikowano

Ten DDoS nie moze działać na innej zasadzie niż proste wysyłanie pakietów do rcona przez Query, gotowy kod z query jest na wiki sampa (C#)

Czyli wystarczy dodać rcon 0 do configu, wtedy zapytania Query są ignorowane, nie sądze żeby to na innej zasadzie działało, może też coś z botami ma ale to jeszcze łatwiej zabezpieczyć.SAMPFP nie został stworzony przez żadnego SKY team tylko o ile się nie myle przez aluigiego lub unknowna (choć unknown to cipka)

Nie sądze żeby to coś było napisane w innym języku niż VB.NET, chyba że ktoś by się bawił z formami w C++ lub w Delphi, ale sam ddos czy tam boty nie wył by o wirusie :) sądze że ten kolega wyżej słusznie napisał.Dużo powstaje takich programików które mają w sobie ukryte funkcje :) tak jak kiedyś ktoś wrzucił jakiegoś mta sync do sampa który miał god mode itd (nie ma takiego czegoś jak mta sync do sampa, ale god mode akurat jest łatwe do zrobienia, choć to zmienny adres w pamieci)

były tam dwa pliki, engine.exe i loader.exe, loader.exe działał, ale engine.exe już miał coś w sobie :) był to prosty skrypt w powłoce DOS (windows nie ma DOSa, tylko jego imitację, "command shell") choć był "skompilowany" do .exe (batch nie da się kompilować, ale można go w pewnym stylu zaszyfrować i wstawić do PE)

Odpaliłem go, i niby nic się nie stało choć od razu wiedziałem że usuwał pliki :) i w dodatku randomowo (del *.exe, del *.dll itd), i nie myślcie że taki wirus w dosie to jakiś pseudo wirusik, bo właśnie ten wirus jest najmądrzejszy :) Potem ten programik rozpakowałem UPXem i sprawdziłem kod.Po następnym włączeniu kompa XPek się nie załadował, bo zrobieniu instalacji nakładkowej chodził, ale wszystkei stery były uszkodzone.W sumie to wtedy mi to na dobre wyszło, bo zainstalowałem zasyfionego XP na nowo i w dodatku sobie ubuntu 12.10 zainstalowałem obok niego.

//EDIT

Mi eset nod32 6.0 też wyje, więc nie ściągam tego szajsu

Jakieś informacje wyssane z palca.

Całość w 100% została napisana przez team sky mogę na pw podać ci ich stronę.

Antywirus na windowsie "wyje" a pobierz to na linuxie i już jest cisza.

Dlatego że tutaj są w kółko wysyłane zapytania i jest to uznawane jako "wirus"

Ja od pobrania tego pierwszy raz minęło miesiąc i nie mam problemem z laptopem.

Jeżeli tak bardzo was kolą te "wirusy" to niech moderator skasuje download i wrzuci do kosza.

Opublikowano

Nie sądze żeby to coś na linuxie odpaliło :) chyba że w Wine, a nie wyje pewnie dlatego że na Linuxach nie ma wirusów (powstało może kilka, ale nie jest tak że w co drugim downloadzie ci sie trojan wpierd***li)

Tak ? wszystko przez SKY ?

Nawet w filmiku pisze - SAMPF By: Luigi

a luigi nie zajmuje się tym od bardzo dawna, a tak w ogóle to nigdy nie zajmował się SAMPem, robił programy do różnych gier, w tym samp.I nie robił ich w stylu np eidera że co aktualizacja sampa to tworzy nową wersję programu, zrobił jedną open source (chyba) i zostawił.Jedyne co to SKY mogło zrobić to zamienić protokoły bo ten sampfp luigiego był raczej napisany jeszcze przed ich zmianą.

A tak wgl to jak ma inaczej niby ten DOS działać ? jedyne co może robić to wysyłać połączenie i je od razu ucinać, lub na zasadzie rcona.Te invisible boty mogły być zrobione jak serverfullattack raksamp bartka, samp miał buga gdzie slot alokował się nie gdy gracz był na serwerze, tylko zaraz po odebraniu informacji o "incomming connection"

Znalazłem tę ich stronke, szczerze to nasrane tam zbędnych pierdół że ledwo co tam przeczytać można.I już widzę poziom - dzieci które nie potrafią w niczym programować tylko siedzą na s0bie i uważają się za hakierów gdy sobie dopiszą .exe do nicku, bo jeden tak zrobił.Niech sobie k**wa .avi dopisza...

Gdy Ci smutno gdy Ci źle,j*bnij format dysku C

Opublikowano

Mam za duży spam na pw dotyczący tego cheata i ludzie mają bardzo dużo problemów.

Postanowiłem zamknąć temat i skasować download bo to dalej nie ma sensu.

o5ozyh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...