Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wam pokazać moją stronkę, nie jest to jeszcze dokończony projekt. Właściwie to on ma tylko zarys graficzny, jest mnóstwo rzeczy które chce zmienić w kodzie, ale jakoś nie mam motywacji ;d Jeszcze nic na tej stronie nie działa, logowanie, rejestracja, artykuły - nic. Także prosiłbym o skomentowaniu desingu który miał być prosty i czytelny, a jak wyszło to się mam nadzieję dowiem od was :)

Link :

http://prawojazdy2013.ugu.pl/

Trochę denerwująca jest ta reklama na górze ale póki nie dokończe projektu nie mam zamiaru kupować hostingu bo będzie to strata pieniędzy. Jak znacie jakiś darmowy hosting bez reklam to piszcie :)

Opublikowano

Reklama Ci chyba strone rozwala. W kod nie patrze, ale SB nie jest mile widziany na stronie. Tak samo wyszukiwarka na dole? Powinna byc na górze imo. Grafika leży, kolorystyka też.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Darmowy hosting jest, wiele nie zrobisz ;)

sgh.png
KLIK!! W napis wyżej by ocenić :D
Gdy do mnie piszesz na gg,skype i pw przedstaw się i dopiero opisz czego

ode mnie potrzebujesz :P

Opublikowano

Puste divy... Zamiast <footer id="footer"> dawaj samo <footer>, inaczej to nie ma sensu. Wygląd strony nie zachwyca.

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Taka stronka...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...