Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagadać do dziewczyny na facebooku?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"zapierdalalem po miescie z kumplami"

nie kazdy jest mlotkiem bez cienia niesmialosci, sa tez wrazliwsi i skromniejsi ludzie -.-

Eh i juz prosilem o close tematu..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"zapierdalalem po miescie z kumplami"

nie kazdy jest mlotkiem bez cienia niesmialosci, sa tez wrazliwsi i skromniejsi ludzie -.-

Eh i juz prosilem o close tematu..

Jak chcesz sobie spieprzyc młodośćto twój problem nie mój.Jak masz takie prbolemy to nwm pogadaj ze starym pomoże ci nwm idz do psychologa nwm .

Nie czaruj.

Opublikowano

up Do psychologa? Spieprzona mlodosc? Pojebalo cie? Jakby tak bylo, to okazaloby sie ze 1/4 chlopakow w polsce musialaby isc do psychologa ;) a fakt, ze nie umiem podrywac chyba nie oznacza "spieprzonej mlodosci"?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

up Do psychologa? Spieprzona mlodosc? Pojebalo cie? Jakby tak bylo, to okazaloby sie ze 1/4 chlopakow w polsce musialaby isc do psychologa ;) a fakt, ze nie umiem podrywac chyba nie oznacza "spieprzonej mlodosci"?

Tak bo kruwa lepiej siedzieć jak ty i grać kurwa w te klocki lego co nie ?Skoro gra cię bardziej interesi to może wgl nie pisz takich durnych tematów bo naprawde to jest żałosne.

Uwierz mi mój kumpel miał taki problem to jakaś fobia społeczna była i poszedł do psychola i jendak jakoś mu to pomogło( te rozmoy)

Nie czaruj.

Opublikowano

Tak bo kruwa lepiej siedzieć jak ty i grać kurwa w te klocki lego co nie ?Skoro gra cię bardziej interesi to może wgl nie pisz takich durnych tematów bo naprawde to jest żałosne.

Uwierz mi mój kumpel miał taki problem to jakaś fobia społeczna była i poszedł do psychola i jendak jakoś mu to pomogło( te rozmoy)

Pewnosc siebie to nie jest cecha wrodzona lecz cecha nabyta, albo przez kogos ja mozna sobie wyrobic, albo przez kogos mozna jej nie miec ;x

Fakt psycholog potrafi ta ceche rozwinac

Ale jak widze to sory ale sam nie wiesz co piszesz , przez 1 ceche nie mozna sobie spieprzyc mlodosci ;] mlodosc moze ktos spieprzyc bo my niczemu nie jestesmy sobie winni ... A ze ktos ma taki charakter to ma, taki sie urodzil i tyle

I oszczedz mu juz tego hejtowania :)

Raportuje aby zamkneli temat na Twoja prosbe. I pamietaj, takich rzeczy na takich forach sie nie pisze. Od takich tematow sa odpowiednie fora, gdzie napewno jest wiecej "doroslych" ktorzy Cie zrozumieja i odpisza ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...