Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagadać do dziewczyny na facebooku?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zapewne to będzie tak:

-cześć

- hej

- co tam?

- fajnie, a u Ciebie

- tez

- spoko

a na serio musisz dobrze znaleźć wspólny dobry temat

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

ahahahahah o kur*a !!! ahahahaha

Musialem zaspamowac ahahahahah

ahahahahahahahaha

BEKA !! HAHAHA

Ale tak poza tym jak moze nie potrafic zagadac?

Chlopie piszesz to co masz na jezyku

Przez dobre pol godziny jak bedzie wiedziec co sie pisze mozna krecic rozmowe tylko o Tobie i niej, w sensie szkola, rodzina, hobby , wymarzony chlopak, wpadki zyciowe, smieszne sytuacje, stopnie w szkole itp itd :)

Opublikowano

Napisz jej, "pokaz dupe" wbijacie na skype i ci pokazuje dupe, razem sobie pokazujecie, spotykacie sie i bzykacie.

Napisałem smieszny post, a może pomogłem? Nagrodź mnie klikając Lubie To

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler [ Pokaż ] a ze smiechu Cie brzuch zaboli ;D

Opublikowano

Daj jej spokój.Na chuja jej chłopak, który pyta się jak zagadać do dziewczyny na forum o hackach i grach omg....Potem jeszcze dziecko będzie niedojebane tak jak tatuś elo

Opublikowano

Jeżeli serio się kumplowałeś z nią to zacznij temat hmm.. coś w stylu "przypomnienia sobie lat z podst." :) A potem jakoś pujdzie huh.

@Up propsuje, racja :D

Opublikowano

Drugi koniec miasta jest dla ciebie przeszkodą by do niej jechać ?

Jesteś jebanym nolife lub gimbusem.

Napisz do niej "Cześć" tak oryginalnie

Raz w zyciu z nia rozmawialem! Cool idea bro! Juz sobie wyobrazam, jak do niej jade, a ona mi otwiera i pyta "kim jestes?", potem matka do akcji i juz mnie nie ma..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Raz w zyciu z nia rozmawialem! Cool idea bro! Juz sobie wyobrazam, jak do niej jade, a ona mi otwiera i pyta "kim jestes?", potem matka do akcji i juz mnie nie ma..

Mówi się good idea ale mniejsza ... ;)

Kiedyś się podrywało dziewczyny "fejs tu fejs" a nie przez neta ;)

Nie rozumiem o co ci chodzi z tą matką :/ to matka też ci się podoba ?

Ogólnie dobra beka z ciebie ;)

Napisz jej tak jak ci D&G napisał bo to jest stary casanova pisz do niego na pm na pewno da ci jakieś porady ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Dobra temat do close. Klasycznie sie pograzylem :<

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Dajesz coś takiego: "elo, zobacz moje zaproszenie do farmville, mała. Zagramy razem, a potem wyskoczymy na miasto, na ciasto. k?"

Opublikowano

Rocznik 99 i wszystko jasne - ledwo od ziemi odrosłeś i już zarywasz...

to zauroczenie, nie musisz się martwić, odpal sobie jakiś dubstep i metka nagraj lp jak podrywasz szamankę GM i

Ci przejdzie.

Myslisz ze jestem matolem z gimbazy? Nie gram w metina, a ty sam kiedys miales 13 lat -,-

Opublikowano

Myslisz ze jestem matolem z gimbazy? Nie gram w metina, a ty sam kiedys miales 13 lat -,-

Lepiej grać w metina niż stawiać jakieś budynki wyglądające jak jedno wielkie gówno.

Skończ wgl już ten temat bo to jest żałosne co tu wypisujesz chłopie ,kurwa jak można nie wiedzieć jak napisać do dziewczyny (śmiech).

Rozumiem że do kumpla też niewiesz jak zagadać ?

Co do Dubstep koleś polecam ci ten kanał :D

https://www.youtube.com/user/HDmusicNexus?feature=watch

Nie czaruj.

Opublikowano

Niezly koniobijca z Ciebie jak widze .

13 lat to nic dziwnego ze podoba mu sie jakas dupsa i chce zarwac ale jest niesmialy, takie to dziwne? ^^

Trochę to śmieszne bo jak będzie się wciągle wstydzić to nigdy nie zarwie i nie pozna dziewczyny.

W jego wieku (3 lata starszy jestem)to popierdalałem po mieście z kumplami i zarywaliśmy i się nie wtydziliśmy zresztą był to teżtaki jak by trening xD

Nie czaruj.

Opublikowano

Siema, nie wiem czy mnie pamiętasz ale ja Ciebie bardzo dobrze ;) Uczyliśmy się razem w podstawowce i moze to smieszne ale ja caly czas milo Cie wspominam ;) Co tam u Ciebie? - Powspominaj cos z tamtych czasow a po kilku rozmowach zapros ją na spotkanie, nie ciagnij z tego w internecie w nieskonczonosc, wyjdzie to wyjdzie, nie to nie, będą inne. Ważne że spróbujesz, powodzenia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...