Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[D.R.O] Dragon Road Online - Ogólnie jak stoimy :)

Exeti

Server Open -.-  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy otwieramy

• Dzisiaj 1-02-2013, z wiekszoscia naprawionymi bugami
    • Za kilka dni kiedy avki, pety zostana dodane.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli serwer ma dzisiaj o 20 wystarować to może chociaż dacie link do strony?

I powodzenia Coffe jak dalej będziesz się tak zachowywał jak na moonie. Ja osobiście jak się dowiedziałem że Coffe to Exeti to juz podziękowałem z serwera. Ale może ktoś wbije.

Btw Możecie powiedzieć m.in jakie bugi naprawiliście, oprócz stackowania co rofdzio zrobił i go wywaliliscie ^^?

sygnaturkat.jpg
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dantez szczerze powiem tak. Dziwię się, że jeszcze nie masz gęby nie wyparzonej. Nick Exeti jest stary to dlaczego nie mam go używać? Pragnę Ci powiedzieć, ze to ty rozpier*oliłeś opinię moona, a Blacker tobie pomógł, rofdzio nic nie zrobił, to dlaczego piszesz, że on stackowanie zrobił? Link do dl damy do 20:00

32496303418233328105.png

Давай в карнавал, одиноко символов, начиная бращается вокруг чувства счастья, веселья и одиночества.

Opublikowano

DL będzie dostępny przed 20:00

32496303418233328105.png

Давай в карнавал, одиноко символов, начиная бращается вокруг чувства счастья, веселья и одиночества.

Opublikowano

no mam nadzieje ze download bedzie dostepny z 1-2h przed open serwa bo inaczej to bez sensu jest

A najlepiej gdy byscie dodali download teraz

Uczeń
Opublikowano

No naróbcie znowu syfu to będzie ciekawie. Te beta to śmiech jest skoro większość macie naprawione i chyba większość popiera zdanie kbum'a w tej kwestii... Piątek wieczór - idealna pora na otwarcie officiala (przynajmniej nie byłoby od razu ataku kidów). Róbcie co chcecie, zobacze co tu się będzie działo ale już daje download Ethereal Online "w razie w".

Opublikowano

Client będzie prawdopodobnie ten sam.. tylko update będzie.. (client z Moona).

Client ten sam? Chyba żartujesz, tak jak pisał Daxer przed rollbackiem, update ma ważyć ok. 2gb, więc to raczej nie wchodzi w grę?

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

no spoko tyle ze niktorzy nie maja clienta z Moona . Nawet sam nie mam a chce zaczać grać z wszystkimi o 20 jak ma być start o tej godzinie

Opublikowano

Spoooko czekać do wieczora :P jeszcze jest czas tak ? Wszystko seba czy ex napiszą ewentualnie dax. Póki co nie panikujcie i czekajcie. Informacje wstępne dałem reszta wyjdzie w praniu:)

Opublikowano

UWAGA

:) Małe info

Official SERVERA odbędzie się o godzinie 20:00 DZISIAJ.

o 19:00 będzie wstawiony client no i TEST servera , w Teście będzie tylko uczestniczyła Administracja.

Przed 20:00 podamy Stronkę i Register :)

pozdrawiam :)

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

UWAGA

:) Małe info

Official SERVERA odbędzie się o godzinie 20:00 DZISIAJ.

o 19:00 będzie wstawiony client no i TEST servera , w Teście będzie tylko uczestniczyła Administracja.

Przed 20:00 podamy Stronkę i Register :)

pozdrawiam :)

i ten post jest tym na który chyba wszyscy czekali :D a jednak opłacało się czekać cały tydzień !!! teraz tot ylko kawa w termos i siedzieć z ludźmi przy kompie i tsie i bedzie fajna biba :D

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

kawa w termos :D

OMG Kawa znowu to.... BTW, bety nie ma jest official :)

32496303418233328105.png

Opublikowano

Spełniły się słowa xcomma, to on tak strasznie nie chciał bety. No cóż, tylko żeby ten wczesny start nie okazał się failem, poza tym wyrzuciliście profesjonalnego developera z teamu, więc uważajcie by was nie zaatakował. ;)

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Jupi jupi jupilaaa:D a już myślałam że będę skazana na nudę w ten weekend;p Turki na ts i będzie trolowanie ^^ mam tylko nadzieję że opłacało się tyle czekać;p

Opublikowano

Delma, nie było go ponad 3 dni, zrobił nam backdoory w db nic innego w db nie zrobil

32496303418233328105.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...