Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derides.pl [Dedyk]

Derides.pl

Derides  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Do??czysz do Nas ?

• Podoba mi si? serwer wbij? !
    • Pewnie ?e wbij? !! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

jesli naprawde ktorys z waszych domyslow bylby prawda

to wlasciciel poinformowalby o tym...

a niestety nigdzie takiej informacji nie bylo

nawet na forum jak jeszcze dzialalo...

zreszta, przerabialam to juz tyle razy...

takie chamskie ignorowanie graczy oznacza przewaznie jedno...

...off, forever

kolejny myslal, ze potrafi i tyle

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy serwer jeśli chce być poważnie traktowany, to powinien mieć poważną

administracje. Zamknięcie serwera bez oficjalnego, bądź jakiegokolwiek powiadomienia

jest po prostu brakiem najmniejszego szacunku wobec graczy. W sumie czym ja się łudzę

szacunek w internecie? dobre sobie...

Było miło, paaa ;)

Nowicjusz
Opublikowano

informacja była podana i nie wiem po co te bezsensowne plotki :) serwer jest przenoszony na inną maszynę to wszystko :)

informacje podales prawie o 21

a serwer padl pare godzin wczesniej

nie chce kopac lezacego ale info powinno byc pare godzin przed a nie po OFF serwera

przez takie podejscie jest tylko niepotrzebny spam

radze wbic sobie do glowy na przyszlosc, ze to serwer jest dla graczy a nie gracze dla serwera...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najlepszy spośród konkurencji.Piękny,idealny system ulepszania! Ah,aż nie mogę się napatrzeć! :D Tak powinien wyglądać serwer idealny.Szkoda tylko,że strona off,ale jeśli przeniosą wszystko na nową maszynę będzie jak w niebie.

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Z tym OX'em nie przesadziliście ? Wszystkie ulepki graczą którzy odgadli 1 pytanie? Rozumiem zwycięzcy ale połowie serwera dawać szklane kule, niebieskie, czerwone ? Dla mnie troche to zjebaliście

Opublikowano

Nudy na serverze jak nie wiem. Poza expieniem nie ma co robić.

Az dziwne ze sie tyle trzyma, nie polecam.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Za to ja poznałam serwer od innej strony - moderatorka bierze sobie eq i ulepszacze z konta gm i jeszcze jawnie robi to na ch 1 w m1 wyrzucając z jednego konta na glebę a swoim kontem podnosząc, do tego Optimus miał niby zrobić temat na forum w celu sprostowania zachowania moderatorki ale jakoś się nie kwapi do tego (tydzień minął a tematu brak).

Serwera nie polecam Team robi za dużo przekrętów. GM ma kilka prywatnych kont.

Opublikowano

Niccol masz dowody ? bo jezeli nie to jestes zwykla hejterka i na taka mi wygladasz podobne sytuacje owszem byly ale nie graly w nich konta GM moja droga kolezanko jesteś wiecznie niezadowolona przechodzisz z serwera na serwer i chcesz pokazac jaka to jesteś znawczyni ...po co oczerniasz team jak nie znasz sytuacji i nie masz podstaw....nikt nigdy nie bral nic z konta GM popros o logi jak Cie to tak ciekawi a nie rzucasz słowa na wiatr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...