Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derides.pl [Dedyk]

Derides.pl

Derides  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Do??czysz do Nas ?

• Podoba mi si? serwer wbij? !
    • Pewnie ?e wbij? !! :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Identycznych serwerów masa, nic nowego, nic ciekawego, nic Waszego. Kolejny serwer z cyklu "wbijamy na forum, wrzucamy to co wszyscy i startujemy". Jedyne co pokazaliście, to jak zepsuć klimat gry durnym interface, którym się jeszcze chwalicie. Oczywiście nie zagram i nikomu nie polecę. Nie promuję serwerów, które są robione w tydzień tylko i wyłącznie pod zarobek.

nowyinterfejsokno.png

Opublikowano

Polecam serwer, admin stara się polepszyć i ułatwić grę. Czekam jeszcze na mapki w pierścieniu.

Tak przy okazji poprawcie zabawę z ZUO, bo zwalanie przez GM na jedną kupę metków i bossów irytuje i to bardzo, skoro GM podejmuje się zrobienia ZUO to niech robi to porządnie i poświęci na to trochę czasu a nie zwala w Oazie wszystko bo mu się spieszy.

I jeszcze jedna sprawa zróbcie aby po dedzie czy to podczas expa czy pvp PŻ na postaci samoczynnie regenerowało się na maxa.

Opublikowano

Nie polecam.

Administracja rozdaje itemy. Ciekawe czy naprawili metiny ,które po rozbiciu dawały 2-3 lv.

kmr3.gif

Opublikowano

mam pytanie bo wszedlem na metka i odrazu mnie wywalilo czy to jakis problem z moim metkiem czy po prostu serwer off[jak tak to do kiedy ??]

Opublikowano

Witam, sprawdzałem sobie bronie epickie na waszej wiki, i się z początku dziwiłem dlaczego tu nie ma wgl mentali... dopóki nie zobaczyłem na wiki.

Bronie epickie mają śr i um. Co momentalnie usuwa mentala z gry, bo co z tego że on zrobi Ci um np. 15% (co i tak nie łatwo wsadzić takie umki) to taki body zdejmie Cie serią hitów z epickiem śr dajmy na to 40%

Po drugie czemu broń 2 reczna (na 150 lvl) ma taki sam dmg jak broń 1 ręczna na 150 lvl? Lekko nie fair, ponieważ bronie 2 ręczne zawsze miały większy dmg, a tutaj to samo, taki sam dmg mają wachlarze etc.

Zróbcie coś z tym bo to nie fajnie wygląda.

Opublikowano

Witam, sprawdzałem sobie bronie epickie na waszej wiki, i się z początku dziwiłem dlaczego tu nie ma wgl mentali... dopóki nie zobaczyłem na wiki.

Bronie epickie mają śr i um. Co momentalnie usuwa mentala z gry, bo co z tego że on zrobi Ci um np. 15% (co i tak nie łatwo wsadzić takie umki) to taki body zdejmie Cie serią hitów z epickiem śr dajmy na to 40%

Po drugie czemu broń 2 reczna (na 150 lvl) ma taki sam dmg jak broń 1 ręczna na 150 lvl? Lekko nie fair, ponieważ bronie 2 ręczne zawsze miały taki sam dmg, to samo wachlarze etc. Mają ten sam dmg broni.

Zróbcie coś z tym bo to nie fajnie wygląda.

Sztylety również mają takie same obrażenia jak 1ręka, w broniach na 150 nie ma magicznyh obrażeń, w ostatnim naszyjniku jest wbudowany abs na miecze(25%+60 z bonów 1-5, WP ani body nie mają szans). Chciałem tu zagrać, ale to mnie odstraszyło.
Opublikowano

Też miałam ochotę tu zagrać ale chłopcy wyżej mają rację, nie ma sensu grać na serwerze z takim systemem ulepszeń.

A myślałam że jest to w końcu jakiś normalny serwer - trochę inny niż te wszystkie które teraz wychodzą.

Opublikowano

Wiesz z takim zapytaniem to na forum ich serwera . Tam czesciej zagladaja niz tu. ( chyba ze juz zalozyles temat )

Tez jestem za tym , zeby to poprawili. Zwiekszyli drop ulepszaczy na tysiecznikach itd.

Ten serwer ma ts ????????????/ Bo nigdzie nie moge nic znalesc na ten temat ;/

L7VaIos.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

co sie dzieje, nikt nie potrafi dluzej jak miesiac utrzymac serwera

czy to jakas plaga?

nikt sie juz na tym nie zna?

tylko pyskowki na forach

wymadrzanie co kto potrafi

wyzywanie od zlodzieji

a jak co do czego to pada serwer za serwerem po kilku dniach...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przyzwoity serwer, ale nie działa i jest dupa ;/

Z tego co zauważyłem to stronka też jest offline

Opublikowano

Ja zauwazylem tylko ONly BS na tym serwie :) powinnien byc zrobiony NPC u ktorego moznaby bylo zmieniac a nie idioci wbijaja sr 40 /50 w trutach itp +0/3 i sellaja -.-

tak samo ludze lataja z um 19 + ludzi -.-

jak to wytlumaczyc szczescie ? a eq cale 3/4 x15 i hp /ludzi ? itp bez sensu takie cos .Robienie recznie Jest o wiele lepsze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...