Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy Patch

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra dobra....

A dodali to że można sprzedawać chempy/skiny?

Zara idę i se w łep strzele...

Miałem mieć neta 5x szybszego ,a mam 5x wolniejszego....

patcha 1/2 sciągało mi 2h i jak zauważyłem że jeszcze 2/2 przez 2h.....

Opublikowano

@up Zawsze można było sprzedawać. Market-> zakupy-> po prawej stronie od postaci/skina "zwróć"

@topic Spory nerf Ezreala, ale jest kilka ciekawych buffów (Trinity force op). Bardzo ciekawi mnie jak się będzie sprawdzać system ligowy.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

moze ktos mi wytlumaczyc , nie ma juz elo, nie trafisz juz na noobow i afkow? czy jak to bedzie

popatrz, ten system jest tak zajebisty że odgarnie noobów od bardziej doświadczonych graczy.

Tym razem ktoś kto gra tylko aby ktoś go wycarrował to nie przejdzie, ponieważ pod koniec każdej z 5 dywizji musi wygrać 2 z 3 meczy, aby przejść do następnego tiera musi wygrać pod koniec 1 dywizji 3 mecze z 5

Więc taki potęcialny noob który chce aby ktoś go wycarrował, ma małe szanse że wejdzie na następną dywizje czy tiera, niż ktoś bardziej doświadczony

Opublikowano

Kurdee, nerf Eza i Katy, moich 2 ulubionych champów. . .no, ale nic. Ale chociaż Veigar coś tam dostał, więc może być. No i te ceny itemków mi się nie podobają ;/

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

trinity mimo że mniejsza cena, dalej useless. za tą cenę jest wiele lepszych itemkow. szkoda tylko mastera, nie będzie już instalock na każdym meczu

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nasus, Veigar i Sion teraz są useless. Stack na dużych creepach to nie stack. Ez kolejny nerf. Trinitka teraz ma low cost 3 g xD, a kata powinna być znerfiona, a nie zbuffowana. Master powinien mieć przelicznik 1.0 zamiast 2.0/4.0

@mateq

sorry nie doczytalem xD

graphic.png

Znawca
Opublikowano

Kurwa nerfią yi/olaf zamiast np. diany/dariusa. Jaki to ma sens? Dla mnie troszke bez sensu.

Jedyne co to fajna annie

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Pierwszy win: 29, po przegranej straciłem 19, a w następnej zyskałem 12... Oczywiście mowa o punktach, jest to tak jak piszę. Im trudniejsi/slabsi przeciwnicy, tym więcej/mniej dostajesz/tracisz.

1294477714-U1.png

Opublikowano

a tak wogule ile mega patch krok 1 i /2??

:P no fajnie a jaki masz net ja 2mb ?? to sobie wylicze

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

up. nie wiem mi sie w niecałe 10minut zrobiło

Podoba mi sie buff Kennena moj main teraz ulti nie zabiera energi i dobrze bo po combo był z nia problem

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...