Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy Patch

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się podoba Annie :) Fajnie że ją mam, od razu se nią zagram. Długo czekałem na nowy wygląd Annie. Teraz wygląda lepiej, przedtem to była mała niewinna dziewczynka, skille mało efektywne. Teraz zobaczymy :)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Mnie trochę wkurzyło to ,że podrożało dużo przedmiotów co kupuje niby też z taniały, ale uprzykrzy mi to życie.

Ale wielkie dzięki katarina dostała nerfa chociaż i tak pewnie będzie koksić.

Opublikowano

Ten nerf, praktycznie katarinie nic nie zrobi, wydłużył może tylko o kilka minut przyjście na bota lub topa.

Nerf blitz ? Why... Niedługo wgl nie będzie miał many to będzie miał darmowe skille.

Lecz niektóre nerfy, buffy całkiem spoko

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nie dość, że Shaco jest taki słaby to jeszcze nerfią go.

Mojego ulubionego Olafa, też znerfili. Szkoda. ;p

Wcześniej było fajnie, w tf'ie, włączam ulti i adc pada w pare sec. Teraz będzie trochę ciężej.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

A ja się cieszę, że dostał nerfa - po Ahri i AP masterze to najbardziej nienawidzony przeze mnie champion. A przez to zmiany w sezonie 3 to był jeszcze bardziej nielubiany niż wcześniej.

Hej wybiegłem z pod turreta a wy jesteście na środku linii, ale ja i tak was dogonię i zabiję - HAHA wardy na nic.

Zmiany w mana reg. paru itemów? NIe najgorzej -ale AP Teemo może się burzyć.

Warmog z dwóch nasionek? I tak zaczynam na topie 2 x nasionko i 3 poty: bez różnicy dla mnie.

Trochę nerf sunfire cape mnie martwi (i dziwi).

A co do SHaco - to mogliby dać mu jakąś siłę napędową w late game bo póki co to jedyne co ma, to te early ganki. Zwyczajnie musi skońcyć lanowanie z ogromnym feedem po stronie swej drużyny jeśli chce wygrać mecz.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Buff Mastera w early, ale nerf dla late. Czyli i tak na plus. :)

edit@

Ten nowy system elo rozpierdala, w końcu coś pozytywnego na tych rankach, coś co sprawi że będzie się grało trudniej, ale przyjemniej.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Czyli mówicie, że zmniejszyli kare czasową za wychodzenie z kolejki, ale jest kara w tych "PL"? ; *

@Topic

Ogólnie fajny patch. Najbardziej cieszy ten system ligowy, ciekawe. Zaraz pogram : D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Może G: to rozgrywki rozegrane (grane)

Co do tych dywizji, to jeśli wygram 3-5 gier bez żadnej przegranej to przechodzę do następnej?;>

Opublikowano

Trinity Force
[*]Combine cost reduced to 3 gold from 300 (total cost reduced to 3903 gold from 4200)
All champions with abilities that reduce the duration of disabling effects now gain tenacity instead.
e.g. Singed, Trundle, Irelia, Garen, etc.
Champion tenacity stacks with item tenacity, mastery tenacity and cleanse.

op

a tak to podoba mi się ten nowy system, bo wiadomo że jak osoba gra, tylko aby była carrowana, to nie przejdzie na farcie 5 dywizji, a osoba która carruje, czyli ma skilla da sobie z tym rade

grałem dopiero rankeda na pbe, bo niema westa online, jeżeli ktoś z was grał na normalnym serwerze rankeda, ile lp dostaliście?

Bo na becie dostałem 91lp za mecza wygranego, co jest nie realne wg mnie...

Juz rankeda wygralem xD

odpowiedziałbyś? ile lp poszło?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...