Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki macie samochód? A jaki chcielibyście mieć?

Pahenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście chciałbym Golfa IV jako pierwszy samochód, z porządną obnichą i felgami :)

Może jakoś się uzbiera kasiury :P zawsze to kolo domu stoi Passat B6 i Garbus :P

nieregulaminowa sygna

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Audi TT srebrne :angry:

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Opublikowano

a gdzie będziecie wozić dzieci? żone?

nie kazdy planuje zakladac rodzine

@Top

Mercedes-Benz SLR McLaren

s2c77Oa.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam skuadaka ---

A chciałbym hmm.. Bugatti Veyrona Fbg Hermes xD

Bugatti%20Veyron%20Fbg%20Hermes%201920x1

Opublikowano

Siemanko, temat powstał po to żebyście mogli wklejać historię, oraz zdjęcia swoich samochodóe, zdaję sobie sprawe ze spora częsć użytkowników forum ma poniżej 18 roku życia, ale zawsze można wkleić samochód swoich rodziców ;), Ja się pochwale swoją głupotą, w poprzednie wakacje (zaraz po zakończeniu roku szkolnego) kupiłem sobie pierwszy samochód w życiu, był nim Ford Probe 2-giej generacji, kupiłem za 5,500zł ale praktycznie pare dni później wsadziłem kolejne 3 tyś zł w niego, nie to żeby było coś uszkodzone ale po prostu zrobiłem żeby było: Wszystkie sprężyny, amortyzatory, ogólnie zawieszenie KYB, klocki i tarcze przód i tył TRW, oraz troche w silniku porobiłem, miałem rzadko spotykaną wersje, z silnikiem mazdy 2.5 V6 181km, samochodzik miodzio, skrzynia automat, klima i inne bajery... pewnego dnia z moją dziewczyną postanowiliśmy pojechać nad wode pokąpać się, wbiłem się w korek, skrzyżowanie na którym nie miałem pierwszeństwa, stoje stoje, wkurwiłem się gaz w podłoge opona w pisk i jeb słuchać wielki huk łem w kierownice i cisza, przyjebał we mnie dziadzio w mercedesie w124 oczywiście moja wina, dobrze że majce się nic nie stało... ja miałem połamane żebra, oczywiście dziadzio od razu policja karetka, ale ja mówie Proszę pana nie wzywajmy policji ja panu napisze że to moja wina i dam 5tyś zł za tego skasowanego mercedesa, on banan na twarzy i mówi że się zgadza, ja myk do bankomatu wybrałem kase dałem mu napisałe takie oświadczenie i gites telefon kumpel 2 lawety i na podwórko, matka najlepsza, bo pierwsza laweta wjechała z mercedesem a matka do kolegi ej proszę pana ale to chyba pomyłka z kąd ten mercedes, a 3 min poźniej mój ford wjeżdza a matka jak zobaczyła te drzwi to za serce się złapała... ja wtedy byłem w szpitalu z majką... oj było zadymy... daje wam pare zdjęc po wypadku, są takie ponieważ w całości wystawiłem na allegro go ;) Szkoda mi samochodu, na wiosne musze sobie coś kupić, myslałem nad drugim probe :D ale jeszcze nie wiem, drogie są częśći chociaż jakby mi się taki sam silnik trafił to czemu nie? :)

JA WALE TEN IDIOTA ZAMIAST BRONIC SIEBIE TO BRONI JAKAS IDIOTKE -_-

Chlopie jak beda strzelac do twojej Majki Srajki z RPG to sie rzucisz na rakiete?

gratuluje pomyslu

a tak wgl mam toyote Avensis

a chcialbym miec http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.fendt.com/int/images/939Vario_Motor.jpg&imgrefurl=http://www.fendt.com/int/tractors_fendt924-939vario_engineandtransmission_yourbenefits.asp&h=550&w=980&sz=252&tbnid=pPntvd0TQzrWbM:&tbnh=74&tbnw=131&prev=/search%3Fq%3Dfendt%2B939%2Bvario%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=fendt+939+vario&usg=__iHAakS0MOGVHUb6P79v_Ib1MyxM=&docid=ttlM5ZhlsJ3TxM&hl=pl&sa=X&ei=EgcgUfnkG47csgbS6YCwDw&sqi=2&ved=0CC4Q9QEwAQ&dur=789

<3 <3 <3 <3

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...