Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[!START!][Launcher][Dedyk][24/7][No-WL/Premium][1.4.6] MineStrike - Żyjemy z pasją do gier! | Pierwszy taki serwer w Polsce, Assassin's Creed 3 Mod.

KAMIKADZEKKS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA JEŻELI KOMUŚ NIE DZIALA LAUNCHER PROSZE WEJSC DO %APPDATA%./MINESTRIKE/DATA/ I SKOPIOWAĆ PLIK MINESTRIKE.JAR I PRZENIEŚĆ GO DO .MINECRAFT/BIN/ I GO TAM WKLEIĆ ZAMIENIAJĄC NAZWĘ MINESTRIKE.JAR NA MINECRAFT.JAR !

NASTĘPNIE KOPIUJEMY FOLDER MODS Z KATALOGU .MINESTRIKE I PRZENOSIMY GO DO .MINECRAFT JEŚLI TO ZROBIMY ODPALAMY MINECRAFTA ZWYKŁYM LAUNCHEREM !

dobra ta solucja mi pomogła działa. Tylko pisze ze limit zarejestrowanych kont przekroczyłem.. mój brat założył konto z innego ip ale z tej samiej sieci. Jakis admin może pomóc?

Mój nick to Malakai

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tą czcionkę zainstalować ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Ja nwm pobrałem wszystko jak trzeba i mi pisze ze wersja tego pliku jest niezgodna z wersją uzywanego systemu windows sprawdz w info dot.. systemu na tym komputerze jaka wersja programu jest potrzebna (x86-32bitowa czy x64--64 bitowa) a nastepnie skontaktuj sie z wydawca oprogramowana :(

ba3ea4029e417c9f2f582064e21f60e5.jpg
Opublikowano

Ja nwm pobrałem wszystko jak trzeba i mi pisze ze wersja tego pliku jest niezgodna z wersją uzywanego systemu windows sprawdz w info dot.. systemu na tym komputerze jaka wersja programu jest potrzebna (x86-32bitowa czy x64--64 bitowa) a nastepnie skontaktuj sie z wydawca oprogramowana :(

moze nie na ta wersje win sciagnales, tam jest jedna na xp a druga na win 7

Opublikowano

NOWY DOWNLOAD PACZKI WKLEJAMY GO DO .MINECRAFT JEŚLI WAM NIE ZADZIAŁA PISAĆ

http://www.mediafire.com/?0ght9fho69orfhl
Opublikowano

Jak masz czcionke to klikasz na nią dwa razy i się instaluje, albo wejdz w folder Czcionki i tam wrzuć. (możesz wyszukać poprzez URUCHOM)

//Edit

Dodaliśmy nowe downloady :) Zobaczcie pierwszy temat :)

////////////////////

Planujemy wgrać Factions na serwer.

Opublikowano

Kamikadze drogi kolego, mam do ciebie pytanie mam chu*owego neta lecz pomimo tego pobrałem klienta minute po pobraniu są jakieś nowe linki i edit. Fuuck! Musze pobrać od nowa?

Opublikowano

Jak masz czcionke to klikasz na nią dwa razy i się instaluje, albo wejdz w folder Czcionki i tam wrzuć. (możesz wyszukać poprzez URUCHOM)

//Edit

Dodaliśmy nowe downloady :) Zobaczcie pierwszy temat :)

////////////////////

Planujemy wgrać Factions na serwer.

W jakim czasie zostanie wgrane factions ? bo wszystko mi ładnie działa ale nie wchodze na serwer właśnie z tego powodu że nie ma factions ;D

Opublikowano

NOWY DOWNLOAD PACZKI WKLEJAMY GO DO .MINECRAFT JEŚLI WAM NIE ZADZIAŁA PISAĆ

http://www.mediafire.com/?0ght9fho69orfhl

Jednym zdaniem Crash the minecraft
Opublikowano

@UP no sorry ale mamy tyle roboty że nie patrzymy nawet na czat bo jest z duży spam wszyscy nam krzyczą gdzie są frakcje a frakcji nie ma bo jakimś cudem nie chcą się zainstalować na serwerze :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...