Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[!START!][Launcher][Dedyk][24/7][No-WL/Premium][1.4.6] MineStrike - Żyjemy z pasją do gier! | Pierwszy taki serwer w Polsce, Assassin's Creed 3 Mod.

KAMIKADZEKKS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robie 2 downloady jeden na xp ( podmieniacie w .minecraft)

oraz download dla windows 7 w winrar nie instalatorze tylko jakimś cudem nie działa wam podobno nasz launcher :/ wszystko się sypie.

Opublikowano

Kiedy wchodze w link z downloadem instalatora pisze że plik został usunięty.

Kiedy wchodze w link z downloadem instalatora pisze że plik został usunięty.

Już nie ważne w tej samej chwili wstawiliscie nowy link ;d
Opublikowano

Mi

UWAGA JEŻELI KOMUŚ NIE DZIALA LAUNCHER PROSZE WEJSC DO %APPDATA%./MINESTRIKE/DATA/ I SKOPIOWAĆ PLIK MINESTRIKE.JAR I PRZENIEŚĆ GO DO .MINECRAFT/BIN/ I GO TAM WKLEIĆ ZAMIENIAJĄC NAZWĘ MINESTRIKE.JAR NA MINECRAFT.JAR !

NASTĘPNIE KOPIUJEMY FOLDER MODS Z KATALOGU .MINESTRIKE I PRZENOSIMY GO DO .MINECRAFT JEŚLI TO ZROBIMY ODPALAMY MINECRAFTA ZWYKŁYM LAUNCHEREM !

Zrobiłem tak i jak na serva wbijam pisze że nie mam zainstalowanego FML i mnie nie połączy
Opublikowano

mi nie chce działać żal ciągle pisze :Could not find the main class and. Program will exit

A jak próbuje uruchomić przez launchera minecrafta pisze że nie mam FMl zainstalowanego

HELP

Opublikowano

/dodajcie skan do plików! 2h.

Co ja z Tobą mam... :D

Ehh niech Ci będzie xDD Dodamy, dodamy :)

//Edit

Łap skana

http://www.speedyshare.com/CdgJb/skanik.png

Jakbyś powiedział, że link zawirusowany, to tutaj masz z tego linka w postaci IMG

skanik.png

Opublikowano

link do paczki nie działa :( a tak w ogóle, przestańcie się zajmować instalatorami itp, wrzućcie skompresowane .minecraft i tyle ;)

A jak nie, to przynajmniej poprawcie link ;)

mca.png

Administrator serwera 4craft floating island

ip serwera:
s103.csrv.pl:19444

Serwer otwarty, zapraszam do wchodzenia!
Opublikowano

Wszystko ok, spawn ładny,zero lagów ale brakuje tu frakcji ,wejdę z kolegami kiedy już będą ,narazie będę tylko zaglądać ;)

i pytanie czy zmiana texturpacka niczemu nie zaszkodzi ? :)

Opublikowano

Mi nie dzialal instalator. Mam windows 7 bo na koncu bylo rozszezenie jc i je usunolem dostalo exe i mi dziala.

Mam problem gdy wlaczam tego mc to pokazuje ze forge ma problem jakis.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Ja mam tylko tyle, że jak już wszystko zrobie co trzeba, pobiore wszystko, instaluje... Klikam na launchera, aby odpalić grę i nic. Nic się nie otwiera. o.O

Opublikowano

Ja mam tylko tyle, że jak już wszystko zrobie co trzeba, pobiore wszystko, instaluje... Klikam na launchera, aby odpalić grę i nic. Nic się nie otwiera. o.O

Zaznacz launchera lewym przyciskiem myszy i trzymaj enter caly czas. Moze to smieszne ale otworzy ci z 10 albo i wiecej okienek:D wylacz z 9 i zostaw sobie jedno okno. Nie wiem czemu ja zawsze tak musze otwierac.

Opublikowano

Wytłumaczę wam wszystkim czemu wam nie działa. Otóż launchery VB mają wadliwy launch, który odpala na komputerach gdzie był uruchamiany MCP. Ponieważ bez ustawionego patha w panelu administratora launcher znajduje złą ścieżkę do skryptów javy.

Pozdrawiam,

Hubcik.

(Miałem to samo Matrix więc przeszedłem na javę.)

Opublikowano

Wszystko ok, spawn ładny,zero lagów ale brakuje tu frakcji ,wejdę z kolegami kiedy już będą ,narazie będę tylko zaglądać ;)

i pytanie czy zmiana texturpacka niczemu nie zaszkodzi ? :)

Ja texturke zmieniłem wkurzała .

A ja na serwer normalnie wbijam z tego co jest tu w temacie . (Nie klikajcie 'Pobierz Paczkę' .)

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...