Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaloryfer na brzuszku?A6W przybywa z pomocą!

Incola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rrrreeefff

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie wiem po co wam te ćwiczenia które i tak wam nic nie dadzą, jakieś A6W ...

Ja codziennie od pól roku ćwiczę na podstawie tego filmiku:

I juz po 3 miesiącach zauważyłem efekty mojego codziennego ćwiczenia.

Polecam

Opublikowano

A ja mam pytanie, co oznacza do jasnej cholery ten harmonogram?! Co to są za cyfry?

Poprawione.Pomyśl logicznie ;)

A ja mam pytanie, co oznacza do jasnej cholery ten harmonogram?! Co to są za cyfry?

Ja nie wiem po co wam te ćwiczenia które i tak wam nic nie dadzą, jakieś A6W ...

Ja codziennie od pól roku ćwiczę na podstawie tego filmiku:

I juz po 3 miesiącach zauważyłem efekty mojego codziennego ćwiczenia.

Polecam

Jednak daje efekty i to nie małe,a w porównaniu do twojego zestawu wypada duużo lepiej.

r03syq.png

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Co ja czytam, polecanie komuś weidera w 2013. xD Istnieje over 9000 lepszych planów treningowych, tylko trzeba poszukać.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Co ja czytam, polecanie komuś weidera w 2013. xD Istnieje over 9000 lepszych planów treningowych, tylko trzeba poszukać.

To jest twoje zdanie,a w rzeczywistości jest to jeden z lepszych,a może i nawet najlepszy.

r03syq.png

Opublikowano

Kretyńskie ćwiczenia dla kretynów....

Płaski brzuch robi się w kuchni a nie na siłowni, sezonowcy ;/

No,z tłuszczu ;)

r03syq.png

Opublikowano

Ref!

r03syq.png

Opublikowano

No,z tłuszczu ;)

Aż mi cię szkoda ludzi...

A co człowiek nie ma mięśni na brzuchu bez ćwiczeń? Jak ktoś nie robi brzuszków to ma tylko skórę i tłuszcz. Idź się podszkol i dopiero udawaj guru na mpc bo tak to możesz nabierać dzieciaki z przedszkola. ;/

Opublikowano

a6w jest dobrym treningiem dla początkujących ,lecz ja bardziej preferuje abs i to jest nie prawda że od a6w siada kręgosłup może ci siąść jak tylko ćwiczysz brzuch trzeba do tego podciągnięcia na drążku jakieś pompki przysiady bicepsy ,a nie sam brzuch. Pozdrawiam wszystkich trenujących :P

sygnadomohaa.jpg

33623.png

31887.gif

76561198039684714.png

Opublikowano

Aż mi cię szkoda ludzi...

A co człowiek nie ma mięśni na brzuchu bez ćwiczeń? Jak ktoś nie robi brzuszków to ma tylko skórę i tłuszcz. Idź się podszkol i dopiero udawaj guru na mpc bo tak to możesz nabierać dzieciaki z przedszkola. ;/

Nie muszę nic udawać.

a6w jest dobrym treningiem dla początkujących ,lecz ja bardziej preferuje abs i to jest nie prawda że od a6w siada kręgosłup może ci siąść jak tylko ćwiczysz brzuch trzeba do tego podciągnięcia na drążku jakieś pompki przysiady bicepsy ,a nie sam brzuch. Pozdrawiam wszystkich trenujących :P

ABS,oraz A6W mają swoich zwolenników.To już kwestia indywidualna.Osobiście preferuję A6W.Niezależnie jaki zestaw ćwiczeń wybierzesz,to i tak potrzeba dokładności podczas wykonywania ich.

r03syq.png

Opublikowano

Mówcie co chcecie, ja tam sobie robię codziennie brzuszki i mnie to jebie czy jest to poprawne czy nie. Efekty są, nienadzwyczajne ale są i nie mam zamiaru bawić się w jakieś harmonogramy i diety, thx, no.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie muszę nic udawać.

Ta, tyle że on ma rację. xdd Co z tego, że wyrobisz tym planem treningowym mięśnie brzucha, jak nie spalisz tłuszczu?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Mówcie co chcecie, ja tam sobie robię codziennie brzuszki i mnie to jebie czy jest to poprawne czy nie. Efekty są, nienadzwyczajne ale są i nie mam zamiaru bawić się w jakieś harmonogramy i diety, thx, no.

Swojego czasu też tak robiłem.Do wszystkiego trzeba czasu,aby zobaczyć jakiekolwiek efekty.

Ta, tyle że on ma rację. xdd Co z tego, że wyrobisz tym planem treningowym mięśnie brzucha, jak nie spalisz tłuszczu?

Mięsnie tworzą się z tkanki tłuszczowej....-_-

r03syq.png

Opublikowano

Rób byle jak, abyś czuł, że mięśnie brzucha pracują. Codziennie. Zobaczysz efekty już po 2 miechach ;-)

Opublikowano

Rób byle jak, abyś czuł, że mięśnie brzucha pracują. Codziennie. Zobaczysz efekty już po 2 miechach ;-)

Jeśli robisz ''byle jak'',to nawet po 10000 powtórzeniach nie będziesz miał efektu i plecy będą cię napierdalać.

r03syq.png

Opublikowano

Zawsze myślałem, że tworzą się dzięki składnikom budulcowym. Cóż, człowiek codziennie się uczy. <nie_ma_emotki_jaka_by_tu_pasowała>

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Swojego czasu też tak robiłem.Do wszystkiego trzeba czasu,aby zobaczyć jakiekolwiek efekty.

WHAT?!

Po pierwsze to mięśnie się nie tworzą tylko rozrastają i kształtują a po drugie co ma tłuszcz do mięśni?!

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Kejsi

dobrze napisal bez diety to

i mozecie sie codziennie katowac cwiczeniami

a nie bedzie efektow znam paru takich moich kolegow

napier****ja nawet i dzien w dzien caly tydzien na silowni

a dalej sa grubymi spaslakami i sie dziwia czemu po roku

cwiczen nie wiele sie u nich zmienilo oczywiscie mowiac

ze to nie blad lezy w diecie tylko w czyms innym

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Sikam. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No i tym o to postem udowodniłeś jaki z ciebie znawca, dziękuje dobranoc xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...