Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaloryfer na brzuszku?A6W przybywa z pomocą!

Incola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każde ćwiczenia na brzuch są dobre, jedne cięższe drugie łatwiejsze, ale trzeba czasu żeby zobaczyć efekty, a jak taki koleś 90kg tłuszczu zrobić ćwiczenia przez tydzień i nie widzi efektów i mówi, że to gówno. Sam waże 60kg i efekty na brzuchu widzę dopiero po 1,5roku, ale ćwiczyłem z przerwami

Dziś zaczołem ferie hmm.. 2 tygodnie treningu brzuszka + bieganie, ciekawe jakie będą rezultaty, ale ja jednak nie robię A6W, zbyt duże obciążenie na kręgosłup, nawet gdy wykonuję je zgodnie z instrukcją...

dodam, że jak już robicie to A6W to dokładajcie do tego grzbiety i ćwiczenia na plecy

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie się spytacie jaka dieta.Nie powiem Wam,gdyż nie chcę zrobić nikomu krzywdy!

Już robisz dając tutaj A6W. Powodzenia w rozpierdalaniu sobie kręgosłupa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dobra, ale nikt z skarżących się, nie napisał, że robił to na podłodze czy głazie znalezionym przy rzece.

Suchar :D

Każde ćwiczenia na brzuch są dobre, jedne cięższe drugie łatwiejsze, ale trzeba czasu żeby zobaczyć efekty, a jak taki koleś 90kg tłuszczu zrobić ćwiczenia przez tydzień i nie widzi efektów i mówi, że to gówno. Sam waże 60kg i efekty na brzuchu widzę dopiero po 1,5roku, ale ćwiczyłem z przerwami

Dziś zaczołem ferie hmm.. 2 tygodnie treningu brzuszka + bieganie, ciekawe jakie będą rezultaty, ale ja jednak nie robię A6W, zbyt duże obciążenie na kręgosłup, nawet gdy wykonuję je zgodnie z instrukcją...

dodam, że jak już robicie to A6W to dokładajcie do tego grzbiety i ćwiczenia na plecy

Część bolą plecy,część nie.Ja należę do tej drugiej grupy.Może to dlatego,że robię to regularnie od roku?Niewiem,ale tak,czy siak polecam ten zestaw ćwiczeń i uważam go za najlepszy :D

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Badania wykazały,że A6W nie obciąża kręgosłupa,

Pokaż mi te badania.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Pokaż mi te badania.

www.google.pl

-polecam.Nie jest to zbyt popularna przeglądarka,ale i tak polecam ;)

r03syq.png

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

najlepsze na kaloryfer są chipsy i cola.

zamiast kaloryfera jest bojler który grzeje.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

robiłem A6W przez miesiąc- Małe wyniki miałem i na dodatek kręgosłup mi jebnął

Nie polecam- kręgosłup mnie napierdalał przez miesiąc tak że czasem nie mogłem się nawet schylić ;D

Co do Poradnika Skopiowany na Maxxa...

Opublikowano

NAJPIERW MASA PÓŹNIEJ RZEŹBA!

Ja robię masę, bo waga 45 kg przy 178 cm wzrostu to nie jest normalna waga ;D

Muszę więc wpierdalaj lajony, marsy i snickersy, zagryzając czymś tłustym by masy nabrać ;D

Opublikowano

nie polecamtego robić.

Ja ćwiczę na sztandze i hantlami do tego 1 raz w tygodniu pójdę na siłownie plecy zrobić i efekty są.

na rozgrzewke 160 brzuszków seriami po 20 + 100 pompek seriami po 10 i możemy napierdalać.

Co wam dadzą te ćwiczenia ? tylko troszke spalicie tłuszczu na brzuchu a ręce i cycki nadal będą zajebane tłuszczę lub chude jak patyki.

Opublikowano

Nie polecam A6W, mało daje, obciąża plecy. Sama dieta lepiej wyrzeźbi brzuch niż te śmieszne ćwiczenia.

@Pan Suavek, musisz jeść białko i węglowodany, czyli ryż, białe mięso, warzywa.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

www.google.pl

-polecam.Nie jest to zbyt popularna przeglądarka,ale i tak polecam ;)

Znajduje tylko takie o niszczącym wpływie a6w na kręgosłup, a to pech. :\

Km5iG.png

Opublikowano
Znajduje tylko takie o niszczącym wpływie a6w na kręgosłup, a to pech. :\
Matku jak ktos nie umie robić a6w to sobie rozkurwi kręgosłup robiąc ćwiczenia "plecami"
Opublikowano

nie polecamtego robić.

Ja ćwiczę na sztandze i hantlami do tego 1 raz w tygodniu pójdę na siłownie plecy zrobić i efekty są.

na rozgrzewke 160 brzuszków seriami po 20 + 100 pompek seriami po 10 i możemy napierdalać.

Co wam dadzą te ćwiczenia ? tylko troszke spalicie tłuszczu na brzuchu a ręce i cycki nadal będą zajebane tłuszczę lub chude jak patyki.

Pompki seriami po 10 i brzuszki seriami po 20...Widzę pompa na całego!

r03syq.png

Opublikowano

Każdy od czegoś zaczynałł więc nie krytykuj...

Lepiej będzie robić normalnie brzuszki niż te a6w. bo plecy nie są w stanie tego znieść uwierzcie :D

Opublikowano

to jest rozgrzewka debilu ale ty tego nie rozumiesz bo masz jeszcze 15 lat i mamusia nie pozwala ci ćwiczyć bo nie urośniesz
Opublikowano

Pompkami niczego nie osiągniesz, a6w - nic mi nie dała a skonczyłęm całą. może lekkie zarysy poza tym dla mnie jest to palenie mięśni brzucha lepiej 3 razy w tyg zrobić porządne czwiczenia na brzuch w pon,śr,pt dobrze spompić brzuch, poza tym dieta to podstawa.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Pompkami niczego nie osiągniesz, a6w - nic mi nie dała a skonczyłęm całą. może lekkie zarysy poza tym dla mnie jest to palenie mięśni brzucha lepiej 3 razy w tyg zrobić porządne czwiczenia na brzuch w pon,śr,pt dobrze spompić brzuch, poza tym dieta to podstawa.

Mięśnie brzucha powinno się permamentnie ćwiczyć czy jakoś tak czyli codziennie tak czytałem na pewny forum gdy zaczynałem z kulturystyką

Pompki nic nie dadzą ? ....

Opublikowano

Mięśnie brzucha powinno się permamentnie ćwiczyć czy jakoś tak czyli codziennie tak czytałem na pewny forum gdy zaczynałem z kulturystyką

pompki ćwiczą wytrzymałość jeśli chcesz żeby ci poszło w klatę weź siostrę na plecy i rób. tak samo jak robisz triceps to dajesz nogi na ławkę a ręce na drugą ławkę i na nogi dajesz obciążenie po co ? żeby napąpować mięsień i żeby to poczuć.

co do brzucha są różne opinie ja wyraziłem swoją.

PS. POLECAM ABSY

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Lepiej będzie robić normalnie brzuszki niż te a6w. bo plecy nie są w stanie tego znieść uwierzcie :D

weź nie rozśmieszaj mnie, nie znasz się to nie pisz lepiej głupot, ja pytałem instruktora na siłowni, czy A6W daje efekty i mówił że daje i to duże, brzuszki lepiej od a6w, nie rozśmieszaj bo chyba jebnąłeś największą głupote w życiu, brzuszki gówno dają. Jak siedzicie przed kompem 24/7 to się nie dziwcie że Was bolą plecy. Po 2 jak ćwiczycie tylko mięśnie brzucha to się nie ma co dziwić.
Opublikowano

Z tego co czytałem post,tamtego kolesia,to wątpię,że on dopiero zaczynał

to jest rozgrzewka debilu ale ty tego nie rozumiesz bo masz jeszcze 15 lat i mamusia nie pozwala ci ćwiczyć bo nie urośniesz

Zapasy 6 lat-więc siedź cicho.Co mają ćwiczenia,do rośnięcia?

Pompki działają dobrze na triceps i na klatę.Polecam dodatkowo robić pompki z hantlami(tradycyjne pompki,ale przy górej części ćwiczenia podnosimy jedną ręką hantlę, i tak na zmainę prawa,lewa)

Fakt.Dieta to podstawa,ale nie znowu jakaś zaawansowana.Mniej fastfoodów,ziemniaków,chipsów i będzie ok :D

weź nie rozśmieszaj mnie, nie znasz się to nie pisz lepiej głupot, ja pytałem instruktora na siłowni, czy A6W daje efekty i mówił że daje i to duże, brzuszki lepiej od a6w, nie rozśmieszaj bo chyba jebnąłeś największą głupote w życiu, brzuszki gówno dają. Jak siedzicie przed kompem 24/7 to się nie dziwcie że Was bolą plecy. Po 2 jak ćwiczycie tylko mięśnie brzucha to się nie ma co dziwić.

Czemu nie ma więcej takich ludzi jak ty?

Mogłeś dodać jakieś filmiki

Jest link w temacie :D

r03syq.png

Opublikowano

Ref :D

r03syq.png

Opublikowano

A ja mam pytanie, co oznacza do jasnej cholery ten harmonogram?! Co to są za cyfry?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...