Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Hack do tartaku, 20x5 w 2min., 18k pkt. w 1 hit

wilku5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh, w nostale dawno nie gralem ale dla tego cheata pobiore i sobie pogram :D jak zadziala dam znac mam nadzieje ze bana nie dostane bo za duzo itemkow wartych w cholere duzo :D

Opublikowano

Lepiej nie używaj tego czita bo max 5 pieńków i ban :) Po tym nowym update prawie każdy czit jest wykrywany. :< Jest parę niewykrywalnych(no chyba, że nabijesz 30k pkt..), ale na tym forum zapewne przez dłuższy czas nikt nie wstawi, bo nie zna.

Opublikowano

Czyli Mianowicie Robie se np. Konto pulok123 haslo jakies tam i mam kotno i na innym emialu niz na moim mainie i co dadza mi bana i na mainie chodz main mial inny email?

Opublikowano

Jak wam bot nie dziala, to lepiej, mniej plagi. jest wystarczajaco ludu uzywajacego go na serwerach. Life hack na 2 min po udezeniu sumy, i wua la ! Hm mozesz robic bez bana , za 16 k nie banuje nawet jak zrobisz w 1 sekunde ;)

1385975953-U914647.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

działa ten bot jeszcze bo mi pokazuje ze strona nie działa czy jakos tak

Zakaz handlu na forum

Coming

• 1 rok później...
Opublikowano

Większość powinno znać to forum.. a przynajmniej ludzie którzy szukają privów lub botów ;x najlepsze forum w sieci moim zdaniem.

Co do Hack-a to miałbym pytanie jak jest z wykryciem? dostał już ktoś bana? lub jakieś upomnienie?

zazwyczaj tego typu Hack-i kończyło się banem konta, i też ciekawi mnie czy jak ktoś robi na 2 noob końcie gdzie ma 3 postacie pod tartak i później przerzuci to na główne konto..

zbanują mu konto z napkami to czy banują też główne ;x?

@up.. ale odkop xD, sorki że tu napisałem ale nie wiedziałem że ten temat tak stary ;x.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@Artrix widze ze malo sie znasz na samej technice minilandu . Wystarczy zrobic 2x5 - minigra powinna byc odpalona w pewnym odstepie czasowym przewidzianym przez gameforge. Nie zdazy zrobic 4x5 - ban poleci przy trzecim wykonaniu piątki zapewne :)

1385975953-U914647.png

• 6 miesięcy temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Hack do tartaku, 20x5 w 2min., 18k pkt. w 1 hit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...