Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Hack do tartaku, 20x5 w 2min., 18k pkt. w 1 hit

wilku5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na PL sie nie oplaca raczej bo sa tam drogie ale np. na Nostale Niemieckim sa po 14k i bardzo sie oplaca zarobilem tam 25kk i banik :) :>

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

U mnie pisze ze nie moze otworzyc nostalex.dat jakas rada?

Odpal nostale przez oryginalna ikone, nie cracki bo nie wykryje :D

Jak to nie zadziala to nie wiem ;P

Bot zajebiscie dziala i leci mega duzy +

Ale dostalem bana a nazbierałem 23staki fmów xD

Po jakim czasie dostales bana? Ja juz 3 razy gdzies na 8 kontach bylem, ale na glownym nie chodzilem.

Ten ban jest automatyczny czy GM musi wykryc? :D

a nie ma może w nim opcji aby 1lvl mógł grać na tartaku ? bo nie mam 20lvl a na swoim najlepszym koncie wolę nie ryzykowac

Nie ma... Zrob sobie nupkow i ich wyexp do 21 lvla, ja mam ponad 10 nupków :P

@INFO@

Widzialem na epvp jeszcze hacka ktory zwieksza punkty produkcji, ale u mnie cos nie dzialal.

Mozecie obczaic co nieco i odpowiedziec tutaj.

Pozdrawiam

proszę nie używać koloru iż nie jesteś moderatorem /// Vertmar

avek.png
Opublikowano

Wilku, robienie 10 nupków i wyexpianie ich do 21 jest strasznie monotonne, mam jednego na 21 i drugiego expie. Z tego pierwszego już 300k zysku ściągnąłem.

Opublikowano

@Up

To git, jest monotonne ale sie oplaca. Ja to mam sporo nupkow i git sie z tego bedzie zarabiac, chyba ze ban bedzie. Ja osobiscie mam juz 5,5kk zarobione :D z samych fm'ów

avek.png
Opublikowano

Nadal pisze ze nie może otworzyć nostale.dat pomimo że otwieram oryginalnego klienta. Mam win 7 może tu gdzieś jest problem?

Tego bota gdzieś kopiować trzeba?

Opublikowano

Mam pytanie, czy Internet Explorer 9 jest na WinXP? bo ja chyba ze złej strony pobieram, bo tam tylko te najnowsze systemy operacyjne są ;/

@Daniel: weź spróbuj wpakować cheat do folderu NosTale(PL)

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Po prostu opiszę to jednym słowem.. Zajebiste.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Heeelp meee ;c

nie mogę zainstalować IE 8 bo wyskakuje błąd itp

więc ściągam aktualizacje ile wlezie ale w prawie kazdej wyskakuje mi błąd ;c

np servie pack 3 :

Podstawowoy plik systemu (jądro) używany do uruchomienia tego komputera nie jes tplikiem systemu mc windows. dodatek SP nie zostanie zainstalowany.

Abu uzyskać więcej info zobacz artykuł Q327101 w bazie wiedzy Knowledge Base w witrynie http://support.microsoft.com.

pomocy ;c

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Heeelp meee ;c

nie mogę zainstalować IE 8 bo wyskakuje błąd itp

więc ściągam aktualizacje ile wlezie ale w prawie kazdej wyskakuje mi błąd ;c

np servie pack 3 :

Podstawowoy plik systemu (jądro) używany do uruchomienia tego komputera nie jes tplikiem systemu mc windows. dodatek SP nie zostanie zainstalowany.

Abu uzyskać więcej info zobacz artykuł Q327101 w bazie wiedzy Knowledge Base w witrynie http://support.microsoft.com.

pomocy ;c

Spróbuj zainstalowac IE9

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Wykrywają ci , ponieważ sprawdzają ile fm wystawiasz na nb. Mnie tak załatwili na nostale.de

Bana dostaniesz na all konta.

Opublikowano

A jak bym wystawił np. 50 pare fmów na jednej postaci na drugiej 50 pare na trzeciej 50 pare. To bym dostał ;d?

Albo np. Gram u siebie na kompie w nostale. A robie te fmy na Innym kompie u kumpla to czy dostane tam tylko na konto na które wchodziłem czy też na all ;d?

Opublikowano

Dostałbyś.

Taki jest nasz support. Gra jest trudna, człowiek sie napracuje żeby znaleźć ułatwienie i zaje*** cie żebyś nie zbierał samemu tylko kupował nossmall. Na tej podstawie jest zrobione nostale - zarobek. Każdy na MPCforum się o tym przekonał.

Opublikowano

Aż dziwne ... Grałem na tartaku kiedyś na Cheat Engine czy jakoś tam masowo. Dużo fmów miałem. Zarobek na jeden dzień to ponad 1kk było :DD i nie dostałem bana wgl. ;p

Opublikowano

Dziwne bo ja wystawiłem 7x99 fm na innym koncie niż zbanowanym i na koncie na którym wystawiłem nie ma bana :)

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

Wiesz evo. To jest jak rosyjska ruletka. Czasem za 10 stacków nie dostaniesz bana a czasem za 1 poleci. Mnie zbanowali ponieważ mieli "wystarczające powody do tego"

Opublikowano

Zajebiste dziala tylko ze Jak chce wziasc nagrode z 5 poziomu lub z innego to mnie wywala z serwa a jak chce wejsc pisze twoje konto zostalo zablokowane !!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...