Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][FullPL][1.4.7][Aktualizowany][Polskie Komendy!] AuthMe by KAMIKADZEKKS dla MPCForum.pl

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam robi? update tego pluginu?

• Taak!
      46
    • Niee!
      5
  2. 2. Czy mam dawa? zawsze aktualne opisy konfiguracji/instrukcji/ poradniki na YouTube?

• Taak!
      45
    • Niee!
      6
  3. 3. Podoba si?? Pracowa? ca?y czas nad pluginem? Doceni?es mój plugin?

• Tak!
      46
    • Nie!
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7.png

Witam! Dużo osób zawsze miało problem z AuthMe! Niektórym nie działał

Niektóre serwery miały błędy w konsolach itp. Jednak nie w tym :)

Dzisiaj prezentuje wam plugin, który odmieni Wasze serwery!

W grafice jest "pierwszy w Polsce" - ponieważ nie widziałem nigdzie takiego spolszczenia

Od razu mówię, że nie bawiłem się w configach, tylko edytowałem pliki .class

Aktualna wersja: 2.0

(wersja ta ma na myśli temat, oraz plugin, tak dobrze napisałem plugin - jest to unikat,

nie znajdziecie go nigdzie tylko tutaj na MPCForum.pl - jeżeli widzicie gdzieś plagiat proszę zgłosić to do mnie)

2.png

http://www.minestrike.xaa.pl/reklama/mpcforum_jobs/%5bFullPL%5d%5b1.4.7%5dAuthMe_by_KAMIKADZEKKS%5bv2.0%5d.rar

Hasło to : kamikadzekks

3.png

http://www.minestrike.xaa.pl/reklama/mpcforum_jobs/ScreenyAuthMe/skan.png

8.png

Konsola.png

KonsolaIserwer.png

6.png

Najnowsze wydanie :

#### v2.0 ####
# Najlepsze wydanie #

- Totalne spolszczenie całego pluginu AuthMe - pliki, komendy, komunikaty! (99.9%)
- Aktualizacja Vault do najnowszej wersji bukkit oraz do bukkit 1.4.7 (tak dobrze napisałem xD)
- Nowy klucz PluginMetrics (ważne! podmień go na swoim serwie!)
- Usunięcie zbędnych folderów, zrobienie nowej struktury folderów. Od teraz paczka mieści ROOT oraz Screeny
- Całkowita zmiana instrukcji w paczce
- Dodanie pluginu na lepszy hosting DOWNLOADU (starsze wersje także tam przeniosłem)
- Zaktualizaownie całej paczki do v2.0
- Zaktualizowanie całej paczki do wersji 1.4.7 R1.0 bukkit
- Dokładna akutalizacja oraz CAŁKOWITE NOWE PRZEBUDOWANIE PLIKÓW .class w zawartości AuthMe.jar
- Nowy plugin.yml w AuthMe.jar (z moją konfiguracją)
- NOWE PERMISSIONS ! (w permissions dajemy authme.gracz.* dla graczy a authme.admin.* dla adminów) + zlikwidowanie komend dla gracza
z odrejestrowaniem się z serwera co oznacza ŻE NIKT NIE SKOPIUJE NAM ŻADNEGO ITEMU!
- Poprawki konsolowe
- Usunięcie pojawionych się błędów w v1.1 O_o (sam nie mogłem w to uwierzyć, że taki błąd ominąłem)
- Zaktualizaowanie AuthMe (tak powtarzam się) ale do wersji najnowszej bukkit : AuthMe - 2.7.7 dla bukkit 1.4.7 R1.0 (tak dobrze
napisałem xD)
- Dodanie pliku 'server.properties' z poprawnymi ustawieniami (głównie chodzi o jedną linię)*

* W AuthMe nie raz pojawia się komunikat przy zalogowaniu lub rejestrze, że nie można bo niby "latamy". Dodałem plik server.properties
po to aby właśnie usunąć wam ten błąd. Głównie to jest przez linie : allow-flight=false gdzie musimy ustawić na true! Inaczej AuthMe
nie będzie działać poprawnie!

Starsze wersje

: ChangeLog :

#### v2.0 ####
# Najlepsze wydanie #

- Totalne spolszczenie całego pluginu AuthMe - pliki, komendy, komunikaty! (99.9%)
- Aktualizacja Vault do najnowszej wersji bukkit oraz do bukkit 1.4.7 (tak dobrze napisałem xD)
- Nowy klucz PluginMetrics (ważne! podmień go na swoim serwie!)
- Usunięcie zbędnych folderów, zrobienie nowej struktury folderów. Od teraz paczka mieści ROOT oraz Screeny
- Całkowita zmiana instrukcji w paczce
- Dodanie pluginu na lepszy hosting DOWNLOADU (starsze wersje także tam przeniosłem)
- Zaktualizaownie całej paczki do v2.0
- Zaktualizowanie całej paczki do wersji 1.4.7 R1.0 bukkit
- Dokładna akutalizacja oraz CAŁKOWITE NOWE PRZEBUDOWANIE PLIKÓW .class w zawartości AuthMe.jar
- Nowy plugin.yml w AuthMe.jar (z moją konfiguracją)
- NOWE PERMISSIONS ! (w permissions dajemy authme.gracz.* dla graczy a authme.admin.* dla adminów) + zlikwidowanie komend dla gracza
z odrejestrowaniem się z serwera co oznacza ŻE NIKT NIE SKOPIUJE NAM ŻADNEGO ITEMU!
- Poprawki konsolowe
- Usunięcie pojawionych się błędów w v1.1 O_o (sam nie mogłem w to uwierzyć, że taki błąd ominąłem)
- Zaktualizaowanie AuthMe (tak powtarzam się) ale do wersji najnowszej bukkit : AuthMe - 2.7.7 dla bukkit 1.4.7 R1.0 (tak dobrze
napisałem xD)
- Dodanie pliku 'server.properties' z poprawnymi ustawieniami (głównie chodzi o jedną linię)*

* W AuthMe nie raz pojawia się komunikat przy zalogowaniu lub rejestrze, że nie można bo niby "latamy". Dodałem plik server.properties
po to aby właśnie usunąć wam ten błąd. Głównie to jest przez linie : allow-flight=false gdzie musimy ustawić na true! Inaczej AuthMe
nie będzie działać poprawnie!

#### v1.1 ####

- Zaktualizowanie paczki do v1.1
- Zaktualizowanie AuthMe do bukkit 1.4.7 R1.0
- Małe poprawki w configach i interfejsie

#### v1.0 ####

- Wydanie pluginu, oraz opublikowanie go na MPCForum.pl
- Własna konfiguracja pluginu
- Własne spolszczenie pluginu
- Spolszczenie wszystkich komend
- Aktualizacja paczki do wersji 1.0
- Nadanie własnej wersji pluginowi AuthMe - v1.0 (przeze mnie)

(spolszczenie na razie jest dla komunikatów gracza, oraz komendy dla komunikatów gracza, w następnych wersjach
spolszczę już dokładnie wszystko)

ZABRANIAM PUBLIKOWANIA MOJEGO PLUGINU AuthMe od v1.0 WZWYŻ (czyli następne które będą wychdzoić - przeze mnie) W SWOICH PLIKACH SERWEROWYCH BEZ MOJEJ PISEMNEJ ZGODY!
TAKŻE ZABRANIAM PUBLIKOWANIA GO W TEMATACH (chyba że na dole pod tematem będzie napisane : AuthMe - Polish Version by KAMIKADZEKKS)
ZAKAZUJE ROBIENIA PLAGIATÓW TEGO PLUGINU !
NIEPRZESTRZEGANIE TEGO BĘDZIE ZGŁASZANE OD RAZU PRZEZ MOJĄ OSOBĘ!

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejna bardzo dobra robota leci duży Like.

Pozdrawiam.

3x Tak dziękuję ;)

Dziękuje. Postanowiłem, że spolszczę każdy plugin, który jest w mojej paczce serwerowej. Teraz pracuje nad PermissionsEx. Jednak nad tym AuthMe długo pracowałem, wczorajszy i dzisiejszy dzień (non stop) :D

Oczywiście wersja jest 1.0 więc będę aktualizował cały czas :)

Dla hejtów - nie spolszczałem tutaj konfigów, bo co spolszczyłem to i tak się podmieniłem. Otwarłem zawartości .class przez dekompilator i edytowałem "wnętrze" pluginu, inaczej nie dało się spolszczyć, ale przynajmniej jest dokładnie.

Opublikowano

Co do Twoich zasad na czerwono.

Możemy nadal go udostępniać w tematach i paczkach.

Dlaczego ?

A no dlatego że jest to nadal plugin d4rkwarriorsa.

Ty go jedynie spolszczyłeś.

Generalnie source jest dostępny na dev, ale to bodajże jedynie spolszczone Authme ; )

Opublikowano

Co do Twoich zasad na czerwono.

Możemy nadal go udostępniać w tematach i paczkach.

Dlaczego ?

A no dlatego że jest to nadal plugin d4rkwarriorsa.

Ty go jedynie spolszczyłeś.

Generalnie source jest dostępny na dev, ale to bodajże jedynie spolszczone Authme ; )

Piszę te zasady na czerwono, ponieważ nie lubię jak ktoś kopiuje czyjąś pracę, ja na prawdę daje z siebie wszystko i nie chciałbym żeby ktoś się podrabiał pode mnie.

Zrozum mnie, staw się na moim miejscu, jakbyś zrobił kawał dobrej roboty, a ktoś Ci by to skopiował, więc dlatego wolę ustalić parę zasad :)

Wracając do posta :) Dziękuje za opinię :)

Tak to jest jedyny spolszczony AuthMe w Polsce na tą wersje bukkita oczywiście, ze spolszczonymi komendami.

Opublikowano

KAMIKADZE mam propozycje żebyś w temacie napisał wersje pluginu :)

Przecież jest napisana : v1.0

Ja ustaliłem sam wersje pluginu, bo cały plugin został przerobiony przeze mnie, nie tylko configi, ale także dekompilowałem pliki w AuthMe.jar na .java a później kompilowałem na .class

Opublikowano

hmmm takie coś :)

[DL][FullPL][1.4.7][Aktualizowany][Polskie Komendy!][v 1.0] AuthMe by KAMIKADZEKKS dla MPCForum.pl

ogólnie to.... Bagno

Opublikowano

hmmm takie coś :)

[DL][FullPL][1.4.7][Aktualizowany][Polskie Komendy!][v 1.0] AuthMe by KAMIKADZEKKS dla MPCForum.pl

Mógłbym dać, ale jakbym to dodał to później bym musiał cały czas prosić Moda/KidModa aby zmieniał mi nazwę tematu. Więc dlatego też nie chcę tego dodać do nazwy, wolę w temacie.

Opublikowano

Chciałem cię tylko uświadomić, że modyfikując kod AuthMe który jest open source nie masz nic do gadania i każdy może go dalej przerabiać.

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Extra znowu. Masz talent . Polecam . Masz Likee

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

Chciałem cię tylko uświadomić, że modyfikując kod AuthMe który jest open source nie masz nic do gadania i każdy może go dalej przerabiać.

Ja znam lepiej ten plugin na pewno niż Ty, wiem na czym się opiera i wiem co w nim robię. Nie było jeszcze takiego full spolszczenia więc zastrzegam sobie prawa do pluginu

To że jesteś w coders team, to nie wszystko...

Extra znowu. Masz talent . Polecam . Masz Likee

Dziękuje za opinię :)

Testowałem, leci lajk dobra robota.

Dziękuje za opinie :)

Em. Na moim serwerze już od dwóch miesięcy mam takie coś.

Rozumiem, że działa?

Opublikowano

Ale ty komendy pozmieniałeś w pliku config i już a spolszczanie np Prosze sie zarejstrować /register to możesz zmienić w message -.- Nie podoba mi się

Opublikowano

już to do rejstracji:

restrictions:
allowChat: false
allowCommands:
- /login
- /register
- /l
- /reg
- /passpartu
- /email

Moge pozmieniać i moge dodać do np logowania żeby

Opublikowano

już to do rejstracji:

restrictions:

allowChat: false

allowCommands:

- /login

- /register

- /l

- /reg

- /passpartu

- /email

Moge pozmieniać i moge dodać do np logowania żeby

Dobra zmień, to Ci nic nie da. Też tak myślałem, że da się zmienić jednak się nie dało... Powtarzam jeszcze raz, ten "mój plugin" został edytowany od środka. Jeżeli zobaczysz pliki komunikatów nawet z message_pl czy jakoś tak, to tam także masz niektóre funkcje spolszczone - FUNKCJE! nie wpisy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...