Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][FullPL][1.4.7][Aktualizowany][Polskie Komendy!] AuthMe by KAMIKADZEKKS dla MPCForum.pl

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mam robi? update tego pluginu?

• Taak!
      46
    • Niee!
      5
  2. 2. Czy mam dawa? zawsze aktualne opisy konfiguracji/instrukcji/ poradniki na YouTube?

• Taak!
      45
    • Niee!
      6
  3. 3. Podoba si?? Pracowa? ca?y czas nad pluginem? Doceni?es mój plugin?

• Tak!
      46
    • Nie!
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#### v1.1 ####

- Zaktualizowanie paczki do v1.1
- Zaktualizowanie AuthMe do bukkit 1.4.7 R1.0
- Małe poprawki w configach i interfejsie

Zapraszam do pobierania!

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak obiecywałem :

#### v2.0 ####
# Najlepsze wydanie #

- Totalne spolszczenie całego pluginu AuthMe - pliki, komendy, komunikaty! (99.9%)
- Aktualizacja Vault do najnowszej wersji bukkit oraz do bukkit 1.4.7 (tak dobrze napisałem xD)
- Nowy klucz PluginMetrics (ważne! podmień go na swoim serwie!)
- Usunięcie zbędnych folderów, zrobienie nowej struktury folderów. Od teraz paczka mieści ROOT oraz Screeny
- Całkowita zmiana instrukcji w paczce
- Dodanie pluginu na lepszy hosting DOWNLOADU (starsze wersje także tam przeniosłem)
- Zaktualizaownie całej paczki do v2.0
- Zaktualizowanie całej paczki do wersji 1.4.7 R1.0 bukkit
- Dokładna akutalizacja oraz CAŁKOWITE NOWE PRZEBUDOWANIE PLIKÓW .class w zawartości AuthMe.jar
- Nowy plugin.yml w AuthMe.jar (z moją konfiguracją)
- NOWE PERMISSIONS ! (w permissions dajemy authme.gracz.* dla graczy a
authme.admin.* dla adminów) + zlikwidowanie komend dla gracza
z odrejestrowaniem się z serwera co oznacza ŻE NIKT NIE SKOPIUJE NAM ŻADNEGO ITEMU!
- Poprawki konsolowe
- Usunięcie pojawionych się błędów w v1.1 O_o (sam nie mogłem w to uwierzyć, że taki błąd ominąłem)
- Zaktualizaowanie AuthMe (tak powtarzam się) ale do wersji najnowszej bukkit : AuthMe - 2.7.7 dla bukkit 1.4.7 R1.0 (tak dobrze
napisałem xD)
- Dodanie pliku 'server.properties' z poprawnymi ustawieniami (głównie chodzi o jedną linię)*

* W AuthMe nie raz pojawia się komunikat przy zalogowaniu lub rejestrze,
że nie można bo niby "latamy". Dodałem plik server.properties

po to aby właśnie usunąć wam ten błąd. Głównie to jest przez linie :
allow-flight=false gdzie musimy ustawić na true! Inaczej AuthMe

nie będzie działać poprawnie!

Opublikowano

Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe lecz łamiesz prawo ;). Bynajmniej plugin spoko lecz wkurwia mnie jeżeli ktoś podpisuje się pod czyjąś pracą bo on przetłumaczył plugin, niech zgadne in-class-translator? Po drugie łamiesz kolejną część licencji na której jest ten plugin a bynajmniej zarabiasz na czyjejś pracy co też jest niedozwolone. Mógł bym napisać do autora owego pluginu a jeżeli jest wredny mógł by Cie do sądu pozwać.

Link do licencji:

http://dev.bukkit.org/licenses/7-gnu-general-public-license-version-3-gplv3/

P.S. Łamiesz również regulamin mpc w ten sposób ;). Chodzi o adf.ly .

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe lecz łamiesz prawo ;). Bynajmniej plugin spoko lecz wkurwia mnie jeżeli ktoś podpisuje się pod czyjąś pracą bo on przetłumaczył plugin, niech zgadne in-class-translator? Po drugie łamiesz kolejną część licencji na której jest ten plugin a bynajmniej zarabiasz na czyjejś pracy co też jest niedozwolone. Mógł bym napisać do autora owego pluginu a jeżeli jest wredny mógł by Cie do sądu pozwać.

Link do licencji:

http://dev.bukkit.org/licenses/7-gnu-general-public-license-version-3-gplv3/

P.S. Łamiesz również regulamin mpc w ten sposób ;). Chodzi o adf.ly .

ale spamić nie musisz, napisałem Ci tutaj odpowiedź, to samo tyczy się tego pluginu

Linki zmieniłem ;)

Opublikowano

Jakbyś pobrał paczkę to masz wszystko w instrukcji

authme.gracz.* --- dajesz dla gracza
authme.admin.* --- dajesz adminowi

Gracz ma możliwość zalogowania, zarejestrowania i zmiany hasła (reszty nie ma, dlatego, że można byłoby kopiować itemki, dlatego to wyłączyłem, żeby nikt nie kopiował...) 

Czytajcie instrukcje, która jest w paczce a nie spamcie...

Opublikowano

Ja mam problem ponieważ nie umem dodać nowego zapytania proszę o pomoc

yyy?

Łączyłeś się z MySQL ? (mówiłem, tam w komentarzach aby się nie łączyć, tylko dać na SQLite)

Opublikowano

Super robota! Wielki Like!

Na prawdę wielkie dzięki!

To jest faktycznie pierwszy w polsce tak pięknie spolszczony AuthME

Dzięki!

Dzięki za opinie :)

Fakt, spędziłem dużo czasu nad pluginem, cieszy mnie to, że dużo osób docenia moją prace :)

Opublikowano

Bardzo ładny lecz wolał bym gdybyś spolszczył xAutch

xAutch to największe gówno, które powstało w bukkit.org dlatego nie chce spolszczać

Dlaczego?

Można się bardzo łatwo włamać na konto Admina/Moda/KidModa lub w ogóle jakie chcesz...

tym bardziej jak jest już dana osoba w grze, wystarczy wpisać //

Po drugie AuthMe jest podobne do xAuthch, tylko to moje ma zero błędów i bugów :D

Opublikowano

xAutch to największe gówno, które powstało w bukkit.org dlatego nie chce spolszczać

Dlaczego?

Można się bardzo łatwo włamać na konto Admina/Moda/KidModa lub w ogóle jakie chcesz...

tym bardziej jak jest już dana osoba w grze, wystarczy wpisać //

Po drugie AuthMe jest podobne do xAuthch, tylko to moje ma zero błędów i bugów :D

Moje zdanie , małe zdanie ale powiem że zAutch jest lepsze pod jednym względem że jak gracz się loguje to go teleportuje na spawna a jak się zaloguje to teleportuje go tam gdzie był a w autchme kto może sobie zobaczyć kordy gildii :(

936131400425106482086.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...