Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 870 elo. do konca sezonu dam rade 1200?

linek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.Mam do was pytanie :)) W tej Chwili posiadam 870 elo przegrywam często mecze (nie piszczie dlaczzego cos w tym styl bo ja wiem dlaczego przegrywam wiem że nie raz ja popełniam błędy)

i czy do końca sezonu możliwe to jest żebym uzyskał 1300 elo .? Albo poradzcie mi o jakiej godzinie grać rankedy żeby mieć ogar team :cos w tym stylu.

Opublikowano

Na laid backu jak będziesz grać z mózgiem i potrenujesz skilla to np w takie wakacje z 900 elo może nawet do 1600 podskoczysz.

Opublikowano

Ludzie nie piszcie głupot, w stylu jak spadłeś to znaczy, że jesteś słaby,

Ja w 2 sezonie startowałem na 786 Elo, I wyszedłem na 1400, wygrywając kilka zakładów,

bo nikt nie wierzył że wbije chociaż 1200, a tu pyk.

Jak to zrobić ?

Najlepiej ogarnąć postacie, którymi łatwo focusować i burstować team przeciwny tu polecam:

Katarine,

Ahri,

Draven,

Malphite- z tego co wiem to nie jest aż tak często banowany na niskim elo,

Darius - to podstawa w elo hell, niby pickną countera ale nie potrafią nim grać,

Wiele by wymieniać, ja polecam Ci ogarnięcie powyższych champów,

I może znajdź sobie kogoś do gry duele są łatwiejsze do wycarrowania.

Opublikowano

czasami czuje ze ci ktorzy sa unranked sa lepsi od innych graczy przeciez trzeba niebywalego skilla zeby tam spasc, ja nawet jak chcialem to nie moglem, moze ktos mi pomoc?

Opublikowano

Ludzie nie piszcie głupot, w stylu jak spadłeś to znaczy, że jesteś słaby,

Ja w 2 sezonie startowałem na 786 Elo, I wyszedłem na 1400, wygrywając kilka zakładów,

bo nikt nie wierzył że wbije chociaż 1200, a tu pyk.

Jak to zrobić ?

Najlepiej ogarnąć postacie, którymi łatwo focusować i burstować team przeciwny tu polecam:

Katarine,

Ahri,

Draven,

Darius - to podstawa w elo hell, niby pickną countera ale nie potrafią nim grać,

Wiele by wymieniać, ja polecam Ci ogarnięcie powyższych champów,

I może znajdź sobie kogoś do gry duele są łatwiejsze do wycarrowania.

rzecz w tym że przegrywam co chwile przez adc na bocie-bo ja carruje gre talonem np 20-2 a tu graves 0-14 i co mam poradzić:))
Opublikowano
Katarine,

Ahri,

Draven,

Ahri- tu sie zgadzam.

Draven- tak średnio, trzeba ogarnąć

malph-op w chuj

Darius-tutaj sie nie zgodze.W elo hell go banują, pozatym ludzie się nauczyli grać na niego.

Ja od siebie polecam granie op gównami typu garen,evelyn.

Oboje mają pierdylion movement speedu, op ulty i przejebane q skille.

Nie uciekniesz przed tym chujstwem, nie dogonisz tego chujstwa.

Do carrowania dobre.

Uważaj na jaxa, orianne, ulti gravesa i kilku innych skurwysynów...

Opublikowano

miekkim chujem kolego, ja dałem rade z 1100 wybić się na 1500, staraj się grać na jednej pozycji, ja pykałem na solo topie garenem mi się udało więc próbuj.

Opublikowano

Co z tego, że ty mida wygrasz jak twój bot przegrywa. Obecnie trzeba tak grać na midzie, żeby pomagać i na bocie i na topie.

Gdy bot przegrywa jest to po części wina middera.

Opublikowano

Dobrą postacią do focusowania jest warwick (dzięki jego ultowi), łatwo możesz wykluczyć im jedną osobę z team fightu (oczywiście build pod tanka i as)

Jeśli chcesz mogę chętnie za darmo wbić Ci trochę elo

Opublikowano

ja bym tam grał xinem, poza tym masz dużo czasu do końca sezonu więc dasz rade :) (wierzę w Ciebie).

Polecam Ci xina, jaxa lub irelie, lecz i tak najlepiej naucz się grać w jungli/ postacią do roamowania

<>

Opublikowano

Wystarczy grać z mózgiem i postacią do carrowania gier.

Jak nie umiesz grać to nie wycarrujesz. Założyciel tematu wyraźnie napisał że przegrywa gry, Jeżeli przegrywasz gry na tym elo nie umiesz grać.

Musisz wymainować jedną postać i rozegrać niąz 70 gier na normalach. coś tam już o niej będziesz wiedział i wtedy graj tylko i wyłącznie tą postacią.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Zależy, jeżeli będziesz widzieć, że przegrywasz, później wygrywasz i tak w kółko, oznacza to, że jesteś na "swoim" elo.

Czyli na takim na które (niby) zasługujesz.

Opublikowano

Jak nie umiesz grać to nie wycarrujesz. Założyciel tematu wyraźnie napisał że przegrywa gry, Jeżeli przegrywasz gry na tym elo nie umiesz grać.

Musisz wymainować jedną postać i rozegrać niąz 70 gier na normalach. coś tam już o niej będziesz wiedział i wtedy graj tylko i wyłącznie tą postacią.

Napisałes nie umiem grać hmm-mam top 10-0 --- ale adc u nich ma 12-1 o umnie focha szczelaja i co mam poradzic blagac ich o cos ;D?
Opublikowano

Wszystko da się zrobić.. Ja na początku drugie sezonu byłem już nawet na ok 250-300 elo (wiem dobry byłem ;D) Potem cieżko było się wygrzebać ale grałem tylko ranki i pomalutku do przodu, grałem głownie gravesem, xinem, i paroma innym postaciami które są wstanie same wygrać gre, pod koniec 2 sezonu byłem na 900 elo, dzięki "resetowi" podnieśli mi na 1050 i teraz w trzecim sezonie mam już 1315 i się pnę ;]

Opublikowano

Powiedz to polaczkom 0/15 adc i support

W 100 meczach pod rząd.

Ja często jestem carrowany przez swój team. Do końca sezonu jeszcze bardzo dłuuugo. Spokojnie wbijesz tyle, na ile zasługujesz. Nawet 2k+ (chociaż wątpię, żebyś zasługiwał, jakimś cudem goście z topki po resecie nadal są w topce i nie spadli do "piekła")

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Elo hell nie istnieje ! jesli uważasz , że po 100 rozegranych grach przegrywasz przez swój "noob team" to znaczy że poprostu zasługujesz na to swoje elo . Zapraszam do obejrzenia serii "ucieczka z piekła" użytkownika gimperr na YouTubie myśle że tam jest wszystko dokładnie opisane :)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...