Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały zlot userów MPC we Wrocławiu.

Jamajkas

Czy zlot ma się odbyć?   

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zlot ma si? odby??

• Tak
      13
    • Nie
      17
    • Tak, ale nie przyjad?, mam za daleko.
      53
    • Nie mam zdania
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Norma, z radomia biore ekipe ludzi odrazu pusto będzie pod barami ^,^

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma bata, żeby to wypaliło. Przynajmniej 16+, ale chętnie bym przyjechał, chociaż mam w pizdu daleko.

270 km, 4 godziny 4 min

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Uważajcie on was namawia na seks. :D

A poważnie to znajdź typa którzy polecą po flaszce(ew. 3), to sam wpadnę trololo.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Pomysł dobry ,aby poznać nowych ludzi ,lecz kto by chciał na takie coś przyjechać gdzie średnia wieku będzie wynosiła 12-15lat ,a poza tym znając ,życie większośc by nie przyjechała ;)

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Bałbym się przyjechać przez dwie grupy osób. Nie ważne jakie. ;-) Jeśli to nie byłby oficjalny zlot to mało kto by się zjawił. kokosz tego nie zorganizuje, bo nie ma na to funduszy, a poza tym to ryzykowne. Dam prosty przykład - wejdzie do lokalu mateq i już z niego nie wyjdzie (if you know what i mean).

Opublikowano

yyy ktos zaplaci za przejazd to ok ale jak zobaczylem na google maps ile bede jechal to mi sie odechcialo .

14 godzin 40 min Trasa - E20

Cos chyba szwankuje z Krakowa do Wroclawia tyle jechac

2h74a52.png

"Out on the streets, where I grew up"

Opublikowano

jestem ZA,ale dopiero za pol roku sie spotkamy wiec jeseli w wakacje bedzie taka mozliwosc bo do Wroclawia jade to przyjde ;)

Opublikowano

Bałbym się przyjechać przez dwie grupy osób. Nie ważne jakie. ;-) Jeśli to nie byłby oficjalny zlot to mało kto by się zjawił. kokosz tego nie zorganizuje, bo nie ma na to funduszy, a poza tym to ryzykowne. Dam prosty przykład - wejdzie do lokalu mateq i już z niego nie wyjdzie (if you know what i mean).

Predzej ty bys nie wyszedl niz mateq :)

Top@ dla mnie 1.Wroclaw to zle miejsce2.Od 18roku zycia.

sstwc.jpg

Opublikowano

hahahah Blondyneczka chodź na zlot, pośmiejemy się z hejtów i ludzi którzy spamują na forum

xD

Teorytyczno praktyczno mógłbym wpaść ale trochę głupio by to wyglądało. Na początek przydałoby się jakieś zapoznanie na TS.

Btw. jeżeli chcecie jakiś lokal to możemy wynająć kręgielnie albo jakąś sale w TGG.

Jeżeli będzie kokosz, to przyjdzie najwięcej osób, myślę że da rade Go zaprosić (przekonać do przyjścia), ALE wszyscy się składają jakimiś groszami np. 20-30zł.

Idealnie starczyłoby na jakiś lokal z jedzeniem. ;d

ktoś i coś

Opublikowano

Można pójsc na pizze, czy na kręgle do SkyTowera.

Jestem na tak i na bank przyjadę, do Wrocka mam 20KM (Sroda Sląska)

skpUo.png

Opublikowano

Co wy o funduszach gadacie. To nie problem usiąść na rynku w jednej z 30 kawiarni/restauracji.

Jeśli to miałoby wypalić to można się spotkać w ok. 10 osób, zjeść pizze i pogadać o byle czym, żeby fajnie spędzić czas. Nie trzeba odrazu wynajmować klubu czy angażować w to kokosza.

Opublikowano

hmm pomysł ciekawy, ale jak to wyjdzie zobaczymy.

Co wy o funduszach gadacie. To nie problem usiąść na rynku w jednej z 30 kawiarni/restauracji.

Jeśli to miałoby wypalić to można się spotkać w ok. 10 osób, zjeść pizze i pogadać o byle czym, żeby fajnie spędzić czas. Nie trzeba odrazu wynajmować klubu czy angażować w to kokosza.

+1

Opublikowano

Zadeklaruje się 20 osób, przyjdzie 4... gejoza i w ogóle ?? :D

Nie macie się z kim spotkać to na forum szukacie kolegów ?

Doobra rozumiem event na skale całego kraju... środek symetrii... każdy ma taką samą drogę, organizują admini czyt. zapewniona obecność

najbardziej znanych osób na forum....

Z tym wiekiem to nie przesadzajcie.. przyjdą może 3 osiemnastki z 5 15-17 i dwóch dzieciaków którzy będą na tyle odważni

Inicjatywa dobra lecz stawiam browca że to nie wypali

Opublikowano

Co do samego pomysłu, to by wypalił, gdyby właśnie organizowali go administratorzy. Dałem już raz sugestię, aby dofinansować MPC - dodatek pod IPB - i tutaj by się to przydało, co każdy z forum by się złożył. Ale pewnie administracja nie będzie miała czasu lub coś ważniejszego będzie. Ale jakby to wypaliło, to tak jak już raz powiedział jeden w przedmówców, to moznaby gdzieś zorganizować turniej itp. Piszę z telefonu, więc jak są jakieś literówki to przepraszam.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

No dobra. Ale pomyślcie, że 'dzieciarnia' może nie przyjść, tak? A co powiecie na wyjście do jakiegoś pubu na piwo? :)

Sama kiedys mialas te 16 lat, wiec skoncz z pieprzeniem glupot o tej dzieciarni. Bo na pewno ktos padnie, ktory ma 16/17. Taka dorosla a by tylko na piwo chodzila. Bo poza piwem nic nie ma nie?

2ufgk6u.png

Opublikowano

Sama kiedys mialas te 16 lat, wiec skoncz z pieprzeniem glupot o tej dzieciarni. Bo na pewno ktos padnie, ktory ma 16/17. Taka dorosla a by tylko na piwo chodzila. Bo poza piwem nic nie ma nie?

Miałam 16 lat. Ale znam jakieś zasady dobrego wychowania. I nie miałabym nic przeciwko 'dzieciakom', gdyby właśnie nie widok chociażby dzisiejszej akcji.

Skąd wiesz co ja robię w wolnym czasie, że mówisz, że tylko na piwo chodzę? Mylisz się - chodzę bardzo rzadko.

A zaproponowałam piwo, bo chyba większość woli taki trunek wypić na luzie, aniżeli siedzieć w ekskluzywnej restauracji i pić szklaneczkę kawusi za 10 zł.

Opublikowano

Miyoshi nie kłóć się z kolegami bo Cię nie puszcze . Wiesz że z domu możesz wyjść raz na miesiąc więc nie bądź taka do przodu bo ci w tyle zabraknie . Taka ciekawostka ; Miyoshi ma motyla na sygnaturze który kojarzy jej się z wolnością bo raz w miesiącu pozwalam jej wyjśc na dwór z kolegami ( ale najpierw musze poznać tych kolegów , nie myślcie sobie że jestem nieodpowiedzialny ) i myśli ze jest wolna jak motyl ale jak przyjdzie do domu to każe jej spamować i lizać dupe adminom żeby miała kolorowe plakietki .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...