Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały zlot userów MPC we Wrocławiu.

Jamajkas

Czy zlot ma się odbyć?   

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zlot ma si? odby??

• Tak
      13
    • Nie
      17
    • Tak, ale nie przyjad?, mam za daleko.
      53
    • Nie mam zdania
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

celem tego spotkania jest hejtowanie hejterów? Nie wiem czy dobrze zrozumiałem wypowiedź pierwszego postu o.O

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do Wrocka daleko a więc u mnie sytuacja jest niemozliwa co do wypowiedzi typu ,, nie mam zamaru pilnowac gimbusow” ktos wam będzie kazał wam ich pilnowac przeciez przyjechaliby na własną odpowoedzialnosc więc jakby cos się stało nie wiem wj**ał by się ,ktos się pod samochod to nie wasza wina

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

No właśnie o to chodzi. Jak jest grupa osób niepełnoletnich i grupa osób pełnoletnich to zazwyczaj jak coś się tym niepełnoletnim stanie to ci pełnoletni mają przypał. ;) Aczkolwiek uważam, że każdy za siebie powinien być odpowiedzialny bez wyjątków.

Opublikowano

Przecież za niepełnoletniego odpowiedzialność ponosza rodzice a nie osoby pełnoletnie, które są w otoczeniu... W dodatku nie wiem o jakim przypale mówicie skoro ma to polegać na siedzeniu w pizzeri i zwykłej rozmowie.

Opublikowano

Ja byłbym skłonny przyjechać, ale wtedy, jakby było jakieś wolne, bo tak to mnie rodzinka nie puści ...

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tylko nie zapomnijcie laptopów bo wkońcu spotkanie spotkaniem, ale level sam sie nie wbije.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jaki sens jest robić "zlot" osób które się nie znają i większość to wiek gimnazjalny których mamusia nie puści z domu.

Był już kilka razy taki pomysł ale był CHUJOWY i nie przeszedł.

Jamajkas będzie twoja mama ? To może bym sie wybrał

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

jakby znalazły się osoby, które przyjadą to czemu mnie. mnie tam napewno nie będzie, jeszcze mnie zgwałcicie. pozatym w chuj daleko. nie przesadzajcie z tymi gimbusami, myśle, że takie dzieciaki by się nawet nie zjawiły.

Opublikowano

ej kurde dawajcie ludzie robimy kurde projekta iks kurde hu hua hua hua hua

@TOP

Za daleko mieszkam, nie ma co sie raczej obawiac o zlot dzieciarni bo by sie nie odwazyli przyjsc ;)

p.s

pizzahut ostro sobie zarobi :D juz widze mine ludzie pracujacych tam

Poniedzialek - 500zl

Wtorek - 450zl

Sroda- 400zl

Czwartek - 450 zl

Piątek - 430 zl

Sobota - 1439zl DA FAQ?!

Opublikowano

Sądzę, że to nie wypali ponieważ, masa osób woli już bić te posty niż sprawdzić kto kryje się za monitorem, może to i lepiej, kto w ogóle by to zorganizował.

Opublikowano

Jak tam kokosz wbije, to Wam taką imprezę zrobi, że pozamiatane. (kokosz jest z Wrocławia)

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Jak dobrze pujdzie i tak ja tam wpadam tak na wakacje, więc myśle że wtedy by można coś organizować jak już ;)

A kokosz ? Jeżeli opowiadają prawdziwe legendy - spoko by było tam razem z nim ;)))

Opublikowano

Jak dobrze pujdzie i tak ja tam wpadam tak na wakacje, więc myśle że wtedy by można coś organizować jak już ;)

A kokosz ? Jeżeli opowiadają prawdziwe legendy - spoko by było tam razem z nim ;)))

1.pójdzie a nie "pujdzie"

2.prawdziwe legendy? legenda sama w sobie nie jest prawdziwa

Piszecie, że nie bo same gimbusy co w tym złego? pewnie wy też ledwo po gimnazjum :)

Opublikowano

To się zadeklarować na 100 % jeśli traktujecie na poważnie.

Ja sam na to gej-party nie pojade, z chęcią posiedziałbym z kimś jeszcze oprócz Jamajkasa. Deklarować sie, póki dolnyśląsk ma ferie :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...