Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały zlot userów MPC we Wrocławiu.

Jamajkas

Czy zlot ma się odbyć?   

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zlot ma si? odby??

• Tak
      13
    • Nie
      17
    • Tak, ale nie przyjad?, mam za daleko.
      53
    • Nie mam zdania
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miyoshi nie kłóć się z kolegami bo Cię nie puszcze . Wiesz że z domu możesz wyjść raz na miesiąc więc nie bądź taka do przodu bo ci w tyle zabraknie . Taka ciekawostka ; Miyoshi ma motyla na sygnaturze który kojarzy jej się z wolnością bo raz w miesiącu pozwalam jej wyjśc na dwór z kolegami ( ale najpierw musze poznać tych kolegów , nie myślcie sobie że jestem nieodpowiedzialny ) i myśli ze jest wolna jak motyl ale jak przyjdzie do domu to każe jej spamować i lizać dupe adminom żeby miała kolorowe plakietki .

d5b499a3c7864cdcf9554e349f204e77.jpg

i wykurwiaj do gimbazy

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miyoshi nie kłóć się z kolegami bo Cię nie puszcze . Wiesz że z domu możesz wyjść raz na miesiąc więc nie bądź taka do przodu bo ci w tyle zabraknie . Taka ciekawostka ; Miyoshi ma motyla na sygnaturze który kojarzy jej się z wolnością bo raz w miesiącu pozwalam jej wyjśc na dwór z kolegami ( ale najpierw musze poznać tych kolegów , nie myślcie sobie że jestem nieodpowiedzialny ) i myśli ze jest wolna jak motyl ale jak przyjdzie do domu to każe jej spamować i lizać dupe adminom żeby miała kolorowe plakietki .

Wiesz powiem Ci, że nie wiem czy bardziej ośmieszyłeś siebie czy jeszcze bardziej utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że dzieci to jednak tylko dzieci i za dużo im na głowę zwalić nie można, bo 3/4 z tego, co się do nich mówi nie rozumieją. :) Może od razu napiszę sprostowanie - nie uważam, że każdy 16-latek to dziecko, ale niestety w większości przypadków tak jest. ^^ Co do spotkania - zdania nie zmieniłam, ale piwo/pub + pizza. Zrobić listę chętnych i tyle. ;>

Opublikowano

Ogólnie jest to fajny pomysł, ale nie ma pewności czy to wypali. Sporo osób ma za daleko do Wrocławia (w tym ja), więc osób będzie prawdopodobnie mało. Zależy jak to zorganizujecie :D

Jebać go, zwykły troll i gimbus :D

lolznz.jpg

88294371.jpg

challenger.png

Opublikowano

czyli Miyoshi nie jedzie , podziękujcie kolegą którzy mnie przezywają . A tak pozatym nie jestem z gimbazjum - jak Miyoshi miała 10 lat to chodziłem do 3 gim ale teraz ... Liżcie jej dupe ale ona i tak daje tylko mi bo wie że jak da komus innemu to taki wpierdol dostanie że z domu nie wyjdzie przez 10 lat . Zresztą i tak nie wychodzi tylko cały dzien na MPC prosi o plakietki .

Opublikowano

Może odrazu jakiś melanż skręcamy 16+ wóda i inne fajne rzeczy ? Ja jestem na tak ale jeżeli będzie w widocznym miejscu na forum napisane ZLOT WE WROCŁAWIU 16+ i jak będzie tylko od 16 lat bo nie chce mi się z jakimiś gimbusami co będą gadać o ich budowalach w majnkrafcie i opiją się jednym redsem :)

Opublikowano

Wiesz powiem Ci, że nie wiem czy bardziej ośmieszyłeś siebie czy jeszcze bardziej utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że dzieci to jednak tylko dzieci i za dużo im na głowę zwalić nie można, bo 3/4 z tego, co się do nich mówi nie rozumieją. :) Może od razu napiszę sprostowanie - nie uważam, że każdy 16-latek to dziecko, ale niestety w większości przypadków tak jest. ^^ Co do spotkania - zdania nie zmieniłam, ale piwo/pub + pizza. Zrobić listę chętnych i tyle. ;>

No hejcia. Określenie dziecko widzę bardzo lubisz i je dość często nadużywasz. Ja sam osobiście będę przynajmniej do 30-stki dzieckiem bo mieszkam z mamą i żeruję na jej obiadkach (mmm.. ruskie mojej mamuśki palce lizać). Określiłaś pana wyżej mianem dziecka, a ja jednak się nie zgodzę, typson ten tak cię zripostował, tak mądrze a zarazem śmiesznie że brawa dla niego. 0 określeń na k... i ch... a jednak śmiechu było co nie miara... Brnąc dalej w tym temacie to sama moja kochana koleżanko masz coś z dziecka (i to nawet dość sporo) bo siedzisz np. na tym forum a nie jakimś o poezji czy chuj (przepraszam za określenie) wie jakim innym forum i się tu udzielasz, w gronie gdzie 3/4 użytkowników jest niepełnoletnia. Moją wypowiedzią (dość skromną - jak zawsze!) nie mam na celu cię obrażać ani urażac, nie mam także zamiaru z tobą prowadzić jakiejkolwiek wojny forumowej, nie śmiem także zwracać tobie uwagi bo był to by z mojej strony co najmniej niesmaczne. Dążę jednak do tego żebyś zrozumiała że określenie kogoś mianem dziecka jest najprostszą i najkrótszą droga (tzw. na skróty). Widzisz moim przykładem ja uzasadniłem to co chciałem ci przekazać a Ty nie. Pozdrawiam Cię ciepło.

a co do tematu

Myślę że jak już jakieś spotkanie robić to w centralnej części Polski a nie we Wrocławii gdzie liczna grupa osób np. z Pomorza ma problem by dojechać.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

No hejcia. Określenie dziecko widzę bardzo lubisz i je dość często nadużywasz. Ja sam osobiście będę przynajmniej do 30-stki dzieckiem bo mieszkam z mamą i żeruję na jej obiadkach (mmm.. ruskie mojej mamuśki palce lizać). Określiłaś pana wyżej mianem dziecka, a ja jednak się nie zgodzę, typson ten tak cię zripostował, tak mądrze a zarazem śmiesznie że brawa dla niego. 0 określeń na k... i ch... a jednak śmiechu było co nie miara... Brnąc dalej w tym temacie to sama moja kochana koleżanko masz coś z dziecka (i to nawet dość sporo) bo siedzisz np. na tym forum a nie jakimś o poezji czy chuj (przepraszam za określenie) wie jakim innym forum i się tu udzielasz, w gronie gdzie 3/4 użytkowników jest niepełnoletnia. Moją wypowiedzią (dość skromną - jak zawsze!) nie mam na celu cię obrażać ani urażac, nie mam także zamiaru z tobą prowadzić jakiejkolwiek wojny forumowej, nie śmiem także zwracać tobie uwagi bo był to by z mojej strony co najmniej niesmaczne. Dążę jednak do tego żebyś zrozumiała że określenie kogoś mianem dziecka jest najprostszą i najkrótszą droga (tzw. na skróty). Widzisz moim przykładem ja uzasadniłem to co chciałem ci przekazać a Ty nie. Pozdrawiam Cię ciepło.

Dzieckiem będzie zawsze każdy z nas. Ale zachowywać się jak dziecko to inna sprawa. :) Nie będę zaczynała kolejnej dyskusji jednak zastanawia mnie bardzo cóż tak śmiesznego było w powyższych tekstach? Bo według mnie ani to śmieszne, ani mądre. Brzmiało to niczym furia jakiegoś małolata, który nie potrafi powiedzieć nic z sensem. Coś w stylu - 'twoja stara jest...'.

@topic: i jak z tym zlotem? Podejmuje się ktoś organizacji? Czy będziemy tu dyskutować całymi tygodniami aż w końcu do niczego nie dojdziemy?

Opublikowano

A zlot w okolicach Piździchowa, na trasie z Dupajewa do Chujowic też będzie?

Jak tak to wpadnę ;)

Bo do Wrocławia mi trochę daleko, wgl chujowy pomysł :D

Zjadą się gimbusy nachleją piwska, porzygają się później będziesz miał z nimi problemy...

Opublikowano

Przestańcie się kłócić, to jest tylko temat zapoznawczy, ile osób by było na tak. Możemy posiedzieć w pubie, albo nawet w clubie, ale ja nie mam zamiaru odpowiadać za osoby niepoełnoletnie, nachlejesz się i rodzice będą mieli pretensje do mnie, dlatego zaproponowałem pizzerie. Posiedzimy dwie godziny i się rozejdziemy, to wszystko.

@to nawet nie będzie miało formy zlotu, to będzie spotkanie kilku osób.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Fajny pomysł bo sam mieszkam w centrum Wrocławia.

ALE!... Jest zróżnicowany wiek userów na forum, także nie sądzę aby to wypaliło.

A co ma zróżnicowany wiek do tego? :) Ja nie mam nic przeciwko osobom niepełnoletnim o ile są ogarnięte. Dlatego proponowałam zrobienie listy, aby było wiadomo jakie osoby przyjdą. Bo nie weźmiemy przecież jakiegoś 16-latka to pubu na piwo...

Opublikowano

jak bedzie +16 to moge nawet z wawy wbic

Pewnie jak przyjedzie jakiś gimbus to każecie mu pokazać dowód tożsamości a jak ma mniej niż 16 lat wypierdolicie go z klubu

Corodex trolluje i fajnie mu to wychodzi bo go jeszcze dokarmiacie spinając sie beka :c.

Ja nie przyjade bo bliżej mam do sąsiada na piwo :(

@odp w ankiecie

Tak ale nie przyjade bo mi sie nie chce

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...