Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały zlot userów MPC we Wrocławiu.

Jamajkas

Czy zlot ma się odbyć?   

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zlot ma si? odby??

• Tak
      13
    • Nie
      17
    • Tak, ale nie przyjad?, mam za daleko.
      53
    • Nie mam zdania
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Wy na to, aby zorganizować mały zlot userów MPC mieszkających we Wrocławiu i okolicach, jakoś jednego popołudnia gdzieś w lokalu przy coli i pizzy? Najlepiej w tygodniu, posiedzimy dwie godziny, pośmiejemy się z hejterów, bliżej się poznamy, od razu zmieni się atmosfera na forum, będziemy wiedzieć z kim tak na prawdę mamy do czynienia :) Ja jestem ZA.

951841430649214321545.png

Day after day.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie fajny pomysł, ale gdyby tak bardziej pomyśleć, to samo "śmianie się z hejterów" nie będzie zajęciem na dłuższą metę. Na dodatek na tygodniu to mi się wydaje też nie za dobrym pomysłem, bo albo ludzie do szkoły, albo gdzieś wyjeżdżają na ferie. Ale ogólnie to pewnie by było coś takiego - 30 postów "wpadnę" a później się okazuje że 3 osoby naprawdę przyjadą.

Ja niestety do Wrocławia nie mam możliwości dotarcia, ferie się kończą, a ja na dodatek 280km od Wrocławia mieszkam. Dla nie wierzących - trasy google - 1. Końskie, świętokrzyskie 2. Wrocław.

Game Over

Opublikowano

Jak mieszkasz we Wrocławiu to organizuj, nikt tu za darmo nie będzie Ci dawał pieniędzy na '' colę i pizzę ''

od razu zmieni się atmosfera na forum

haha dobre, jestem na Nie.

PS

jak zorganizujecie to śmiało się śmiejcie. :)

Opublikowano

Jestem na nie dlatego że Wrocław to nie całe forum i wątpię ze atmosfera się zmieni

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Jestem na nie dlatego że Wrocław to nie całe forum i wątpię ze atmosfera się zmieni

nie mozesz wychodzic za ulice? :/

@top

1. Można coś takiego zorganizować, ale z jakąś osobą z wyższych "sfer" tj. administrator, global moderator, elita.

Opublikowano

Atmosfera zmieni się wśród tych którzy przyjdą, nie będę zbierał od nikogo pieniędzy, każdy kupi sobie sok przecież na własną rękę. Jestem z Wrocławia dlatego postanowiłem zrobić to we Wrocławiu, kilku innych też jest stąd i szaraczki których nie znam na pewno też. Zaraz namówimy kokosza żeby wpadł i będzie fajnie. To będzie zwykłe spotkanie żeby poznać ryje, a nie kojarzyć się po nickach.

Day after day.

Opublikowano

Ja tam nie rozumiem dlaczego część z was jest na NIE. Jak ktoś chce sobie robić takie eventy to proszę bardzo.

Osobiście nie przyszedłbym na taki zlot bo raz że mam za daleko - 450km a dwa nie miałbym o czym gadać z osobami zgromadzonymi

na takim zlocie zwłaszcza że nie byłoby ich za dużo a nawet jeżeli już to średnia wieku wahałaby się w granicach 14lat. Nikt ze starszych

z pewnością nie będzie chciał robić za opiekuna to też osób 18+ będzie znikoma ilość.

Zakładając że wszystko pójdzie ok to szczerze mówiąc nie wiem o czym będziecie rozmawiać. No chyba że "Cześć ja jestem Grzesiek,

mam prawie 900postów na mpc".

Co do samego zlotu to może nie jest to jakaś zła inicjatywa lecz uważam że takimi sprawami powinni się zajmować administratorzy.

Zwykły zlot zrobiony przez zwykłego szarego ushera będzie olany przez 99% osób - w tym mnie. Na takim zlocie wszystko powinno być

przemyślane i załatwione jakieś ciekawe atrakcje typu turnieje w różne gry itd.

Ja bym to widział tak że pierwsze robi się plan całej imprezy, przedstawia się go światu i trzeba czekać co oni na to. Jeżeli byłoby duże

zainteresowanie to można myśleć coś dalej w tym kierunku i zacząć działać.

Fajnie byłoby gdyby administracja zrobiła jakiś zlot. Poszukać sponsorów, wynająć jakąś dużą halę sportową w środkowej części Polski, załatwić

kilkadziesiąt PC i robić jakieś różne turnieje np. w cs'a, haxballa, quake czy co tam jeszcze będzie ciekawego. Każdego kto będzie chciał przyjść na taką

imprezę kasować po 5-10zł za bilet i by coś kasy wpadło. Sądzę że nawet ludzie nie znający tego forum przyszliby popatrzeć co tam słychać.

Ach ta moja bujna wyobraźnia xDDD

HBV27j.png

Opublikowano

Ja mieszkam we Wrocławiu i jestem na ogromne TAK! :D Chętnie Was poznam, może ograniczy się liczba hejtów i jakiś absurdalnych stwierdzeń, że jestem facetem. xD

Opublikowano

Szczerze mówiąc dobry pomysł lecz gdyby takie coś na całe forum zorganizować w jakimś budynku. (Zrzutka po np. 5zł i wynająć).

Przyjazd z własnym jedzeniem itp. Byłoby ciekawie.

Ja odpadam (Warszawa).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

To jest tylko ankieta, jeśli zbierze się nas z 20 pewnych osób we Wro mogę takie coś zorganizować

Day after day.

Opublikowano

Ja mogę wbić. Wsiadam w Guliwera, 38km. i jestem we Wrocku. Proponuję na arkadach/pasażu albo gdzieś.

PS. Może tak +15 ? bo wbiją jakieś 11 latki i będzie trzeba ich niańczyć :D

PS. ZROBIMY WJAZD NA CHATE KOKOSZOWI!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Dobra może zrobimy ale w lesie jakimś bo jak jakiś gimb podjarany, że zobaczy kokosza czy kogoś zacznie biegać i się zabije głową o krawężnik to będzie na was, a w lesie chociaż ciało zakopiecie, a tak serio jestem na tak :)

Opublikowano

sogaone, lecz się :D.

Co do topicu. W sumie dziwnie by wyglądał zlot nerdów w pizzy hut, ale zawsze można spróbować. Będzie więcej osób to z chęcią się przejade te 38 km.

Opublikowano

Zlot ludzi z mpc.

średnia wieku 15 jak nie mniej.

"Tato chciałbym się spotkać z moimi znajomymi z internetu we Wrocławiu"

taki chuj że bym bachorowi pozwolił.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...