Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz Prośbę, Pytanie, Problem z Serwerem ? - Pisz Tu!

b4rt4z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1358445826-U485574.png

Razem z obecnym teamem działu WarRock uznaliśmy że stworzymy ten temat, w którym będziecie mogli pisać swoje

Prośby, Pytania, Problemy na temat prywatnych serwerów.

Jedynym warunkiem który musicie spełnić to napisanie na samym początku nazwy serwera,

a Ci którzy będą oferowali swoją pomoc muszą cytować pytanie na które odpowiadają.

Zapobiegnie to zbędnego spamu w dziale ;)

Ale pamiętajcie o tym, że zbędne posty będą karane +5%!!

Pozdrawiam b4rt4z

;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"We are working on a migration to new client version" (pracujemy nad przeniesieniem na nową wersję clienta) - info ze stronki -.-

Opublikowano

Infinitywar

Witam mam pytanie. Wiecie może co robią premki:

-gold

-silver

-bronz

Z góry dziękuje za odpowiedź

Opublikowano

Witam serdecznie moj problem polega na tym ze gdy włącze infinity war to nie pokazuje mi servera do ktorego moge wejsc na server i grac pomoze ktos??

// nic nie robilem z plikami poprostu sciągłem wypakowalem i sciągłem patha i mi sie tak dziaje cały czas //

Opublikowano

Infinitywar

Witam mam pytanie. Wiecie może co robią premki:

-gold

-silver

-bronz

Z góry dziękuje za odpowiedź

co robia?

sa one np do odblokowania 5 slou kupienia broni memberwo i ich itemow do map ktory zwykly player nie moze :D

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Ale ludzie graja , a ja nie moge , dlaczego?? :( Wiadomo kiedy skoncza? Prosze o odpowiedz

Kiedy skończą tego nie wiadomo

ale nie patrz na to że są ludzie na serwerze bo może właśnie oni (admini serwera) go testują

Jeżeli chcesz wiedzieć dokładniej co się dzieje z wrpsp napisz do JacoH'a z naszego forum jest tam GM'em ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Kiedy skończą tego nie wiadomo

ale nie patrz na to że są ludzie na serwerze bo może właśnie oni (admini serwera) go testują

Jeżeli chcesz wiedzieć dokładniej co się dzieje z wrpsp napisz do JacoH'a z naszego forum jest tam GM'em ;)

Ale 3 moich kolegow moze grac :( dlaczego to akurat ja nie moge?I co to ten client?
Opublikowano

Witam czy Wrpsp dziala wam ? bo mi pisze ze login serv off poland v01 off ...

na samym poczatku jak sie wlacza uruchom

do gry wchodzi tylko zalogowac sie nie moge ... :(

Opublikowano

Witam mam problem z WarRock PSP pobralem pliki z strony 17 z zrobilem tak jak tam napisano i wyskakuje mi bład "Nie można odnaleźć pliku C:\Program Files(x86)\WR_PSP_Beta\System\DSETUP.dll." Wklejam brakujacy plik DSETUP.dll do System z pliku o nazwie PCK.rar i nie jakby sie nie wkleja to tego folderu.

Pobrałem brakujący plik z chomikuj ten DSETUP.dll widac ze sie niby wkleił do folderu system i otwieram gre i pokazuje mi sie ten sam blad wchodze w folder system a tego pliku co wkleilem nie ma w folderze.

Prosze o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam problem z WarRock PSP pobralem pliki z strony 17 z [entry='"]http://www.mpcforum....__st__640'][/entry] zrobilem tak jak tam napisano i wyskakuje mi bład "Nie można odnaleźć pliku C:\Program Files(x86)\WR_PSP_Beta\System\DSETUP.dll." Wklejam brakujacy plik DSETUP.dll do System z pliku o nazwie PCK.rar i nie jakby sie nie wkleja to tego folderu.

Pobrałem brakujący plik z chomikuj ten DSETUP.dll widac ze sie niby wkleił do folderu system i otwieram gre i pokazuje mi sie ten sam blad wchodze w folder system a tego pliku co wkleilem nie ma w folderze.

Prosze o pomoc.

Pobierz WRPSP od nowa ;) Przy wyłączonym antywirze itd.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Plisa pomóżcie mam problem.Gdy te dwa paski mi się ładują w pewnym momencie wyskakuje mi "Nie można odnaleźć pliku 'D:\WR_PSP_Beta\System\DSETUP.dll'. Apotem pojawia mi się jeszcze antywir koń trojański usunięto. Co mam zrobić bo już nie kminie . Jak coś to pisać skype :kacpei10

Albo po prostu tu.Z góry thx ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...