Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Fachowca

Vakashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już niejestem na tych serwach GM, ponieważ te serwery było na hamachi, i przeciążyło się wszystko i padło ;]

A teraz chciałbym się wykazać na dobrym prywatnym serwerze...

Opublikowano

Już niejestem na tych serwach GM, ponieważ te serwery było na hamachi, i przeciążyło się wszystko i padło ;]

A teraz chciałbym się wykazać na dobrym prywatnym serwerze...

Na jako taki dobry priv polski sobie poczekamy bo jak widze nikt nieche wydac 400zl + na dedyka bo moze miec w plecy te 400zl

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

No to poczekamy, trudno...

Ale jakby ktoś wykupił licencje i założył płatny itemspoh i by się dzielił zyskami z GF to i tak po jakimś czasie by zyskał... i to dużo zyskał...

Opublikowano

Na jako taki dobry priv polski sobie poczekamy bo jak widze nikt nieche wydac 400zl + na dedyka bo moze miec w plecy te 400zl

Sam wydaj jak taki mądry jesteś.

Jak chcecie to ja moge postawic zajebistego serwa na dedyku, piekny bedzie. gwarantuje, ale najpierw podam konto i uzbieram sobie kase na oplacenie go?

wplaci mi ktos? hm?

to jak kupowanie kota w worku tym bardziej ze jest narazenie sie na konflikt z prawem.

carsten-van-husen.jpg

Tego pana nie lubimy. Zgadnijcie kto to.

Opublikowano

Sluchajcie dedyka nie ale kompa za 400zl max kupie i przez teama viewera jak umiecie zrobcie serwa :)Ja umiem tylko na hamachi.Jestem w stanie to zrobic ale napewno nie jak nagadacie glupot ijak przyjdzie co do czego to bedzie stal u mnie komp bez sensu;Za 350zl jest u nas na rezmicie komp 1gb ramu 80hdd 2rdzeniowy 2.4ghz daje wam czas do jutra 14:00

RMCF

Opublikowano

Sluchajcie dedyka nie ale kompa za 400zl max kupie i przez teama viewera jak umiecie zrobcie serwa :)Ja umiem tylko na hamachi.Jestem w stanie to zrobic ale napewno nie jak nagadacie glupot ijak przyjdzie co do czego to bedzie stal u mnie komp bez sensu;Za 350zl jest u nas na rezmicie komp 1gb ramu 80hdd 2rdzeniowy 2.4ghz daje wam czas do jutra 14:00

a oplaca sie wydawac na kompa te 350zl i zeby sluzyl 10 osobom? wiecej sie na niego nie lognie bo za malo ramu. do tego dochodzi jeszcze internet minimum 2 mb. wszystko sie sumuje/

carsten-van-husen.jpg

Tego pana nie lubimy. Zgadnijcie kto to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...