Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się. To takie połączenie estetyki ze stylem, jednak czegoś tu brakuje. Mogłeś postarać się dodać jakieś skrypty w celach naukowych, panel logowania, itp., a na pewno bardziej urozmaiciłbyś to WWW. Jak mam oceniać to 6.5 / 10, bo widziałem lepsze. ;-)

Opublikowano

Dodanie bocznego panelu i paska z opcjami użytkownika to dosłownie sekundy.

Chętnie bym to dodał tylko tutaj jest problem - to jest szablon HTML ;]

897771404427433574016.png

Opublikowano

Hm...

No dobra, przekonaliście mnie.

Jak będę miał trochę czasu, to dodam nową wersję, która będzie zawierała pasek usera oraz boczny panel.

A... macie może jakieś propozycje co do CMSu, pod który mam to przykleić - chyba że wolicie HTML :)

Opublikowano

Na chuja:

padding-left: 15px;

padding-right: 15px;

skoro możesz napisać to raz?

padding: 0 15px;

; )

Nie sraj.

@top

Bardzo podoba mi się szablon 10/10 :)

Opublikowano

Dobra to oceńmy te twoje wypociny :D

icon_plus.gif Validator

icon_point.gif Trochę przekombinowałeś z tymi sekcjami, nie lepiej dla tego głównego tekstu użyć <article>?

icon_minus.gif Może jestem trochę szczegółowy ale brak przekierowania w a href, wstaw chociaż #

Podsumowując strona pod względem kodu nie wygląda najgorzej, natomiast co do grafiki nic szczególnego ;)

Opublikowano

Brzydka strona nie podoba mi się. Nie masz co aktualizować jej

Zrób coś lepszego, a następnie podeślij mi linka na pw - może wtedy twoja opinia będzie dla mnie coś znaczyła, bo jak narazie to z niej leje :)

PS: Download z mojej strony chwilowo niedostępny.

Awaryjny mirror:

http://przeklej.net/down/837115976084814850695801581086652287574e8bf4b36f929170e7f.html

Opublikowano

icon_plus.gif Validator

icon_point.gif Trochę przekombinowałeś z tymi sekcjami, nie lepiej dla tego głównego tekstu użyć <article>?

icon_minus.gif Może jestem trochę szczegółowy ale brak przekierowania w a href, wstaw chociaż #

Podsumowując strona pod względem kodu nie wygląda najgorzej, natomiast co do grafiki nic szczególnego ;)

Dokładnie mam takie samo zdanie jak kolega powyżej. Strona nie zadowala, ale jest prosta. Podoba mi się ;-)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

icon_plus.gif Validator

Prawdę mówiąc nie patrzałem ani razu na valida i to jest dla mnie szok - 0 błędów! :O

A do linków - po co mam dawać pełne odnośniki i do czego? Te "#" mają służyć do zapełnienia menu.

A tak swoją drogą... Gdzie ty tu grafike widzisz? xD

Opublikowano

MatVa czemu twój każdy szablon, jest prawie taki sam?

Bardzo skromny ten szablonik...

creepercw.png

Dajcie troche % w dół :]

Opublikowano

MatVa czemu twój każdy szablon, jest prawie taki sam?

Bardzo skromny ten szablonik...

Może dlatego, że mam swój styl pisania - zawsze musze mieć wszystko łanie poukładane i wytabulatorowane ^^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Za bardzo nie ma nic do oceny, no ale;

kod nice, tylko w dl nie ma polskich znaków dodaj UTF-8

szablon jest schludny, ale też bardzo skromny

Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Download wygasł.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...