Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Svac,pvac,papuvac

AxelKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no a ja dalej niewiem co to ten pVac :(

niekumam poco koles daje hacki o ktorych nic niewie... albo nie umie napisac co one robia ;)

@irokushou

wiesz spam to moja jedyna zaleta od niedawna :D moze stanie sie to moim hobby ? hmmm....

ale osobiscie to cie lubie, jako KidModa ;) oczywiscie

jak chcesz to wal mi warny, tak jak jest w regulaminie, ja nie potrzebuje specjalnego traktowania, juz i tak mi nie zalezy wiec co mi tam :}

Pvac-sciąga ci moby z całej mapy w jedną strone np. -----> , itd. xD można go używać na mobach latajcych jak i normalnych

:P

Opublikowano
wiesz spam to moja jedyna zaleta od niedawna :D moze stanie sie to moim hobby ? hmmm....

ale osobiscie to cie lubie, jako KidModa ;) oczywiscie

jak chcesz to wal mi warny, tak jak jest w regulaminie, ja nie potrzebuje specjalnego traktowania, juz i tak mi nie zalezy wiec co mi tam :}

To znajdź sobie jakieś inne Hobby, bo te co wybrałeś nie jest najlepsze... Po za tym ja jeszcze warnów nie mogę wlepiać, mogę wysłać raport i dostaniesz warna od Admina albo Moderatora działu.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ściąga Papulatusa w jedno miejsce na środku mapy. Temat zamykam, już nie działa.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...