Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Svac,pvac,papuvac

AxelKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym dziś dać wszystkim do waszej dyspozycji:

svac dla

grypons

killa bees

stirges

Mirrorki:

"xxx://rapidshare.com/files/310106128/patcher_for_EMS_v58.exe.html

xxx://www.megaupload.com/?d=UPKYOJ17

Credits dla partymagnu z gamekiller.com

xanxus-o.gif

Opublikowano

Po 1. Lecheer, po 2 to już było w prośby, problemy, pytania... Po 3 działa co najważniejsze... ;p

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Trzeba było chociaż napisać do czego służy pVac, PapuVac itp. A nie wstawiłeś linki i się cieszysz :/

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wbij na mape z danym mobem, cała filozofia. Srry że nie objaśniłem ale w temacie pisało papuvac myślałem że ktoś załapie :huh:

xanxus-o.gif

Opublikowano

Już nie mówię o PapuVac, bardziej chodziło mi o pVac'a, zaraz będzie masa pytań do czego to służy...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To jest patcher.. zainstalowałem to i co dalej? jak wlaczyc te cheaty? prosze o odpowiedz..

Jest tam kilka map z Vacami, powiedz jaki masz lvl to coś poradzimy, ogólnie zasada jest taka ze jak zpatchujesz pliki*.wz to idziesz na jakąś mapę ( z góry określonym przez autora danego patchera vacem i konkretną mapę). Jak dobrze spztchowałeś i wszedłeś na dobrą mapę albo zobaczysz innego haxora albo spot będzie wolny dla ciebie i potworki w jednym miejscu.

maple0021p.jpg

maple0027fx.jpg

maple0021jm.jpg

Autorem zdjęć jest oczywiście autor patchera.

Wbij na mape z danym mobem, cała filozofia. Srry że nie objaśniłem ale w temacie pisało papuvac myślałem że ktoś załapie :huh:

Z tego co mi się wydaje to te Vace działają na konkretnych mapach a nie mobach? o_0 Np z tego co mi się wydaje Killa bee vacuje tylko na jednej mapie tej przed wolf spiderami, więc z resztą map chyba jest podobnie....

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

juz wszystko wiem..

byłem na nietoperzach (strige) i dziala to..

problem jest taki ze mam 11lvl i w ogóle ich nie bije (wszystkie inne konta z większymi lvl-ami mam niestety zbanowane)

Mogę używać do tego jakiegoś skilla? czy a/b? jak tak to wydaje mi się że ten patcher się raczej nie przyda..

Opublikowano

Oczywiście że możesz używać skili możesz używać nawet no delay skili ! I nie ma za to bana, znajdziesz je w innym patcherze. zasada instalowania taka sama tylko patchujesz skill wz, i zalezy jaką masz profesje.

No delay- czyli ze możesz nawalać bardzo szybko.

Napisz jaka profesja i jaki skill główny atakujący.

945be9e2a6c17df7med.jpg

Życie..

Opublikowano

No teraz założyłem sobie warriora (soul master).

skill? hmm slash blast jest chyba najlepszy z tych skili co mam na 1 jobie..

wiem co to jest no daley.. ok zaraz spróbuje znalesc tego patchera :)

Opublikowano

@xaardos1905 -post maker

@mapler123 dzięki za dodanie screenów, apropo napisałem że z "danym" czyli tymi co napisałem w 1 poście.Aha daj mi link do ND bo jakoś nie chce mi sie szukać a ty mówisz że jest ;)

@jarząb jaśli mapler 123 doda tu ND to włączysz bota i ustawisz slash blasta (z ND oczywiście) too jeeeechane :P

xanxus-o.gif

Opublikowano

eee wirusa te vace maja

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Gdybyś zauważył to napisał że miał zrobiony ND, a nie DEM. A DC'uje go ponieważ jakakolwiek modyfikacja tego skilla jest patched.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano
(jak dostaleś sie do kid moderator)
hmmm ... zapracowal ?? omg imposible ....

@thopic

Jestem N0o0o0o0obem i niewiem co to pVac ... wyjasnisz ?? - ma wyjasnic autor tematu, nikt inny ma sie nie wypowiadac. umie leechowac to chypa potrafi tez wytlumaczyc to co dal na forum

@offtop

Wszelkie prawa zastrzeżone. Jakiekolwiek kopiowanie fragmentów tej strony na inne serwisy bez zgody właściciela mpcforum.pl zabronione.

hmmm to dosc dziwne ze z MPC.pl nie mozna leechowac a na mpc.pl mozna. ale zawsze twierdzilem ze to forum to glupota ;)

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

Pomocnik
Opublikowano

hmmm to dosc dziwne ze z MPC.pl nie mozna leechowac a na mpc.pl mozna. ale zawsze twierdzilem ze to forum to glupota ;)

@UP

Czytasz to co piszesz.. ? ? ? zeby off nie bylo svac jest po czesci spatchowany. Uzywajac tego patchera np na killa bee dostaniecie DC ;p

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

A chcecie warny za spam? Skończcie te rozmowy, to jest temat o Vac'ach, nie o jakiś głupotach.

Btw. Mi pVac w ogóle nie chodzi, ani na WS'ach, ani na DT. Ale na szczęście jest sVac ;) 70 lvl Striker na Deme wbity :D

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

no a ja dalej niewiem co to ten pVac :(

niekumam poco koles daje hacki o ktorych nic niewie... albo nie umie napisac co one robia ;)

@irokushou

wiesz spam to moja jedyna zaleta od niedawna :D moze stanie sie to moim hobby ? hmmm....

ale osobiscie to cie lubie, jako KidModa ;) oczywiscie

jak chcesz to wal mi warny, tak jak jest w regulaminie, ja nie potrzebuje specjalnego traktowania, juz i tak mi nie zalezy wiec co mi tam :}

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...