Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOXIA.PL [Dedyk] [Easy]

Noxia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile ludzi w godzinach szczytu ?

jaki sposob na zarobek ?

co z biologiem ? oddajemy co 1h ? czy co ` 1 sek ?

gm interesuje sie serwerem czy go olewa ?

w ile wbije max lv ?

ciezko dropnąc ulepki na eq 100 +

ile yang bd mial na 50 lv ?

po ile sa zmianki / dodania 1/5 bon ?

Łatwo zdobyć stal / Zatruty miecz ?

Bony wchodzą maxymalnie czy nie a jak nie to jakie wartości ?

są eventy ?

GM daje raty w weekend lub w jakies dni ?

Bs dozwolony ? czy trzeba sie ukrywać ?

Duzo misji jest co robić ?

ile % na wejście kd ?

są dungeony ?

są pety ? / mounty ?

GM pomaga graczom jeśli proszą go o pomoc ? np mam problem z klientem ? pomaga czy olewa to . Liczy sie kasa w IS ?

Czy GM rozdał eq navi graczom ?

exoduus.png

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Autor chyba sobie żartuje z tego serwera.

Easy, a wbijać trzeba bony miesiąc.. bo nie wchodzą max.

Przecież ten serwer to jakieś dno.

Po zapowiedzi można wywnioskować, że nie jest nic wart.

Opublikowano

Autor chyba sobie żartuje z tego serwera.

Easy, a wbijać trzeba bony miesiąc.. bo nie wchodzą max.

Przecież ten serwer to jakieś dno.

Po zapowiedzi można wywnioskować, że nie jest nic wart.

Moderator edytował nazwę tematu, było medium i serwer też jest medium.

Nie podoba się to nie wchodź i nie komentuj, jest tyle innych prezentacji tam wylej swoje żale.

Co do reszty prezentacja została nieco uaktualniona.

Pozdrawiamy i zapraszamy na serwer Team Noxia.pl

Opublikowano

slabe raty

Czesc , ziomuś zartujesz chyba?

W niedziele po poludniu sciagnalem klienta a grac zaczalem o 18 , wczoraj i dzis troche , w sumie przez 3 dni kolo 10h

Wbilem 130 poziom , i eq troche gorzej bo rzeczywiscie ciezko sie robi ale jak na medium to ujdzie .

Raty jak na medium

Ulepszanie podobnie ... da sie przezyc , czesto pali ale to medium .

Najgorszy jest drop yang , praktycznie zerowy , yangi mozna powiedziec ze nie leca (symboliczna ilosc) ale dropia brylki o wartosci 3kk z metkow , to tez nie z kazdego . Ogolnie co do dropu yang ktore sa non stop potrzebne na ulepszacze mam zastrzezenia , mogly by jakos czesciej dropic ale pewnie i tak tego nie zmienia .

Mimo to serw nie m bugow , gra sie przyjemnie , ciagle kolo 400 osob online i dziwi mnie fakt ze gra tak malo ludzi , Administracja ogrnieta wszystko tutaj jest dopracowae praktycznie na 100% , chyba ze tworcom tego priva chodzilo o max trudnosci przy zdoywaniu yang , wtedy nie ma tutaj zadnego ale . Od 1 do 85 jest ciezko potem gra sie rozkreca , Wazne jest zeby robic misje , mi pozwolily rozwinac " skrzydla"

Mysle ze gdybym mial pd i podwojny drop + peta z IS to mialbym w te 10h gry juz 160 poziom .

Naprawde gra sie dobrze , serwer polecam , jeden z nie wielu ogarnietych w tej TONIE syfu ktory codzien wychodzi , i wszystko sie sypie .

Także pobierac i orac , to medium nie easy ale naprawde exp do 130 idzie latwo , wiecej powiedziec nie moge puki nie wbije nic dalej .

Opublikowano

Tys jest slaby ...

@Top

Nie ma czasem boga z tym Testem Dmg ? Moi kumple go rozwalili i jakos nic nie dostali .

Napisz w dziale zgłaszanie błędów na forum noxi to wtedy się dowiesz.Ja osobiście sam zabiłem 140lv to drzewko :D

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Napisz w dziale zgłaszanie błędów na forum noxi to wtedy się dowiesz.Ja osobiście sam zabiłem 140lv to drzewko :D

Nie sam , wyswietlilo Ci sie ale w ilu? w 5?7?

Krece hitami w drzewko po 18k i nie zjade go nawet bo leczy sie do full

Co do serwa nieco zmieniam zdanie , po wbiciu 158 lvlu . Exp od 140 zaczal sie poprostu meka , tak jak 130 wbilem w 2 dni to od 130 do 140 bilem kolejne kilka godzin , ale juz od 145 do 158 kilka dobrych dni z eventem +50% exp , oczywiscie zalozone pierscienie expa z metkow dodatkowo .

Nie wyobrazam sobie expienia na poziomie 170 - 180 czy 200 . Czytajac forum widze jak ludzie "placza"ze sie grac nie da bo ostatnia mapka jest od lvlu 190 a ponoć na 210 juz nie leci exp , chyba ze 100 pln poleci na PD ringi z item shopu bo nie da sie kupic PD na tydzien wbudowanego . W item shopie niby jest mozliwosc kupna VIP i sm za jednym spustem , ale wic tkwi w tym ze VIP jest na konto forum a nie w grze , w grze dostajemy pare sm .

Ogolnie ktos pare postow wczesniej pisal w ile wbije max lvl czyli 250 - a ja mowie ze nie jest to mozliwe bez pd z item shopu i innych rzeczy z is typu wierzchowiec z is zwiekszajacy exp i dodatkowo bonus od adminow na exp w grze. Poprostu na mapce od 190 przestanie na 210 leciec exp jak bedziemy grac za "free" .

EQ mam na maxa i mase kasy ale co mi po tym jak musze przelac 200 pln , zeby dalej w miare normalnie expic? 50 zl tutaj to jest nic , dlatego poprostu odpuscie sobie serw , lepiej znalesc easy . Tutaj w m1 , nie wazne na jakim kanale max 10 osob i kogo chcesz bic jak kazdy w strefie ochronnej?

Liczba ludzi spada , gra moze 350 osob w dzien , w nocy 100 . CZyli nie widzisz nikogo glownie topka , lvle 180-200 ktore i tak Cie zabija jak klepiesz bosa , jestes z ich krolestwa? Zabija Cie na wolym zeby tylko ubic bosa z ktorego nie poleci nic . Bosy respia sie co 2h , w calej grze jest ich moze 10 , wiec nie zarobisz na nich . Zarobek dla 150 lvla to red las lub lungsam . Cofnij sie o 100 lvli zeby dropnac pare yangow ,wraz z 75 lvlami w tych laskach ...

Ja koncze tu grac po 8 dniach i nie polecam serwa , męka i brak zabawy . Screeny jak ktos zainteresowany wysle na pw . Pozdro

Edycje : literowki

Opublikowano

Tak opłaca sie tutaj grać a kolega piszący x2 up niema racji niestety.Nie trzeba wydawać pieniędzy.30 zł max inni wydadzą a ty kupisz taki kupon sm za nwm 300 kk i bedziesz miał.

POLECAM ADMINISTRACJA JEST ZAJMUJE SIE SERWEREM :)

q1tjSnZ.png

Link: 

Opublikowano

Moderator edytował nazwę tematu, było medium i serwer też jest medium.

Nie podoba się to nie wchodź i nie komentuj, jest tyle innych prezentacji tam wylej swoje żale.

Co do reszty prezentacja została nieco uaktualniona.

Pozdrawiamy i zapraszamy na serwer Team Noxia.pl

Prawda jest taka, że na takich serverach dobrze to mają tylko switch boterzy. Nikomu się nie uśmiecha robić bonów po 10 godzin i to na każdy server.

A sądząc po tabeli z bonusami, to hoho, pewnie musiałabym poświęcić parenąście godzin dla paru itemków, to już lepiej quźwa pograć w lola.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kto chce serwer na bardzo długo powinien wybrać właśnie ten bo w każdym czasie można sie wybić bo ceny są wręcz niskie ;)

Jak ktoś chce tracić czas na te inne gówna co stoją po 2 tygodnie i off 4ever to szkoda mi ich.

ZAPRASZAM NIE POŻAŁUJECIE I ZOSTANIECIE NA DŁUŻEJ !

Kto chce serwer na bardzo długo powinien wybrać właśnie ten bo w każdym czasie można sie wybić bo ceny są wręcz niskie ;)

Jak ktoś chce tracić czas na te inne gówna co stoją po 2 tygodnie i off 4ever to szkoda mi ich.

ZAPRASZAM NIE POŻAŁUJECIE I ZOSTANIECIE NA DŁUŻEJ !

q1tjSnZ.png

Link: 

• 3 tygodnie później...
Budowniczy
Opublikowano

A tak graczy sobie załatwiacie?

o7lc.png

Skoro nie macie nawet oryginalnego sposobu na reklamę, to po co się za nią bierzecie?

Nie polecam.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

A tak graczy sobie załatwiacie?

o7lc.png

Skoro nie macie nawet oryginalnego sposobu na reklamę, to po co się za nią bierzecie?

Nie polecam.

My napewno nie stawiamy takich botów.... :)

Nie kontrolujemy ludzi grających na serwerze... my mamy za to odpowiadać ?

Opublikowano

Prezentacja Została zaktualizowana, dodano informacje o Bramach Piekieł.

NIE POLECAM SERWERA... PRZEZ TEN JEBANY SERW NOXIA ... PADL SERW BELENUS ... SPECJALNIE TO ZROBILISCIE

Jeśli nie wiesz dlaczego wspomniany serwer nie działa to się nie wypowiadaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...