Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOXIA.PL [Dedyk] [Easy]

Noxia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer serdecznie polecam Administracja jest na poziomie serwerowi niczego nie brakuje dodawane są nowości ;D

każdy bug błąd zgłoszony zostaje naprawiony ;D Administracja cały czas ulepsza serwer

Nie czekać tylko grać !!!

1377863814-U611928.png

[/center]

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest dopracowany, administracja się stara, ale to za mało. Nie gra dużo osób przez co rozgrywka się nudzi, jednak to zależy tylko i wyłącznie od reklamy, lepszej reklamy. ;-)

Opublikowano

kazda klasa epiki do pvp robi z broni na 65 lvl mozna zdobyc je w red lesie a mental z broni na 70 lvl wiadomo ze ta bron dropi z ripa wiec moze byscie to zmienili zeby mozna bylo ulepszac z party

Opublikowano

Paskudny system ulepszania zbroji!!! Tylko 1 i 3 powinna zostać.Reszta do śmieci!Gdyby nie to,to bym zagrał bardzo chętnie,ze względu np. na maskotkę.Nie podoba mi się też,że jest Mapa Handlowa.Dla ludzi ze słabym łączem jest to rozbój w biały dzień.Pomyślcie nad tym,bo tracicie mase ludu....

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Gdyby grało więcej osób,a tak to nie zagram ale serwer godny uwagi,tylko czemu zaledwie 150 osób gra,kiepsko.

Reklamujcie go na innych forach,zpewnością przyciągnie wielu graczy ;D

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

zrombaliscie ulepkami skilami tym ze mozna tylko sklep otwierac na mapie handlowej

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

Serwerek polecam jak najbardziej, przyjemnie się gra jak i expi, jeżeli chodzi o skille to jak wbijesz na M1 to tęczowy kamyk używasz, wybierasz skilla i masz na G, można tego używać bez ograniczeń xD dostajesz na start :) a z G na P to standardowo 10 kamyków, ale są u handlarki więc spokojnie :D

Opublikowano

ludzie odchodzą z tego serwa przez administrację . Sam osobiście skończyłem grę na tym serwie z ekipą która była top na serwie .Jakiś czas temu polecałem ten serwer ale tera napiszę NIE POLECAM !!!!!!

Opublikowano

ludzie odchodzą z tego serwa przez administrację . Sam osobiście skończyłem grę na tym serwie z ekipą która była top na serwie .Jakiś czas temu polecałem ten serwer ale tera napiszę NIE POLECAM !!!!!!

Może byś napisał powód, nie wiem co administracja takiego złego robi xD

Opublikowano

Co zlego robi olewa wszystko na czitach jada az milo ale oni oczywiscie nic nie widza :)

Opublikowano

Zajebiście dobrane zbroje , fajna zbrojka na start i ten test moob :D

Troche jednak mnie przeraża :

- Magiczny metal: tak
- ulepszanie na +1 - 90%
na +2 - 80%
na +3 - 70%
na +4 - 60%

na +5 - 50%

Z moim fartem duż nie poulepszam :D

Pobieram i wbijam do gry ;)

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Fajny server ale na 128 leci 0,5% z full spotu ;]

Jak mówisz że aż tak słabo na tym lv leci, a max 250, to lipa jest ;x

Opublikowano

No to może ja się wypowiem na ten temat.

1. Zbroje i bronie - według mnie, system ulepszania jest nawet okej, gdyby nie to że nie są zbyt ładne (niektóre) i bronie również. Zbroi jest przypuśćmy tam z 10 a broni 4 - mogliście zrobić mniej więcej tyle samo. Co do dmg to nie mam zastrzeżeń.

2. Bonusy - bardzo fajnie że bonusy są łatwe do wbicia ale powinny być troszkę trudniejsze, bo wszyscy latają z broniami typu 12 int 10 lud 10 przeszywa.

3. Questy - wiadomo że danie serwera bez jakichkolwiek questów typu polowania biologi i inne było by suchą kąpielą. Questy są fajne i przejrzyste. Kamienologia też jest bardzo fajna - bardzo pomocne w pvm.

4. Nowe mapy - również bez zarzutu tym bardziej że są tam mapy z bety więc nadaje to jakieś estetyki. Jedyne co mnie niepokoi to jest mapa trolli i zombie, nie za mało tam miejsca dla wszystkich? Niby jest 5 ch ale gracze lubią się bić o spoty.

5. Ulepszacze - sprawa bardzo fajna ale za dużo ich, mogły by być np. 3/4 takie główniejsze (pomijając zwykłe perły).

6. Mapa handlowa - niby dobrze ale źle, bo skoro nie ma launchera to kicha - ludzie przecież muszą ją mieć w kliencie żeby tam wbić, a ci z niskimi łączami? Są po prostu w tyłku.

Ogólne podsuwanie :

Serwer jest dopracowany i mało jest bugów, większość są szybko likwidowane. Dobry exp, yangi również czyli po prostu dobrze się gra. Jedynym minusem jest mała ilość graczy. Niemniej jednak polecam ten serwer.

~ była koleżanka Migotko.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to coś źle wykazuje, ponad 450 pobrań i jesteś pierwszy.

Jako jedyni z serwerów które dziś ruszyły, wytrzymaliśmy ataki bez problemów, to chyba o czymś świadczy :)

Potwierdzam klient ma trojana niżej ss

1368064770-U381985.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...